Στείλε την στιλιστική σου απορία και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα

Άνοιξη, καιρός για ανανέωση! Άνοιξε την ντουλάπα σου και κάνε το ξεκαθάρισμα που πρέπει για να έχεις όλα όσα χρειάζεσαι την νέα σεζόν. Ότι σε απασχολεί, για ότι δεν είσαι σίγουρη, αν πρέπει να αποχωριστείς ή πως θα το συνδυάσεις με τις νέες τάσεις, εμείς είμαστε εδώ. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Σας στέλνω ένα παλιό φόρεμα της μαμάς μου ( παρακαλώ μην δημοσιευτεί) και θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ ακόμη και τώρα να το φορέσω.

Απάντηση

Φίλη μας βεβαίως και να το φορέσεις είναι πολύ όμορφο και μέσα στις τάσεις. Τα χρώματα αυτά δίνουν ανοιξιάτικο ύφος στην εμφάνιση και τώρα θα το χαρείς με sneakers ή φλατ παπούτσια στις βόλτες σου.

Eρώτηση 2

Γειά σας, είμαι 22 ετών και θέλω να επενδύσω σε ένα καλό ολόσωμο μαγιό τι στιλ μου προτείνετε και τι μάρκα;

Aπάντηση

Φίλη μας τα ολόσωμα είναι all time classic και σίγουρα αν πάρεις ένα επώνυμο brand θα το έχεις για πάντα. Ξεκίνα με ένα μαύρο ολόσωμο που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα, τώρα για το brand υπάρχουν πολλές εκδοχές ανάλογα με το ποσό που θες να επενδύσεις. Κάνε την έρευνα σου και αν θες ξαναμιλάμε όταν έχεις καταλήξει σε κάποια σχέδιο.

Ερώτηση 3

Οι πλατφόρμες είναι και φέτος στην μόδα; ;Eχω ένα ζευγάρι με λουλούδια μπορώ να τις συνδυάσω και φέτος;

Aπάντηση

Οι πλατφόρμες είναι ένα σχέδιο καλοκαιρινό που δεν είναι φέτος στα μεγάλα trends παρόλα αυτά μπορείς να τις φορέσεις αφού αποτελούν σχέδιο που ταιριάζει με τα summer outfits μας. Αν έχουν σχέδια όπως λες προτίμησε να τις φορέσεις με αέρινα μονόχρωμα φορέματα ή παντελόνια κα πουκάμισα που έχουν loose ύφος.

Ερώτηση 4

Με ένα λευκό σακάκι μπορώ να συνδυάσω μαύρο τζιν και μαύρο φανελάκι;

Aπάντηση

Φίλη μας απέφυγε ένα black & white συνδυασμο, είμαστε στην ανοιξη και θέλουμε μία ανανέωση, συνδύασε το λευκό σου σακάκι με ένα ανοιχτοχρωμο τζιν και ένα t shirt κάνοντας ένα εξίσου εύκλο styling αλλά με νέο αέρα.

Ερώτηση 5

Με μία floral φούστα σε πράσινες αποχρώσεις μπορώ να συνδυάσω με χρωματιστό πουκάμισο;

Aπάντηση

Βεβαίως και μπορείς, είτε φοράς ένα ωραίο πουκάμισο που είναι σε χρώμα που έχει μέσα το μοτίβο της φούστας σου, αλλά και ένα λευκό ή ένα άσχετο χρώμα που ταιριάζει θα είναι πολύ καλή επιλογή.

Ερώτηση 6

Καλημέρα ευχαριστούμε για την βοήθεια σας, θέλω και γω μία γνώμη, γίνομαι νονά τέλος Ιουλίου και θέλω να βάλω το φόρμα της φωτογραφίας ( μην δημοσιευτεί) πιστεύεται είναι καλό για την περίσταση;

Aπάντηση

Βεβαίως και να το βάλεις είναι πολύ κομψό και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις. Συνδύασε το με λευκά πέδιλα που έχουν σταθερό τακούνι και κομψά χρυσά σκουλαρίκια για chic look!

 

 

And More