Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση-H fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα! Έχεις απορίες για τα ρούχα σου, έκανες αγορές που τώρα δεν ξέρεις πως να τις συνδυάσεις, σκέφτεσαι τι να αποκτήσεις στις εκπτώσεις;Η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, απαντάει σε όλες σου τις απορίες. Στείλε την ερώτησή σου στο styling@tlife.gr  μπορείς να μας στείλεις και φωτογραφίες ( δημοσιεύουμε ότι θες) και πολύ σύντομα θα πάρεις τις σωστές συμβουλές από μία fashion expert.Τέλειο;

Eρώτηση 1
Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι το οποίο πραγματικά με δυσκολεύει. Τα πρωινά πριν την δουλειά πηγαίνω Γυμναστήριο. Μου είναι πολύ δύσκολο εκείνες τις μέρες-πέρα από τα παπούτσια- να κουβαλάω χίλια δυο ρούχα, τα οποία εκτός του ότι κάνουν την τσάντα ασήκωτη, τσαλακώνονται και άντε να τα βάλεις μετά. Η δουλεία μου έχει formal ντύσιμο, αλλά όχι τόσο formal, ώστε μου το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Ποια θα ήταν τα κομμάτια κλειδιά, που θα με έβγαζαν από αυτήν τη δύσκολη θέση;

Απάντηση
Φίλη μας η λύση για την περίπτωση σου είναι ρούχα που δεν τσαλακώνονται. Σίγουρα ένα μαύρο παντελόνι από σταθερό ύφασμα σε συνδυασμό με top (που και αυτό δεν χάνει την φόρμα του) είναι μία λύση καλύτερη από πουκάμισα ή φούστες. Επίσης κάποια φορέματα που έχουν γραμμή που αγκαλιάζει το σώμα ώστε δεν φαίνονται τσαλακωμένα ακόμη και αν τα έχεις ώρα στην gym bag σου, θα σε βοηθήσουν αρκετά. Τέλος, το αγαπημένο blue jean, εφόσον το επιτρέπει το dress code στο γραφείο σου, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

Ερώτηση 2
Γεια σας! Αγόρασα πρόσφατα ένα γούνινο γιλέκο κοντό. Μέχρι ποια εποχή μπορώ να το φορέσω και με τι μπορώ να το συνδυάσω;

Aπάντηση
Το γούνινο γιλέκο είναι ένα boho κομμάτι που όμως μπορείς να φορέσεις άνετα με denim, casual σύνολα όλη μέρα και μέχρι την Άνοιξη. Μας αρέσει με λεπτά πουλόβερ ή πουκάμισα σε πρωινά look.

Ερώτηση 3
Γεια σας. Έχω ένα μπορντό κρουαζέ φόρεμα σε ίσια γραμμή και 2 παλτό σε ίσια κλασική γραμμή, το ένα μπεζ και το άλλο camel, έχω nude και μαύρες γόβες και τσάντες σε μαύρο και μπορντό. Θέλω να μου πείτε πιθανούς συνδυασμούς με το φόρεμα και τα παραπάνω, και τι καλσόν.

Απάντηση
Φίλη μας με το φόρεμα σου συνδυάζονται άνετα και τα δύο παλτό σου. Προτίμησε τις μαύρες γόβες και την μπορντό τσάντα για πιο stylish συνδυασμό. Με το ντύσιμο αυτό το καλσόν είναι ένα θέμα, αφού το μόνο που ταιριάζει είναι στο χρώμα του δέρματος, οπότε πάρε ένα που δεν γυαλίζει για safe αποτέλεσμα.

Ερώτηση 4

Καλημέρα,θα φορέσω αυτό το φόρεμα (μην δημοσιευτεί) με μαύρες γόβες σε έναν πολιτικό γάμο. Μπορείτε να μου πείτε πιθανούς συνδυασμούς σε αξεσουάρ και πανωφόρι.

Aπάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου είναι τέλειο και θα το χαρείς!Μπορείς να το φορέσεις με παλτό ή γούνα ανάλογα την περίσταση. Ενα ζευγάρι κρίκοι θα είναι το τέλειο αξεσουάρ με όλα τα look που θα επιλέξεις ή ασημένια φίνα bracelets και σκουλαρίκια ότι έχεις ήδη στην κοσηματοθήκη σου.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rivière (@ariviere)

Ερώτηση 5

Γεια σας! Θα ήθελα να αγοράσω μια πράσινη αθλητική φόρμα. Μπορώ να την συνδυάσω με μαύρο μπλουζάκι κ μαύρο μπουφάν;Ή δεν πηγαίνει αυτό το χρώμα με το μαύρο ;Σας ευχαριστώ εκ των πρότερων

Απάντηση

Φίλη μου το πράσινο θα δείχνει πολύ ωραίο με το μαύρο και θα σου πρότεινα να το φοράς και εκτός gym κάνοντας έτσι  super stylish athleisure look!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

 

 

 

And More