Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση-H fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα! Έχεις απορίες για τα ρούχα σου, έκανες αγορές που τώρα δεν ξέρεις πως να τις συνδυάσεις, σκέφτεσαι τι να αποκτήσεις στις εκπτώσεις;Η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, απαντάει σε όλες σου τις απορίες. Στείλε την ερώτησή σου στο styling@tlife.gr  μπορείς να μας στείλεις και φωτογραφίες ( δημοσιεύουμε ότι θες) και πολύ σύντομα θα πάρεις τις σωστές συμβουλές από μία fashion expert.Τέλειο;

Ερώτηση 1

Έχω καθημερινά φορέματα μακριά για τον Χειμώνα και δεν ξέρω με τι παπούτσια να τα συνδυάσω. Εκτός από μπότες και sneakers με τι άλλο στυλ θα μπορούσα να τα φορέσω; Σας ευχαριστώ πολύ!

Aπάντηση

Φιλη μου ανάλογα το ύφος του φορέματος σου μπορείς να το συνδυάσεις επιίσης με μποτάκια σε chunky ύφος ή και αρβιλάκια για πιο cool ύφος. Τα κορίτσια στο Instagram φοράνε ακόμη και τα πιο καλοκαιρινά τους φορέματα με αυτά τα παπούτσια και έχουν τέλειο στιλ. Δοκίμασε το.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle)

Ερώτηση 2

Καλημέρα σας, ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να φορέσω γούνα με ένα office look ή πιστεύεται ταιριάζει καλύτερα το κλασικό μαύρο ή μπεζ παλτό.

Απάντηση

Φίλη μου αν η γούνα σου έχει κλασικό ύφος και σχετικά basic χρώμα τότε ναι μπορείς να την φορέσει με office look σου και να έχεις ένα chic look.Oι πιο seventies εκδοχές με έντονα χρώματα και πιο κοντό μήκος δεν ταιριάζουν με τα look του γραφείου.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thérèse H. (@tesshell)

Ερώτηση 3

Θέλω να συνδυάσω ένα κλάσικο pied de poule σακάκι της μαμάς μου σε ένα cool styling που θα ταιριαζει με την ηλίκία μου είμαι 33 και δουλεύω σε γραφειο. Τι μου προτείνεται

Aπάντηση

Φίλη μου το κλάσικό αυτό σακάκι μπορεί να αλλάξει εντελώς ύφος και στιλ αν το συνδυάσεις με δερμάτινο πατνελόνι και ζιβάγκο δίνοντας του ένα urban style. Mε αυτό το look πας γραφείο αλλά και για ένα ωραίο dinner μετά!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

Eρώτηση 4

Γεια σας,θέλω να με βοηθήσετε σε κάτι, γενικά δεν φοράω κοσμηματα και έχω minimal στιλ αλλά λέω σιγά σγιά να επενδύσω σε κάποια κομμάτια κλειδιά όσων αφορά τα σκουλαρίκια για αρχή. Τι μου προτείνετε να αγοράσω για αρχή ώστε να τα φοράω με όλα μου τα look και κάθε σεζόν.

Απάντηση

Φίλη μου  το κόσμημα που πρέπει να αγοράσεις είναι ένα ζευγάρι κρίκοι χρυσοί σε medium size που θα τους φορέσεις από τώρα και για πάντα με όλα σου τα σύνολα εφόσον όπως μου λες έχεις και ένα minimal style. Θα βρεις πολλά σχέδια και σου προτείνω να πάρεις χρυσούς για να έχεις ένα κλασικά ωραίο κομμάτι

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

Eρώτηση 5

Γεια σου Σοφία, θέλω την γνώμη σου σε κάτι, τις γαλότσες μπορώ να τις φορέσω με παντελόνι μαύρο κλασικό και να τι βάλω απέξω ή πιστεύεις είναι λάθος στιλιστικό.

Απάντηση

Φίλη μου αν το παντελόνι σου έχει στενή σχετικά γραμμή τότε ναι μπορείς άνετα να τις βάλεις απέξω τις γαλότσες σου αρκεί και το υπόλοιπο styling που θα κάνεις να έχει ένα χαλαρό weekend ύφος θα έλεγα εγώ. Ένα πουλόβερ ή ένα πουκάμισο απέξω και cool πανωφόρι θα ολοκληρώσουν άψογα αυτό το look!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica de La Villardière (@monicaainleydlv)

Ερώτηση 6
Γεια σας. Τον επόμενο μήνα θα πάω σε ένα πάρτι με λίγα άτομα από το σχολείο μου. Είμαι 17 χρονών. Έχω επιλέξει ένα μαύρο δαντελωτό φόρεμα κοντό. Τι παπούτσια θα ταίριαζαν με την περίσταση; Γόβες; Και αν ναι, σε τι χρώμα; Επίσης τι καλσόν θα ταίριαζε καλύτερα;

Απάντηση
Φίλη μας για την ημέρα του παρτι θα σου προτείνα να μην επιλέξεις γόβες με το φόρεμά σου, γιατί θα κάνει το look less young και γιατί δεν θα είσαι άνετη για να διασκεδάσεις. Ένα ζευγάρι μαύρα ankle boots είναι η πιο cool επιλογή για την βραδιά εκείνη και για την ηλικία σου, συνδυασμένα με οπάκ καλσόν ή και αρβιλάκια που θα δώσουν στο δαντελένιο φόρεμα ένα πιο street style ύφος.

 

 

And More