Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα

Πόσες φορές αναρωτιέσαι για τους συνδυασμούς σου, σκέφτεσαι αν ταιριάζουν τα φετινά με τα περσινά, κοιτάς την ντουλάπα και δεν ξέρεις τι να βάλεις. Όλα αυτά πλέον δεν θα σε απασχολούν αφού τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Ότι ερώτηση και αν έχεις την στέλνεις στο styling@tlife.gr και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα. Τέλειο;

Eρώτηση 1

Καλησπέρα σας. Σε 3 εβδομάδες θα παρευρεθώ σε μια εκδήλωση και έχω επιλέξει να φορέσω το φόρεμα που επισυνάπτεται (παρακαλώ να μην δημοσιευθεί) με τι πανωφόρι να το συνδυάσω;

Απάντηση

Φίλη μας το φόρεμά σου θα  το συνδυάσεις με ένα παλτό σε μαύρο χρώμα κλασικό και σε παπούτσια εμείς θα σου προτείναμε μπότες αντί για γόβες για πιο στιλάτο αποτέλεσμα.

Pinterest

Ερώτηση 2

Καλημέρα, πήρα μια ολόσωμη φόρμα σε άσπρο χρώμα online και επειδή είναι διάφανο και στενό σχεδόν σκέφτομαι αν μπορώ να βάλω κάτι από πάνω για να το καλύψω. Θα πήγαινε να έφτιαχνα κατι σε δαντέλα; Είναι για γάμο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση

Φίλη μας το βασικό πρόβλημα που δεν διορθώνεται είναι ότι το ρούχο σου είναι διάφανο. Οπότε ότι και να βάλεις από πάνω κάποια στιγμή θα το αφαιρέσεις και το πρόβλημα θα υπάρχει. Άσε το ρούχο αυτό για μία άλλη περίσταση και έχεις όλο τον χρόνο να διαλέξεις κάντιο πιο σωστό για την βραδιά εκείνη.

Ερώτηση 3

Καλησπέρα έχω μία παλιά δερμάτινη φούστα μέχρι το γόνατο σε πράσινο χρώμα, πως να την συνδυάσω;

Απάντηση

Καλησπέρα και σε εσένα φίλη μας. Οι δερμάτινες φούστες είναι τέλειες και τώρα τον χειμώνα θα σου προτείναμε να την φορ΄σεις με ζιβάγκο και μπότες σε ένα super stylish look.

Pinterest

Eρώτηση 4

Γεια σας και από εμένα, ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω καλό σουτιέν για σχετικά μεγάλο στήθος.

Aπάντηση

Φίλη μας θα σου προτείναμε να επισκεφτείς ένα κατάστημα Triumph, η εταιρεία αυτή ειδικέυεται σε εμγάλα μεγεθη ενώ έχει και πολύ όμορφα σχέδια πέρα από τα κλασικά.

Ερώτηση 5

Με ένα φόρεμα μαύρο πλισέ μέχρι το γόνατο μπορώ να βάλω ankle boots;

Απάντηση

Φίλη μας με το φόρεμα σου θα σου προτείναμε να αποφύγεις τα ankle boots και να το συνδυάσεις με μπότες ώστε να έχεις ένα στιλάτο αποτέλεσμα. Οι μπότες σε συνδυασμό με τα φορέματα φέτος είναι must και θα σου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα.

Pinterest

Eρώτηση 6

Καλησπέρα από Ιωάννινα θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να φορέσω το φουσκωτό μου μπουφάν με φούστα midi μέχρι το γόνατο;

Απάντηση

Φίλη μας θα ήταν σωστό να είχαμε φωτογραφίες από τα ρούχα που θες να συνδυάσεις γιατί σε γενικές γραμμές τα puffer jacket ταιριάζουν πιο καλά με casual κομμάτια και οι midi φούστες έχουν ένα πιο office look που δεν είναι η καλύτερη επιλογή, εκτός αν το μπουφάν σου έχει ένα πιο minimal ύφος, χωρίς κουκουλα και πολύ όγκο!

Pinterest

 

And More