Στείλε τη στιλιστική σου ερώτηση-H fashion editor απαντάει σε όλα

O χειμώνας έχει μπει για τα καλά και οι γιορτές πλησιάζουν. Πολλές φορές στέκεσαι μπροστά στην ντουλάπα σου και αναρωτιέσαι αν όλα όσα έχεις εκεί σου είναι ακόμη χρήσιμα. Ποια να αποχωριστείς, ποια να συνδυάσεις διαφορετικά τι να αγοράσεις για τις γιορτές και πολλά στιλιστικά ερωτήματα που δεν σταματούν ποτέ. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ότι σε απασχολεί στο styling@tlife.gr ακόμη και φωτογραφίες με τα κομμάτια που σε προβληματίζουν και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα!

Ερώτηση 1

Αγόρασα το φόρεμα στη φωτογραφία για έναν γάμο. Δεν ξέρω όμως τι χρώμα σακάκι και τι είδους σακάκι ταιριάζει. Κοντό, μακρύ, κλασικό; 

Και παπούτσια τι χρώμα; Έχω στο μυαλό μου ενα μαύρο σμόκιν σακάκι με μαύρη γόβα, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Σας στέλνω επίσης φωτο απο το συγκεκριμένο σακάκι. Μήπως είναι πολύ αιχμηρό το μαύρο;  Γι’αυτό θα ήθελα την πολύτιμη γνώμη σας. (Παρακαλώ να μην δημοσιευτούν οι φωτογραφίες μου).

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου είναι πολύ όμορφο και το σχέδιο του έχει έναν ρομαντικο χαρακτήρα. Εγώ δεν θα το συνδύαζα με ένα σακάκι διότι έχει androgyne στιλ και δεν ταιριάζει με το ύφος του φορέματος σου. Επέλεξε ένα παλτό καλύτερα ακόμη και σε κλασική ή wrap γραμμή που θα δώσει στο σύνολο το σωστό αποτέλεσμα. Οι μαύρες γόβες δεν είναι λάθος επιλογή και αν ήδη έχεις δεν θα χρειαστεί να κάνεις και extra αγορές.

Net-a-porter

Ερώτηση 2

Γεια σου Σοφία μου! Έχω γενέθλια σε λίγο καιρό και κλείνω τα 20! Θέλω να φορέσω κάτι που να εντυπωσιάσω! Είμαι καστανόξανθη με σωματότυπο αχλάδι αλλά είμαι αδύνατη. Τι έχεις να μου προτείνεις; (Χρώμα, σχέδιο)

Απάντηση

Καταρχήν χρόνια σου πολλά, ελπίζω να είσαι καλά και να περάσεις τέλεια στα γενέθλια σου. Ένα όμορφο φόρεμα που ταιριάζει στο στιλ σου και στα χρώματα σου είναι άψογ επιλογή για εκείνη την ημέρα. Αν θες δοκίμασε κάποια και στείλε μου φωτογραφίες να διαλέξουμε μαζί ( δεν θα δημοσιευτούν) για να σε βοηθήσω πιο συγκεκριμένα.

Ερώτηση 3

Θέλω να αγοράσω μία από τις παρακάτω τσάντες και δυσκολεύομαι να αποφασίσω (παρακαλώ να μην δημοσιευτούν οι φωτογραφίες) και θα ήθελα τη βοήθειά σας! Δεν έχω κανένα χρώμα σε κάποια από αυτές τις τσάντες, εκτός από μαύρη λουστρίνι αλλά μεγάλη, δηλαδή για πρωί. Μου αρέσει πιο πολύ η βελούδινη ροζ, αλλά δεν ξέρω με τι χρωματικούς συνδυασμούς ρούχων ταιριάζει και είναι μόνο για αυτή την εποχή του χρόνου.

Απάντηση

Ανάμεσα στα σχέδια που μου έστειλες υπάρχει και μία μπεζ chian bag καπιτονέ που θεωρώ ότι ταιριάζει με πολλά outfits και όλες τις εποχές του χρόνου. Δεν γνωρίζω την γκαρνταρόμπα σου αλλά μία τέτοια επιλογή θα σε βολέψει με πολλούς συνδυασμούς, ενώ δεν φεύγει από τις τάσεις ποτέ σαν σχέδιο και χρώμα.

Ερώτηση 4

Αγαπημένη μας γεια σου, θέλω την βοήθεια σου, έχω επενδύσει φέτος σε πλεκτά με over size γραμμή και μονόχρωμα αλλά και floral έχω πάρει 6 και το ύψος τους μου φτάνει μέχρι την μέση του γλουτού. Έχω ύψος 1.50,  αδύνατη, μέχρι στιγμής τα φορούσα με τζιν και πουκάμισό από μέσα…το θέμα τώρα είναι ότι έχω βαρεθεί να το φοράω με τον ίδιο τρόπο, σκέφτομαι αν τους βάλω ένα ζωνάκι στην μέση και απέξω μια φούστα κοντή θα είναι σωστό η είναι ξεπερασμένο;

Aπάντηση

Γεια σου φίλη μου, τα πουλόβερ είναι κομμάτια κλειδιά για το χειμερινό μας στιλ, καλά λοιπόν έκανες και επένδυσες σε πουλόβερ oversized γραμμή είναι πολύ trend. Nαι μπορείς να τα συνδυάσεις με ζώνη και mini φούστα δεν είναι καθόλου ξεπερασμένο και θα τα φορέσεις  πολύ με αυτό τον συνδυασμό. Σε παπούτσια βάλε chunky Chelsea boots σε urban look που φοράς όλη μέρα.

Ερώτηση 5

Καλημέρα σας και συγχαρητήρια για το site σας!Έχω μια ερώτηση, είμαι καλεσμένη σε γάμο και εχω αγοράσει ένα σατέν φόρεμα μακρυμάνικο, σχετικά μίνι, σε απόχρωση μπεζ – σομόν. Τι παπούτσια Θα μου προτείνατε; Έχω σκεφτεί πέδιλα αλλά πιστεύω πως ίσως βρέχει, οπότε θα ήθελα μια εναλλακτική.

Απάντηση

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, το φόρεμα σου  ιδανικά ταιριάζει με πέδιλα εφόσον το ύφασμα και το χρώμα κάνουν πιο elegant ύφος που το πέδιλο το ολοκληρώνει σωστά. Εναλλακτικά αν βρέχει δοκίμασε nude γόβες. Καλή επιτυχία.

Pinterest

 

 

And More