Στείλε την στιλιστική σου απορία και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα

Την άνοιξη που αλλάζουν οι τάσεις έχεις πολλές απορίες για τα νέα trends. Αλλάζεις και την ντουλάπα σου και όλο και περισσότερες ερωτήσεις έχεις στο μυαλό σου. Στείλε ότι σε απασχολεί στο styling@tlife.gr και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα! Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα.

Ερώτηση 1

Παρακαλώ θα ήθελα να μάθω με τι χρώμα και ποιο είδος παπουτσιών συνδυάζεται ένα ίσιο φόρεμα μπεζ χρώμα όλο και οι μανσέτες όπως και ο ποδόγυρος γκρι χρώμα. θέλει μποτάκια, ή άλλο;

Απάντηση

Φίλη μας μας άρεσε με mules σε μπεζ ή γκρι απόχρωση που θα δώσουν στο σύνολο σου ένα fashion twist. Τα mules φέτος είναι μεγάλη τάση και θα βρεις πολλά σχέδια και σε καλές τιμές.

Ερώτηση 2

Γεια σας θέλω να ρωτήσω αν φέτος το κίτρινο είναι τάση σαν χρώμα έχω δει ένα πολύ ωραίο παντελόνι και θα ήθελα να το πάρω

Απάντηση

Tα χρώματα που φέτος είναι τάση, μπορείς να τα δεις όλα στo σχετικό μας αφιέρωμα, παρόλα αυτά το κίτρινο σαν απόχρωση έχει μία καλοκαιρινή αίσθηση που μας αρέσει πάντα. Ειδικά αν το συνδυάσεις με λευκό top έχεις ένα super urban σύνολο για τώρα!

Ερώτηση 3

Τα αθλητικά με λουλούδια επάνω είναι trend έχω ένα ζευγάρι και δεν ξέρω αν μπορώ να το βάλω και φέτος.

Aπάντηση

Αν δεν μιλάμε για υπερβολές τότε ναι φόρεσε τα sneakers με τα floral σχέδια αν και τα πιο minimal σχέδια σε αθλητικά κάνουν το σύνολο πιο στιλάτο.

Ερώτηση 4

Τζιν φούστα μέχρι το γόνατο με τι να την βάλω στο γραφείο ή δεν την φοράμε γραφείο;

Απάντηση

Βεβαίως και να την βάλεις με ένα ωραίο πουκάμισο και slingbacks θα έχεις μία super εμφάνιση στο γραφείο με τζιν φούστα.

Eρώτηση 5

Λευκό παντελόνι που είναι διάφανο τι να κάνω για να μην είναι προκλητικό;

Απάντηση

Φίλη μου ένα λευκό διάφανο παντελόνι σημαίνει κακό ύφασμα και πέρα από προκλητικό δεν θα είναι και κομψό. Σου προτείνουμε να το αποφύγεις και να επενδύσεις σε ένα άλλο όταν έχεις budget με σωστό ύφασμα.

Eρώτηση 6

Σανδάλια μέχρι την μέση της γάμπας μπορώ να φορέσω αυτή την σεζόν ή είναι πασέ;

Απάντηση

Τα σανδάλια φέτος έχουν χαμηλό κόψιμο μέχρι τον αστράγαλο, τα cladiator σχέδια δεν είναι τάση και καλό θα ήταν να τα αποφύσεις!

 

 

 

 

 

And More