Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση, η fashion editor απαντάει σε όλα!

Μένουμε σπίτι και έχουμε πολύ χρόνο να ασχοληθούμε και με θέματα που δεν μπορούσαμε όσο λείπαμε και ήμασταν εκτός σπιτιού στα γραφεία μας και στις εξωτερικές μας δουλειές!Όσο εισαι σπίτι μπορείς να δεις ξανά τα ρούχα σου τα αξεσουάρ σου να ασχοληθείς με τα κομμάτια που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου και αν έχεις κάποια απορία να την στείλεις στο styling@tlife.gr, και η fashion editor θα σου απαντήσει σε όλα!

Δεν ξέρεις πως να συνδυάσεις το floral φόρεμα σου, τι παπούτσια είναι φέτος τάση, πόσα κοσμήματα να φορέσεις στο γραφείο, το περυσινό σου πανωφόρι είναι και φέτος trend; Ότι και να σε απασχολεί στείλε την απορία σου!

Ερώτηση 1

Καλημέρα και καλή εβδομάδα είμαι ανάμεσα σε 2 σακάκια ένα μπεζ και ένα γαλάζιο, τι να αγοράσω για την φετινή σεζόν;

Aπάντηση

Φίλη μου και τα 2 είναι τέλεια και trend εγώ σου έχω ήδη γράψει πως το σακάκι είναι το must πανωφόρι για τώρα και θα δώσει στα σύνολα σου το σοφιστικέ ύφος που θες. Τώρα στο δίλημμα ου μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις αφού εσύ ξέρεις τα ρούχα σου στο σύνολο τους. Σκέψου με ποιο από τα δύο θα κάνεις τους περισσότερους συνδυασμούς και μετά κάνε την σωστή αγορά!

Ερώτηση 2

Θα ήθελα να ρωτήσω αν φέτος είναι ξανά τάση τα mules έχω ενα ζευγάρι από πέρυσι.

Απάντηση

Βεβαίως και είναι και μάλιστα στις μεγαλύτερες τάσεις παπουτσιών!Μπορείς να τα χαρείς και αυτή την σεζόν με όλα σου τα σύνολα!Όσο ο καιρός θα φτιάχνει θα τα συνδυάσεις με όλα σου τα spring look, πάρε ιδέα από το σύνολο της Hailey Bieber.

Ερώτηση 3

Έχω ένα λευκό jean και θέλω να το φορέσω με beige γόβες στο γραφείο σας αρέσει ή να δοκιμάσω άλλο style;

Απάντηση

Φίλη μου το λευκό jean σίγουρα ταιριάζει με τις μπεζ γόβες απλά εγώ θα σου πρότεινα ένα άλλο ύφος στο σύνολο σου και αν έχεις loafers να το συνδυάσεις με αυτά σε ένα πιο fresh look. Ενα ανοιξιάτικο σύνολο και πολύ πιο άνετο!Δοκίμασε το.

Ερώτηση 4

Γειά σας από την Κοζάνη, εδώ ακόμη ο καιρός δεν είναι πολύ καλός και αναρωτιέμαι αν μπορώ ακόμη να φορέσω το μαύρο μου παλτό.

Απάντηση

Φίλη μου αν ο καιρός εκεί δεν επιτρέπει ακόμη ανοιξιάτικα σύνολα βεβαίως και θα συνδυάσεις το ζεστό πανωφόρι σου για να είσαι άνετη και να νιώθεις ωραία. Αλλωστε το μαύρο παλτό συνδυάζεται και με ανοιχτόχρωμα κομμάτια όπως ένα λευκό τζιν για να δώσεις μία spring νότα στο look σου.

Ερώτηση 5
Κορίτσια χρειάζομαι την βοήθεια σας! Γίνομαι νονά τέλος Απριλίου, αγόρασα ένα μπορντό κολλητό απλό φόρεμα με άνοιγμα στην πλάτηκαι ενα ζευγάρι nude γόβες. Θα ηθελα να μου πείτε τι μπορω να φορέσω απο πάνω και με τι κοσμήματα να το συνδυάσω! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας απο πάνω μπορείς να βάλεις ένα ανοιξιάτικο λεπτό παλτό που μπορείς να βρεις σε όλες τις οικονομικές αλυσίδες σε cream απόχρωση και από κοσμήματα κάτι με χρώμα -είτε στο λαιμό, ή σκουλαρίκια.

Eρώτηση 6

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να μάθω παρακαλώ επειδή ξέρω πως δεν μπορώ να αγοράσω στην Ελλάδα Christian Louboutin γόβες διότι δεν υπάρχει κατάστημα – διορθώστε με αν κάνω λάθος – και επειδή είδα τις σχετικές γόβες εδώ – πως εάν θέλω μπορώ να αγοράσω ένα ζευγάρι.

Aπάντηση
Στέλλα τα Christian Louboutin θα τα βρεις στην Αθήνα στα καταστήματα Enny Monaco.

Ερώτηση 7

Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω αν φέτος είναι μόδα τα ρομαντικά top έχω ένα λευκό και θέλω να το φορέσω και αυτή την σεζόν.

Απάντηση

Φίλη μου τα ρομαντικά top είναι all time classic κομμάτια και τα φοράς άνετα πέρα από τάσεις, ειδικά με τζιν και mules είναι ένα τέλειο ανοιξιάτικο look που στο προτείνω!

 

 

And More