Στείλε την στιλιστική σου απορία και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα

Πόσες φορές δεν έχεις αναρωτηθεί αν ο συνδυασμός που έχεις κάνει είναι σωστός, αν τα παπούτσια ταιριάζουν, αν το χρώμα αυτό όντως σε φωτίζει και πολλά ακόμη στιλιστικά ζητήματα που αν δεν έχεις ένα ειδικό παραμένουν άλυτα. Πλέον έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα, στέλνεις ότι απορία έχεις στο styling@tlife.gr και εμείς σου απαντάμε σε όλα! Τέλειο;

Ερώτηση 1

 Γειά σας, είμαι καλεσμένη σε βάφτιση αρχές Ιουλίου σε νησί σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο θέλω να βάλω το φόρεμα που σας επισυνάπτω παρακάτω, θέλω την βοήθεια σας σε αξεσουάρ παπούτσια τσάντα, η βάφτιση είναι δέκα το πρωί και θέλω ιδανικά να βάλω φλατ σανδάλια… περιμένω στην βοήθεια σας.

Aπάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου είναι πολύ ωραίο και βεβαίως μπορείς να το συνδυάσεις με σανδάλια πηγαίνει τέλεια αλλά θα σου κάνουμε άλλη μία πρόταση με flat mules που θα απογειώσουν το σύνολο σου ακόμη περισσότερο. Τώρα σε τσάντα ένα πλεκτό clutch σε ουδέτερη απόχρωση θα πηγαίνει τέλεια με το όλο outfit σου.

Ερώτηση 2

Καλησπέρα σας, έχω ένα μαύρο vinyl jacket και θα ήθελα να μου πείτε ιδέες για να το συνδυάζω καθημερινά. Ευχαριστώ!

Aπάντηση

Το vinyl είναι ένα πολύ εντυπωσιακό υλικό και για τις πρωινές σου εμφανίσεις θα πρέπει να το συνδυάσεις με casual cool σύνολα, κυρίως τζιν και απλά top καθώς και ήσυχα παπούτσια όπως sneakers ή classic κομμάτια, μπαλαρίνες ή loafers.

Pinterest

Eρώτηση 3

Καλημέρα έχω ένα πλεκτό σε ροζ χρώμα και θέλω να το βάλω με καρό παντελόνι σε μπλε απόχρωση μπορώ;

Απάντηση

Βεβαίως και μπορείς και θα δημιουργήσεις ένα πολύ ωραίο σύνολο με χρώμα και tartan που θα φορέσεις όλη μέρα και θα έχει άνεση και στιλ.

Eρώτηση 4

Γεια σας βρήκα στην ντουλάπα μου ένα floral φόρεμα μέχρι το γόνατο θέλω να το βάλω σε γάμο το καλοκαίρι είναι φέτος τάση;

Απάντηση

Ναι τα floral είναι τάση και φέτος, ήδη κάναμε ένα μεγάλο αφιέρωμα στις τάσεις για να δεις και να ενημερωθείς και για τα άλλα trends της σεζόν. Να το βάλεις το φόρεμα σου με mules ή πέδιλα με χαμηλό τακούνι θα είναι τέλειο σύνολο.

Eρώτηση 5

Στην δουλειά μου φοράω συνήθως midi φούστα με σακάκι αλλά τώρα την άνοιξη θέλω να το αποχωριστώ σιγά σιγά τι να σετάρω από πάνω;

Απάντηση

Τώρα την άνοιξη το τέλειο top για την φούστα του γραφείου είναι το πουκάμισο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Επένδυσε σε μερικά μονόχρωμα ή κάποια με διακριτικά΄prints και είσαι έτοιμη!

Pinterest

Eρώτηση 6

Σε μία κόκκινη φούστα με πιέτες εσείς τι top θα συνδυάζατε;

Απάντηση

Φίλη μας έχεις πολλές επιλογές, μαρινιέρα, ελαφρύ πλεκτό, πουκάμισο μέχρι και t shirt, ανάλογα το στιλ σου και την περίσταση μπορείς να συνδυάσεις την φούστα σου με πάρα πολλούς τρόπους. Mπορείς να τολμήσεις και color block σύνολα που θα κάνουν τώρα την διαφορά.

Pinterest

 

 

 

And More