Στείλε την στιλιστική σου απορία και η fashion editor θα σου απαντήσει σε όλα!

Κάθε φορά που έχεις μία στιλιστική απορία θες έναν ειδικό να σε βοηθήσει αλλά δεν ξέρεις ποιόν. Από σήμερα αυτό αλλάζει γιατί μπορείς να έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα.

Ερώτηση 1

Καλησπέρα, αρχικά μπράβο για την ωραία δουλειά που κάνετε και τις χρήσιμες συμβουλές που μας δίνετε! Έχω ένα γάμο 15 Νοέμβρη και θα βάλω το φόρεμα της φωτογραφίας. Με έχει προβληματίσει λόγω του καιρού το πανωφόρι που θα πρέπει να διαλέξω καθώς και το styling με αξεσουάρ ή παπούτσια προκειμένου «ανεβάσω» το φόρεμα. Αλήθεια είναι σωστό να φοράμε μαύρο σε γάμο;

Aπάντηση

Φίλη μου, ,μπορείς να φορέσεις το φόρεμα σου στο γάμο και είναι και πολύ ωραίο. Μπορείς να το συνδυάζεις με πέδιλα λίγο πιο glam για να δώσεις ένα lux detail, χωρίς καλσόν και ένα ωραίο μαύρο blazer για πανωφόρι. Αν θες προσθέσεις και ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια και είσαι so ok για την περίσταση.

Ερώτηση 2

Καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλή σας για το styling του παρακάτω φορέματος που θέλω να φορέσω σε γάμου συγγενικού μου προσώπου το Νοέμβριο. Θα φορέσω λοιπόν nude φόρεμα με τις μαύρες γόβες με μπαρέτα που επισυνάπτω και ένα floral μαύρο φάκελο. Από πάνω ένα σακάκι μαύρο κοντό. Σας αρέσει για τη συγκεκριμένη περίπτωση το φόρεμα αλλά και ο συνδυασμός που σκέφτομαι να κάνω;

Απάντηση

Φίλη μας τα έχεις συνδυάζει πολύ ωραία αφού το φόρεμα σου έχει ένα retro ύφος και τα παπούτσια όσο και το clutch ακολουθούν αυτό το style.Το σακάκι δεν επίναι όμως σωστό για ένα τέτιο σύνολο γιατί δίνει ένα πιo androgyne στοιχείο που δεν ταιριάζει εδώ. Αν θες προσθέτεις ένα κλασικό μαύρο παλτό στους ώμους σου ή ακόμη καλύτερα αν ο καιρός το επιτρέπει μά ωραία wool εσάρπα.

Eρώτηση 3

Καλησπέρα σας, δεν ξέρω αν θα λάβω απάντηση ωστόσο η προσπάθεια είναι που μετράει….Είμαι στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και τα Χριστούγεννα θα κάνουμε τον πολιτικό γάμο. Δυσκολεύομαι στο τι ρούχο να διαλέξω.. Φοβάμαι κιόλας μήπως έχω παχύνει απότομα.. προς το παρόν όμως μόνο κοιλίτσα έχω..Έχω επιλέξει ένα φλοράλ φόρεμα απο της συλλογή της Μαρίας Κορινθίου, θα γίνει πρωί ο γάμος από κει και πέρα τι άλλο θα μου προτείνατε, Θέλω όλη η εμφάνιση να είναι εντυπωσιακή και απλή ταυτόχρονα!

Απάντηση

Φίλη μου θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο ακόμη και να αρχίσεις να δοκιμάζεις ρούχα αρχές Δεκεμβρίου αφού σίγουρα το σώμα σου θα αλλάζει συνεχώς μέχρι την μέρα του γάμου. Διάλεξε κάτι εντυπωσιακό και άνετο όμως γιατί δεν έχει νόημα να φορέσει κάτι που δεν σε κάνει να νιώθεις καλά. Αν θες δοκίμασε μερικά σύνολα και στείλε φωτογραφίες να σε βοηθήσω πιο συγκεκριμένα ( δεν θα δημοσιευτούν)

Eρώτηση 4

Καλημέρα θα ήθελα να αγοράσω αυτό το πανωφόρι αλλά πείτε μου ότι μπορώ να το φοράω με όλα τα ρούχα και πρωί και βραδύ.

Απάντηση

Φίλη μου η αγορά σου είναι πολύ καλή γιατί είναι ένα ζεστό πανωφόρι και με ωραίο χρώμα, και βεβαίως μπορείς να το φορέσει και πρωί και βράδυ αρκεί το styling να είναι casual chic. Δεν θα το συνδυάσεις με ένα πολύ lux σύνολο αλλά σίγουρα θα το χαρείς με παντελόνια φορέματα, jean και πολλά ακόμη basic σύνολα.

Eρώτηση 5

Γεια σου Σοφία, θέλω μία μικρή βοήθεια με αυτό το jean να το αγοράσω ή είναι πολύ trendy και θα το φορέσω μόνο αυτή την σεζόν.

Απάντηση

Φίλη μου αυτό το jean όντως είναι huge trend φέτος αλλά μπορείς να το χαρείς και τις επόμενες σεζόν οπότε ναι προχώρησε στην αγορά του. Αλώστε φέτος θα βρεις πολλά σχέδια και τιμές προσιτές ώστε να αποκτήσεις αυτό που θέλεις.

And More