Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση-H fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα! Η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, απαντάει σε όλες σου τις απορίες. Στείλε την ερώτησή σου στο styling@tlife.gr και πολύ σύντομα θα πάρεις τις σωστές συμβουλές από μία fashion expert.Τέλειο;

Eρώτηση 1

Καλησπέρα σας, σας ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις προτάσεις σας,  είναι πραγματικά πολύ χρήσιμες.Θα ήθελα να με βοηθήσετε για το αν πρέπει αγοράσω τα μποτάκια που σας έστειλα, να δείτε. Θέλω να τα φοράω με  κολάν συμφωνείτε; Πείτε μου τη γνώμη σας .Νέλλη 

Απάντηση

Νέλλη τα μποτάκια που σκέφτεσαι να αγοράσεις θα τα χαρείς και με κολάν και με denim σύνολα και με φορέματα γενικά με πολλά casual στιλ. Αυτό που πρέπει να προσέξεις στα αρβιλάκια είναι να ειναι καλό δέρμα να είναι ελαφριά και να μην έχουν πολλά σχέδια όσο πιο minimal black τόσο που διαχρονικά κομψά.

Ερώτηση 2

Καλησπέρα σας, είμαι 14 και πάω Τρίτη Γυμνασίου με τι να συνδυάσω την δερμάτινη φούστα μου για τον σχολικό χορό;

Απάντηση

Καλησπέρα και σε εσένα, συνδύασε την φούστα σου με ένα φανελάκι ή ένα strapless top και μποτάκια με χαμηλό σχετικά τακούνι για να χορεύεις και να είσαι άνετη.

Ερώτηση 3

Αγαπημένη γεια σου, λοιπόν αυτές της μερες που ήταν το black Friday αγόρασα μπλέιζερ σε over size γραμμή σε μαύρο και καφέ κοτλέ, γενικά έχω μπλέιζερ και σε στενή γραμμή, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής, κατά πόσο διαχρονικό είναι σαν στιλ το κοτλε; Θα φοριέται γενικά του χρόνου η τσάμπα τα χρήματα που έδωσα; Απο την άλλη μου αρέσουν και τα δύο, πρέπει να προσέξω κάτι ή είναι διαχρονικα και φοριούνται με τα πάντα; Σε ευχαριστώ πολύ με έχεις βοηθήσει πάρα πολλές φορές.

Απάντηση

Φίλη μου εφόσον έχεις ήδη τα βασικά blazer τα κοτλέ σε βασικά χρώματα είναι μία πολύ ωραία επένδυση. Το κοτλέ σαν ύφασμα είναι διαχρονικό και φοριέται αν το συνδυάσεις σωστά με τζιν ή με γήινους τόνους. Μην αγχώνεσαι και θα χαρείς τις αγορές σου πάρα πολύ και με τέλειο στιλ.

Pinterest

Ερώτηση 4

Σας παρακαλώ βοήθεια, ψάχνω οικονομικό κοστούμι από βελούδο, μπορείτε να μας βρείτε κάποια από μαγαζιά που μπορούμε να πληρώσουμε; Εννοώ ότι δε μπορώ να αγοράσω π.χ. Guccci που ξέρω ότι έχει. Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση

Το βελούδινο κουστούμι φέτος είναι huge trend και σίγουρα θα βρεις σε ολες τις οικονομικές αλυσίδες αλλά και σε ελληνικές εταιρείες που έχουν ενημερωμένα σχέδια και σχετικά χαμηλές τιμές.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gucci Official (@gucci)

Eρώτηση 5

Γεια σας, βρήκα ένα παλιό φόρεμα με λαχούρια σε κόκκινο χρώμα, φοριέται σε boho styling με μπότες και τι πανωφόρι να βάλω;

Απάντηση

Βεβαίως και να το βάλεις είναι super boho look και να το συνδυάσεις ή με wrap παλτό ή με μακριά ζακέτα.

Eρώτηση 6

Καλησπέρα Σοφία, έχω αγοράσει το φόρεμα της φωτογραφίας ( μην το δημοσιεύσετε) και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ζώνη και καφέ δερμάτινες μπότες croco. Σου αρέσει;

Απάντηση

Τέλειος συνδυασμός που τονίζει τέλεια και το φόρεμα και τα αξεσουάρ που σκέφτεσαι να συνδυάσεις.

And More