Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση-Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Καλησπέρα σας, θέλω να ρωτήσω το εξής, τώρα τον χειμώνα με τα loafers και τις μπαλαρίνες φοράμε κάλτσες ή καλτσάκια, επειδή αυτά δείχνουν πιο ωραία με γυμνό πόδι αλλά με το κρύο τι κάνουμε;

Απάντηση

Γεια σου φίλη μας, με τα loafers μπορείς να συνδυάσεις κάλτσες κανονικά και μάλιστα τα it girls φοράνε λευκές όταν βάζουν loafers με mini. Στις μπαλαρίνες τώρα μπορείς να βάλεις λεπτά καλτσάκια σαν καλσόν και να τις φοράς ακόμη και με κρύο.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anouk Yve (@anoukyve)

Ερώτηση 2

Γεια σας, είμαι καλεσμένη σε γάμο λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και σκέφτομαι να βάλω ένα βελούδινο πράσινο φόρεμα με χρυσά πέδιλα. Σας αρέσει αυτό ο συνδυασμός και σε καλσόν τι να συνδυάσω τελικά;

Απάντηση

Πολύ ωραία τα έχεις σκεφτεί μου αρέσει ο συνδυασμός, για καλσόν θα βάλεις λεπτό πολύ διάφανο μαύρο και θα είσαι super stylish.To διάφανο μαύρο καλσόν πάει πολύ με πέδιλα και θα βρεις στην αγορά χωρίς ραφές στα δάχτυλα για πιο chic look.

Eρώτηση 3

Γεια σου Σοφία, είμαι φανατική της στήλης αυτής και θέλω την βοήθεια σου.Έχω suede μπότες σε καφέ χρώμα που σουρώνουν.Τις φοράω με τζιν, απ έξω;

Aπάντηση

Τις φοράς με το τζιν σου απ έξω εφόσον το τζιν σου εχει στενή γραμμή, και δημιουργείς ένα super boho style. Oι μπότες σε καφέ χρώμα πηγαίνουν πολύ με τα denim σύνολα και αποτελούν έναν συνδυασμό που φοράς ξανά και ξανά με διάφορα πλεκτά top.

Ερώτηση 4

Σας στέλνω ένα φόρεμα ( μην βάλετε φωτο) που θέλω να βάλω στο ρεβεγιόν. Πιστεύεται είναι ok ή να βρω κάτι λιγότερο sexy.

Aπάντηση

Το φόρεμα σου είναι αρκετά sexy και καθόλου βολικό με τόσα cuts που έχει.Θα έλεγα να βρεις κάτι άλλο για εκείνη την βραδιά για να την απολαύσεις και όχι να έχεις το νου σου στο φόρεμα και στο feeting του. Aν θες στείλε φωτογραφία με την επόμενη επιλογή σου να την δούμε ξανά μαζί.

Eρώτηση 5

Θέλω να φορέσω ένα vintage δερμάτινο παντελόνι λίγο 70s πρωί στην πόλη. Τι να συνδυάσω και πως;

Απάντηση

Θα σου πρότεινα να το φορέσεις με ένα πουλόβερ για safe αποτέλεσμα διότι αν το παντελόνι σου έχει 70s ύφος θα του δώσεις με αυτό το top ένα urban στιλ που θα φέρει ισορροπία. Δες και την φωτογραφία που σου έβαλα για να καταλάβεις.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanne 💋 (@jeannedamas)

 

And More