Στείλε τη στιλιστική σου ερώτηση- Η fashion editor του Τlife απαντάει σε όλα!

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα! Στείλε τη στιλιστική σου απορία στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα! Αν αναρωτιέσαι για τους καλοκαιρινούς συνδυασμούς, αν δεν ξέρεις ποια ρούχα να αποχωριστείς από την ασφυκτικά γεμάτη ντουλάπα σου, αν έχεις κάλεσμα και δεν μπορείς να σκεφτείς το σωστό look, μην αγχώνεσαι καθόλου. Στείλε ό,τι σε απασχολεί, ακόμη και φωτογραφίες με τα ρούχα ή τα αξεσουάρ που θες να συνδυάσεις, και θα έχεις άμεσα απάντηση από αυτήν τη στήλη! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Καλημέρα σας, σε ένα μήνα παντρεύεται ο αδερφός μου και έχω ράψει το φόρεμα σε σμαράγδι χρώμα που σας στέλνω, τα παπούτσια και η τσάντα είναι σε χρυσό χρώμα, αλλά δεν έχω αποφασίσει τι χρώμα σκουλαρίκια να βάλω. Έχω ήδη δικά μου ένα ζευγάρι χρυσά αλλά μου αρέσει πολύ το σμαραγδί που έχω δει και σας επισυνάπτω φωτογραφίες για να με βοηθήσετε. Να τα αγοράσω ή να μείνω στο χρυσό;

 

 

 

 

Απάντηση

Φίλη μας, το φόρεμά σου ταιριάζει και με τα 2 σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Για να σε βοηθήσω, θα σου πω να διαλέξεις ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου. Αν είσαι ξανθιά, βάλε το σμαραγδί, ενώ αν είσαι καστανή το χρυσό θα δώσει περισσότερη λάμψη στο σύνολό σου!

Ερώτηση 2

Γεια σας και ευχαριστούμε πολύ για τη στιλιστική σας βοήθεια! Είναι πολύ χρήσιμη! 

Ήθελα να ρωτήσω εάν το καλοκαίρι μπορούμε να φορέσουμε δερμάτινη φούστα ή είναι μόνο για φθινόπωρο και χειμώνα και, εάν ναι, πώς μπορούμε να τη συνδυάσουμε; 

Απάντηση

Φιλη μου, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι που σε βοηθάω! Η δερμάτινη φούστα φοριέται και το καλοκαίρι και την βλέπουμε σε πολλά street style από τις fashionistas και τους καλοκαιρινούς μήνες συνδυασμένη κυρίως με φανελάκια και flat mules. Παρόλα αυτά εγώ θα σου πω ότι, επειδή το δέρμα είναι ένα υλικό που δεν βοηθάει όταν κάνει ζέστη, ειδικά μέσα στην πόλη και με πολλές μετακινήσεις, διάλεξε να χαρείς τη δερμάτινη φούστα σου με συνθήκες πιο ευνοϊκές, ιδανικά αρχές φθινοπώρου!

Eρώτηση 3

Καλησπέρα σας, θα γίνω κουμπάρα και έχω αγοράσει ένα ροζ-χρυσό φόρεμα, υπάρχει φωτογραφία. Θα ήθελα να με βοηθήσετε τι παπούτσια να επιλέξω.

Σας ευχαριστώ πολύ

Aπάντηση

Το φόρεμά σου είναι πολύ ωραίο για την περίσταση και θα είσαι πολύ κομψή! Τα παπούτσια που μπορείς να συνδυάσεις είναι nude πέδιλα με χοντρό τακούνι και θα έχεις μία πολύ stylish εμφάνιση!

Ερώτηση 4

Καλησπέρα σας, η στήλη με τις ερωτήσεις είναι τέλεια!Νομίζω ότι μαθαίνω πολλά για τη μόδα από αυτή. Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: τον Ιούλιο θα πάω σε ένα γάμο μιας φίλης μου στην Χαλκιδική. Ποιο φόρεμα από τα δύο θα φορούσατε; Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

 

 

Απάντηση

Φίλη μου, σε ευχαριστώ για τα ωραία σου λόγια. Λοιπόν, εγώ θα φορούσα το ασπρόμαυρο φόρεμα με σανδάλια και ωραία χρυσά σκουλαρίκια. Είναι πιο εντυπωσιακό και σίγουρα θα ξεχωρίσεις με αυτό το μοτίβο, σε αντίθεση με τα floral που έχει το άλλο φόρεμα που μου στέλνεις και που ίσως να επιλέξουν και άλλες καλεσμένες

Ερώτηση 5

Αγαπημένη Σοφία, γεια σου. Θέλω να σε ευχαριστήσω για όλες της απαντήσεις που μας δίνεις και μας βοηθάς. Σου στέλνω την  ερώτησή μου, αλλά η φωτογραφία θα ήθελα να μη δημοσιευτεί! Μου κάνανε δώρο το εξής πανωφόρι το οποίο είναι αρκετά over size και αρκετά πολύχρωμο. Πώς μπορώ να το φορέσω; Είμαι αδύνατη 1.55. Έχω σκεφτεί να πάω σε μοδίστρα για να το κάνω να έχει το σωστό μέγεθος και να φαίνεται πιο ωραία όταν το συνδυάζω. Θα ήθελα τη γνώμη σου!

Απάντηση

Φίλη μου, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που σε βοηθάω. Λοιπόν, το πανωφόρι που μου στέλνεις είναι ένα υπέροχο κιμονό και έχει τέλειο μοτίβο για να το χαρείς τώρα το καλοκαίρι και όχι μόνο. Τα κιμονό έχουν γενικά χαλαρή γραμμή, δεν είναι στενά! Αν θες στείλε μου μια φωτογραφία σου ενώ το φοράς, για να δω τι δεν σου αρέσει και πώς θα μπορούσες να το διορθώσεις, πριν πας στη μοδίστρα και αλλάξεις το σχήμα του! Δεν θα δημοσιευτεί, και θα μπορώ να σου απαντήσω πιο αποτελεσματικά!

 

 

 

 

 

And More