Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση-H fashion editor απαντάει σε όλα

Πολλές φορές στέκεσαι μπροστά στην ντουλάπα σου και αναρωτιέσαι αν όλα όσα έχεις εκεί σου είναι ακόμη χρήσιμα. Ποια να αποχωριστείς, ποια να συνδυάσεις διαφορετικά και πολλά στιλιστικά ερωτήματα που δεν σταματούν ποτέ. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ότι σε απασχολεί στο styling@tlife.gr ακόμη και φωτογραφίες με τα κομμάτια που σε προβληματίζουν και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα!

Ερώτηση 1

Γεια σου Σοφία, είμαι 21 χρονών και ψάχνω το τζιν της σεζόν. Έχεις να μου προτείνεις κάτι, δεν μου αρέσουν καθόλου τα στενά.

Aπάντηση

Γειά σου φίλη μας, φέτος η τάση στα τζιν είναι τα 90s σχέδια που σημαίνει, φαρδιά ξεβαμένα σε χαλαρό ύφος. Θα βρεις παντού και σε οικονομικές αλυσίδες και θα το φορέσεις άνετα εφόσον δεν είναι στενά που δεν σε βολεύουν. Σου δείχνω και μερικά look για να καταλάβεις το στιλ.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere)

Ερώτηση 2

Θέλω να φορέσω γαλότσες με καλσόν αλλά δεν ξέρω τι σχέδιο να βάλω. Θα ήθελα την συμβουλή σας.

Aπάντηση

Όσο ο καιρός το επιτρέπει μπορείς να φορέσεις τις γαλότσες σου χωρίς καλσόν αλλά αν θες με καλσόν τότε μπορείς να βάλεις ένα λεπτό μαύρο διάφανο για να φαίνεται το πόδι και να μην είναι πολύ χειμερινό το look σου.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere)

Ερώτηση 3

Eχω west μπότες ψηλές μαύρες και αναρωτιέμαι αν τις βάλω με τζιν το βάζω από μέσα;

Απάντηση

Μπορείς να συνδυάσεις τις μπότες σου με ένα σχετικά στενό τζιν όχι απαραίτητα skinny και ναι να το βάλεις από μέσα. Φέτος είδαμε πολλά look σε αυτό το ύφος και μπορείς να το δοκιμάσεις άνετα και εσύ.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

Eρώτηση 4

Γίνομαι νονά σε 2 εβδομάδες και θα βάλω ένα κόκκινο φόρεμα πλισέ midi.Να το συνδυάσω με χρυσά ή με ασημένια κοσμήματα και τι γόβες να βάλω μαύρες ή nude.

Απάντηση

Φίλη μου θα σου πρότεινα να συνδυάσεις το υπέροχο φόρεμα σου με χρυσά αξεσουάρ και nude γόβες δημιουργώντας έτσι ένα daily chic σύνολο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.

Ερώτηση 5

Καλεσμένη σε πολιτικό γάμο πρωί στην Γλυφάδα σκέφτομαι να βάλω ένα κουστούμι μπεζ και ροζ mules σας αρέσει;

Απάντηση

Πολύ ωραία επιλογή, μου αρέσει πολύ και θα σου πρότεινα από μέσα από το κουστούμι να βάλεις ένα λευκό lingerie top για να ολοκληρώσεις άψογα το σύνολο σου.

Eρώτηση 6

Καλησπέρα θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο σακάκι και είμαι ανάμεσα σε ένα καρό γκρι μάλλινο και ένα μπεζ. Σας στέλνω και φωτογραφίες αλλά μην τις δημοσιεύσετε παρακαλώ. Τι να διαλέξω;

Απάντηση

Φίλη μου και τα δύο σχέδια είναι πολύ ωραία και βολικά, την απάντηση θα την βρεις στην ντουλάπα σου. Δες τι ρούχα έχεις και ποιο από τα 2 συνδυάζεται με αυτά για να έχεις περισσότερους συνδυασμούς.

And More