Στείλε την στιλιστική σου απορία και η fashion editor θα απαντήσει σε όλα!

Οι νέες τάσεις σε έχουν μπερδέψει; Δεν ξέρεις τι να φορέσεις στο γραφείο τώρα που αλλάζει ο καιρός; Nα κρατήσεις το περσινό σου ανοιξιάτικο πανωφόρι ή να επενδύσεις σε ένα νέο;

Εσύ μας ρωτάς και εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση, ώστε να είσαι stylish τόσο σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, όσο και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα. Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με το TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr, και το συντομότερο δυνατό η fashion editor, Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση 1

Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να φοράμε για απογευματινή παράσταση θεάτρου. Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση

Φίλη μου σε μία τέτοια περίσταση το casual chic style είναι η καλύτερη λύση και όταν λέμε casual chic εννοώ άνετο και στιλάτο σύνολο. Αυτό μπορεί να είναι από ένα jean με ένα ωραίο top, μέχρι ένα daily φόρεμα. Δεν χρειάζεται να αγχωθείς, αλλά να διαλέξεις κάτι από την ντουλάπα σου σε αυτό το ύφος και να απολαύσεις την έξοδο σου.

Ερώτηση 2

Είμαι 38 ετών, 1.73 ύψος, ζουμερή θα έλεγα στα κιλά μου, τύπος μήλο με λεπτά πόδια και σχετικά μεγάλο στήθος.Τέλη Απριλίου είμαι κουμπάρα σε γάμο-βάφτιση στην επαρχία.Ουσιαστικά θα ήθελα μία φρέσκια εμφάνιση, αλλά δυσκολεύομαι και λόγω στήθους να βρω κάτι chic.

Απάντηση

Φίλη μου θα σου πρότεινα να διαλέξεις ένα ωραίο φόρεμα με σταθερό top, ώστε να νιώθεις ασφάλεια και να έχεις το σωστό feeting στο επίμαχο σημείο και σχετικά mini γραμμή, προκειμένου να αναδείξεις τα λεπτά σου πόδια. Μπορείς αν θέλεις δοκιμάσεις κάποια σύνολα και να μου στείλεις φωτογραφίες (δεν θα δημοσιευτούν), ώστε να σε βοηθήσω ακόμα περισσότερο.

 

Ερώτηση 3

Θα ήθελα την γνώμη σας, για να φορέσω αλυσίδες χρυσές με σύγχρονο τρόπο και να τις συνδυάζω με τα look σε καθημερινά σύνολα και να τις χαρώ. Έχω πολλές σαν κειμήλια από την μαμά μου.

Απάντηση

Φίλη μου, το layering στα κοσμήματα είναι εδώ και αρκετές σεζόν must! Αν έχεις πολλές σε διαφορετικά μήκη συνδύασε τις και δώσε style στην εμφάνιση σου. Φοριούνται με πουκάμισο, με t-shirt, και με φορέματα και σίγουρα θα σε ανανεώσουν.

Ερώτηση 4

Γεια σας έχω ένα ζευγάρι δερμάτινες λουστρίνι μπότες με τακούνι τετράγωνο 4 πόντων.Μέχρι πότε μπορώ να τις φορέσω και με ποιον τρόπο.

Απάντηση

Φίλη μου το λουστρίνι είναι ένας τύπος δέρματος πολύ στιλάτος, αλλά κυρίως χειμερινός. Τώρα που μπήκαμε σε ανοιξιάτικο mood, παρόλο που οι μπότες φέτος είναι μεγάλη τάση και την Άνοιξη, θα σου πρότεινα να τις αφήσεις στην άκρη και να τις ξαναχαρείς με την νέα σεζόν.

Ερώτηση 5

Καλημέρα! Θέλω να αγοράσω ένα σακάκι για την Άνοιξη, τι μου προτείνετε;

Απάντηση

Το σακάκι είναι το τέλειο spring coat και ήδη σου έχω γράψει πως το φοράς τώρα, ώστε να έχεις στιλάτο αποτέλεσμα. Θα σου πρότεινα ένα σε camel απόχρωση και oversized γραμμή, ώστε να έχεις ένα stylish αποτέλεσμα, αλλά και να το συνδυάσεις με τα περισσότερα σύνολα σου.

Ερώτηση 6

Τέλος Μαρτίου, γίνομαι κουμπάρα και έχω καταλήξει στο φόρεμα της φωτογραφίας (παρακαλώ να μη δημοσιευτεί). Ήθελα να ρωτήσω αν είναι κατάλληλο για την περίσταση και την εποχή, και με τι αξεσουάρ μπορώ να το συνδυάσω (παπούτσια, τσαντάκι, κοσμήματα). Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση

Το φόρεμα σου είναι πολύ κομψό! Θα το συνδυάσεις με silver και pastel αξεσουάρ, ασημένια πέδιλα και παστέλ ροζ clutch, ώστε να δώσεις ένα chic look στο σύνολο σου! Πιάσε τα μαλλιά σου, για να αναδείξεις το πάνω μέρος του ρούχου σου και, όσον αφορά τα κοσμήματα ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, προτίμησε mulit colors.

Ερώτηση 7
Καλησπέρα σας! Έχω δει το σύνολο που σας επισυνάπτω για τη βάπτιση της κόρης μου. (Σας παρακαλώ μη δείξετε τη φωτογραφία εάν είναι εφικτό) Πως σας φαίνεται; Έχω σωματότυπο αχλάδι και καστανόξανθα μαλλιά. Επίσης με τι παπούτσια και αξεσουάρ θα μπορούσα να το συνδυάσω; Σας ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να φορέσεις το σύνολο αυτό- που μας αρέσει πάρα πολύ- με μπλε suede γόβες και να κρατήσεις ένα ωραίο nude clutch ή το αντίθετο nude γόβες και ένα ωραίο μπλε φάκελο. Μην προσθέσεις κόσμημα, εφόσον η φούστα είναι με χρώμα και prints και κάνε ένα ωραίο χτένισμα με κυματισμούς. Τέλος, διάλεξε ένα πρωινό λαμπερό μακιγιάζ!

 

And More