Στείλε την στιλιστική σου απορία και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα, στείλε ότι σε απασχολεί για τα ρούχα σου, τους συνδυασμούς σου, τις νέες αγορές σου, στο styling@tlife.gr και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα! Μπορείς να στείλεις και φωτογραφίες και αν θες να μην δημοσιευτούν. Άνοιξε την ντουλάπα σου και κάνε τώρα το ξεκαθάρισμα που θες για την άνοιξη, ενώ για ότι δεν είσαι σίγουρη εμείς είμαστε εδώ!

Ερώτηση 1

 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω θα βάλω άσπρο κουστούμι στην βάφτιση της μικρής μου τον Μάιο, τι χρώμα προτείνετε για τοπ και γόβα; Σας ευχαριστώ!

Απάντηση

Φίλη μας δεν χρειάζεται να είναι το ίδιο χρώμα top και γόβα, μπορείς να συνδυάσεις λευκή ή nude γόβα και να προσθέσεις ένα pastel top σε απόχρωση που σου ταιριάζει από μέσα. Πράσινο ροζ ή κίτρινο θα ήταν πολύ ωραία για την περίσταση.

Pinterest

Ερώτηση 2

Καλησπέρα κορίτσια του TLife! Τον Ιούνιο παντρεύεται η αδερφή μου και αγόρασα το φόρεμα της φωτογραφίας. Επειδή στο μπούστο το στυλ αυτό δεν μου πήγαινε, το μετέτρεψα και το έκανα strapless. Πείτε μου σας παρακαλώ με ποια πέδιλα ταιριάζει περισσότερο από τα παρακάτω;

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου είναι πολύ εντυπωσιακό και θα σου προτείναμε να το συνδυάσεις με τα πέδιλα που είχαν την αγκράφα και τώρα την έχεις αφαιρέσει για πιο ισορροπημένο αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία.

Ερώτηση 3

Γεια σας, έχω ένα πράσινο παντελόνι crop και θέλω να το φορέσω τώρα, με τι να το συνδυάσω;

Απάντηση

Το παντελόνι σου θα το φορέσεις τώρα με μαρινιέρα με λευκό πουκάμισο ή με πλεκτό που έχει πολύχρωμα μοτίβα και θα έχεις πολλά ανοιξιάτκα σύνολα.

Ερώτηση 4

Tα τζιν που έχουν καμπάνα όχι πολύ λίγο, είναι φέτος στην μόδα;

Απάντηση

Τα τζιν που έχουν λίγο καμπάνα δεν φεύγουν από την μόδα οι υπερβολές που παραπέμπουν σε 70s look είναι καλό να αποφεύγουμε. Ναι φόρεσε το παντελόνι σου και φέτος ειδικά τώρα την άνοιξη με σακάκι και ωραίο πουκάμισο είναι πoλύ κομψό.

Pinterest

Eρώτηση 5

Το λευκό μου πουκάμισο έχει χάσει το χρώμα του τι μου προτείνετε να κάνω;

Απάντηση

Είναι ένα πρόβλημα αυτό με τα λευκά μετά από κάποιες πλύσεις, παρόλα αυτά πλέον στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλές λευκαντικές σκόνες που έχουν αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας χρήση. Δοκίμασε και θα δεις διαφορά.

Pinterest

Eρώτηση 6

Οι μπαλαρίνες φοριούνται και αυτή την σεζόν;

Απάντηση

Μας ρωτάτε συχνά για τις μπαλαρίνες και τα ανοιξιάτικα σύνολα σας, οι μπαλαρίνες είναι κλασική αξία ειδικά αν έχουν βασικό χρώμα δηλαδή μαύρο μπεζ. Δεν φεύγουν από την μόδα και αποτελούν το κομμάτι που ειδικά αυτή την εποχή θα φορέσεις με όλα σου σου urban looks.

 

 

 

 

 

And More