Στείλε την στιλιστική σου απορία και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα!

Τώρα που μένουμε σπίτι, έχουμε όλο τον χρόνο να δούμε ξανά την ντουλάπα μας, να την οργανώσουμε σωστά και να κάνουμε μία αποτελεσματική εκκαθάριση.

Ακόμη και αν έχεις κομμάτια που δεν θες να αποχωριστείς, ή καινούργια που δεν ξέρεις πώς να τα αξιοποιήσεις σωστά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείς με την γκαρνταρόμπα σου.

Κάθε φορά που έχεις μία απορία για το στιλ σου σκέφτεσαι πόσο ωραία θα ήταν να έχεις ένα ειδικό να σε βοηθήσει, λοιπόν αυτό θα γίνει πραγματικότητα γιατί τώρα μπορείς να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και σύντομα θα πάρεις την απάντηση σου.Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα.

Ερώτηση 1

Καλησπέρα! Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να φοράω αθλητικά παπούτσια με κάλτσες που να φαίνονται. Αν ναι, πώς να τις συνδυάζω

Απάντηση

Φίλη μας μπορείς να φορέσεις τα αθλητικά σου με κάλτσες και να φαίνονται δεν υπάρχει κανόνας που να το απαγορεύει ίσα ίσα έχουμε δει πολλά street style σύνολα με αυτό το tip. Eιδικά να έχεις crop jean παντελόνι και φαίνονται οι κάλτσες είναι και τάση αρκεί να έχουν κάτι funky σε σχέδιο ή χρώμα! Αν πάλι θες πιο τολμηρό σύνολο φόρεσε τα sneaker σου με φόρεμα ή φούστα και αθλητικές κάλτσες αλα Gucci style!

 

Eρώτηση 2

Έχω από παλιά ένα πράσινο παλτό μέχρι κάτω από το γόνατο να το φορέσω φέτος ή έχουν επιστρέψει τα πιο minimal χρώματα:

Απάντηση

Βεβαίως και να το φορέσεις τα χρωματιστά παλτό είναι πάντα μία πολύ ευχάριστη νότα στο χειμερινό μας ντύσιμο! Αν θες να κάνεις μία πιο minimal εμφάνιση με αυτό σου το κομμάτι απέφυγε να το συνδυάσεις με άλλα έντονα χρώματα και κράτησε το σαν πανωφόρι σε πιο μονόχρωμα σύνολα σου!

Ερώτηση 3

Οι δερμάτινες μπότες με στιλέτο τακούνι είναι στην μόδα φέτος;

Απάντηση

Φίλη μας οι δερμάτινες μπότες είναι πολύ μεγάλη τάση και το τακούνι που φέτος κυρίως βλέπουμε δεν είναι το στιλέτο αλλά το πιο τετράγωνο! Παρόλα αυτά αν οι μπότες σου είναι στιλάτες δεν χρειάζεται να της αποχωριστείς γιατί αυτά τα trends ξέρεις ότι αλλάζουν πολύ σύντομά και σίγουρα σε λίγες σεζόν θα επανέλθουν.

Ερώτηση 4

Μου αρέσουν τα πολύ φαρδιά πουλόβερ αλλά είμαι μικροκαμωμένη πιστεύετε με κολακεύουν;

Απάντηση

Σίγουρα τα oversized κομμάτια δεν κολακεύουν όλους τους σωματότυπους αλλά  θα σου πρότειναμε αφού σου αρέσουν να τα δοκιμάσεις με ζώνη για ένα πιο safe αποτέλεσμα και να μην χρειαστεί να στερηθείς τα αγαπημένα σου trend!

Ερώτηση 5

Έχω μία φούστα με λουλούδια βελούδινη μέχρι το γόνατο με τι παπούτσια να την φορέσω;

Aπάντηση

Φίλη μας την φούστα σου θα την φορέσει με μπότες μέχρι το γόνατο δερμάτινες με τετράγωνο χοντρό τακούνι και θα έχεις ένα super stylish look!

Eρώτηση 6

Βρήκα ένα παλιό δερμάτινο μπουφάν σε στιλ biker αλλά έχει πολλές στάμπες σαν του αεροπόρου πιστεύετε είναι λάθος να το φοράω;

Aπάντηση

Φίλη μας αν δεν έχουμε εικόνα δεν μπορούμε να βοηθήσουμε συγκεκριμένα αν θες στείλε μας μια φωτογραφία ( δεν θα δημοσιευτει) και θα απαντήσουμε αμέσως!

 

 

 

And More