Στείλε την στιλιστική σου απορία και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Ότι και να σε απασχολεί για το προσωπικό σου στιλ, για τα ρούχα σου τα αξεσούαρ σου τους συνδυασμούς σου μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Στείλε την απορία σου στο styling@tlife.gr και θα έχεις γρήγορα την απάντηση στην απορία σου.

Ερώτηση 1

Καλησπέρα! Θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με τα αρβιλάκια τύπου biker boots με τρακτερωτή σόλα που είναι φέτος πολύ μόδα. Μέχρι ποιες ηλικίες μπορούν να φορεθούν. Σας ευχαριστώ πολύ! 

Απάντηση

Φίλη μας όντως αυτά τα αρβιλάκια φέτος είναι τάση και συνδυάζονται άψογα με τις φόρμες ου φοράμε κυρίως λόγω πανδημίας. Αν διατηρήσεις ένα casual minimal ϋφος χωρίς υπερβολές και συνδυάσεις αυτά τα αρβιλάκια δεν τίθεται θέμα ηλικίας και μπορείς να τα φορέσεις όσο χρονών και να είσαι.

Pinterest

Ερώτηση 2

 Αγαπημένη μας γεια σου και πάλι…επειδή είμαι κοντή τα πιο πολλά μου τζιν ήταν σε στενή γραμμή slim, φέτος αποφάσισα να επενδύσω σε mom και γενικά  με πιο άνετα μπατζακια στο τελείωμα, απλά επειδή είναι κοντούλα θα μου πάνε;

Απάντηση

Tα mom jean πάνε σε όλες αρκεί να κρατήσεις μία ισορροπία στους όγκους. Σου προτείνουμε να το συνδυάζει με ζιβάγκο αντί για πουλόβερ που πέφτουν άνετα και πανωφόρια όπως παλτό και ζακέτες χωρίς extra όγκο.

Pinterest

Ερώτηση 3

 Γεια σας! Βαφτίζω το γιο μου το Μάιο, η βάπτιση θα είναι πρωί στην πόλη. Έχω το πιο κάτω φόρεμα και θα ήθελα να μου πείτε αν κάνει για την περίσταση και αν θα μπορούσα να το συνδυάσω με χρυσά πέδιλα. Ευχαριστώ!

 

Απάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου είανι τέλειο για την περισταση κι σίγουρα θα δείμει ολύ chic με τα χρυσά σου πέδιλα. Από εμάς ει΄ναι ναι!

Ερώτηση 4

Καλησπέρα, Αγόρασα ένα μακρύ πετρολ φόρεμα (φωτό) και σκέφτομαι να το φορέσω στον γάμο της αδερφής μου το καλοκαίρι. Όμως μου φαίνεται πολύ αδιάφορο και θα ήθελα να το αναβαθμίσω με κάποια αξεσουάρ (πχ ζώνη, σκουλαρίκια, κολιέ) για να το κάνω πιο σύγχρονο και ιδιαίτερο. Τι θα μπορούσα να κάνω

Απάντηση

Το χρώμα που έχει το φόρεμα σου θα δείξει άψογα με χρυσά αξεσουάρ όπως σκουλαρίκια ή βραχιόλια ενώ μία λεπτή χρυσή ζώνη όπως στην φωτογραφία σιγουρά θα του δώσει extra λάμψη.

Ερώτηση 5

Καλησπέρα σας! Σας ευχαριστώ για την επικοινωνία και τις χρήσιμες συμβουλές σας. Αγόρασα  ένα ζευγάρι μποτάκια άσπρα. Επίσης, έχω 2 παντελόνια δερμάτινα μπλε και πράσινο αντίστοιχα. Πείτε μου σας παρακαλώ με τι να τα συνδυάσω.

Απάντηση

Φίλη μας δεν μας περιγράφεις πως είναι τα μποτάκια σου για να σου πούμε συνδυασμούς αν παρόλα αυτά έχουν casual ύφος τότε με τζιν θα τα χαρείς ιδιαίτερα αλλά απέφυγε να το σετάρεις με total black σύνολα. Τα δερμάτινα παντελόνια φέτος φοριούνται πού με πουλόβερ και ζιβάγκο όλη μέρα στην πόλη δοκίμασε το και εσύ.

Pinterest

Pinterest

Eρώτηση 6

Καλησπέρα σας θέλω να ρωτήσω αν το γκρι skinny jean φοριέται ακόμη και πως να το συνδυάσω.

Απάντηση

Tα γκρι τζιν είναι κλασική αξία και σίγουρα μπορείς να τα χαρείς με πουλόβερ και jacket τώρα χωρίς να χάνεις το στιλ σου.

Pinterest

 

 

And More