Στείλε την στιλιστική σου απορία και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα

Ο καιρός θυμίζει πλέον καλοκαίρι η διάθεση αλλάζει τα μέτρα περιορίζονται και όλα δείχνουν ότι σιγά σιγά γυρίζουμε στην κανονικότητα. Τέλος τα casual μόνο στιλ καιρός να ανοιξεις την ντουλάπα σου και να ξανακάνεις styling.

Επειδή αυτή η μεταβατική περίοδος έχει και ξεκαθάρισμα στα ρούχα ίσως τώρα είναι η ευκαρία να ανανεώσεις το στιλ σου. Ότι απορία έχεις μπρείς να μας την στείλεις στο styling@tlife.gr και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα.

Ερώτηση 1

Καλησπέρα σας έχω ένα περσινό φόρεμα με πουά σε κόκκινη απόχρωση θέλω να το βάλω τώρα με αθλητικά αλλά όχι λευκά σκέτα με σχέδια, μπορώ;

Aπάντηση

Φίλη μας αν είχαμε μία φωτογραφία των κομματιών που μας περιγράφεις θα ήταν τέλεια γιατί θα σου απαντούσαμε πιο συγκεκριμένα. Γενικά τα φορέματα πάνε με αθλητικά ακόμη και με σχέδια αρκεί να μην υπάρχουν υπερβολές και να μην είναι πολύ ειδικά τύπου στίβου κλπ. Ειδικά με κλασικά μοτίβα όπως το πουά τα πιο απλά δηλαδή λευκά ταιριάζουν καλύτερα.

Ερώτηση 2

Γεια σας και από εμένα, θέλω να φορέσω ένα λευκό φόρεμα με πιέτες και μίντι γραμμή σε βάφτιση σε ένα μήνα να βάλω μπεζ ή κόκκινα πέδιλα τι μου προτείνετε;

Απάντηση

Φίλη μας και τα δύο ταιριάζουν με το φόρεμα σου οπότε διάλεξε αυτό που σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα και όμορφα.

Eρώτηση 3

Γίνομαι νονά στο τέλος του καλοκαιριού και έχω διαλέξει αυτό το φόρεμα( μην δημοσιευτεί) πιστεύετε μπεζ γόβες ταιριάζουν;

Απάντηση

Βεβαίως και ταιριάζουν οι μπεζ γόβες με το φόρεμα σου και θα έχεις ένα πολύ κομψό σύνολο τελικά.

Eρώτηση 4

Γειά σας καλό απόγευμα, έχω κλείσει να δοκιμάσω ένα μακρύ φόρεμα σε μπλε απόχρωση γαλάζια δηλαδή για την βάφτιση του μικρού μου τέλος Ιουλίου. Σας αρέσουν αυτά τα πέδιλα ( μην δημοσιευτούν) για να τα συνδυάσω;

Απάντηση

Φίλη μας τα πέδιλα σου είναι πολύ κομψά και ταιριάζουν με το φόρεμα που σκέφτεσαι να βάλεις ως προς την απόχρωση αν θες στείλε μας και μία φωτογραφία του όταν το βάλεις για να είμαστε και εμείς πιο συγκεκριμένοι.

Eρώτηση 5

Για φέτος τα ολόσωμα με τρυπά στην μέση είναι μόδα;

Απάντηση

Φίλη μας τα cut out φέτος είναι τεράστια τάση στα ρούχα, άρα και τα μαγιό με αυτό το ύφος θα είναι στα must have trends!

Eρώτηση 6

Έχω εσπαντρίγιες σε καφέ χρώμα μπορώ να τις φοράω με όλα τα σύνολα ή θέλει μπεζ απόχρωση λέτε;

Aπάντηση

Το καφέ χρώμα είναι πολύ στιλάτο και μπορεί να αντικαταστήσει τα basic μαύρα ή μπεζ παπούτσια το καλοκαίρι αρκεί να ταιριάζει και η παλέτα του συνόλου με αυτό. Ο καθρέφτης είναι πάντα η καλύτερη απάντηση σε αυτά.

 

 

And More