Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση και η fashion editor θα απαντήσει σε όλα

Αν έχεις απορίες για το στιλ σου, αναρωτιέσαι αν όσα έχεις στην ντουλάπα σου είναι όλα στην μόδα φέτος ή θες ένα update στην γκαρνταρόμπα σου με την γνώμη ενός ειδικού, τότε διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά, για κομμάτια που σκέφτεσαι αν πρέπι  να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Μετά τις γιορτές θα πάω 3ήμερο σε βουνό και θέλω να πάρω μαζί μου μία ολόσωμη φόρμα σε χακί χρώμα.Πως να την συνδυάσω;

Aπάντηση

Η ολόσωμη φόρεμα που μου περιγράφεις έχει το σωστό  χρώμα ελπίζω να έχει και το σωστό στιλ για τα…βουνά. Χαλαρή και άνετη δηλαδή. Μπορείς να την φορέσεις με ένα ζιγάγκο από μέσα και mountain boots ή αν δεν κάνει τόσο κρύο με ένα t shirt και το μπουφάν σου από πάνω.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline Daur (@carodaur)

Ερώτηση 2

Θέλω να σας ρωτήσω αν είναι φέτος μόδα το βελούδο για επίσημες εμφανίσεις.Έχω ένα μπλε φόρεμα και θέλω να το συνδυάσω σε γάμο πολιτικό με μπότες.

Απάντηση

Βεβαίως και είναι τάση το βελούδο και φέτος και μάλιστα τέλειο για επίσημες περιστάσεις.Φόρεσε το φόρεμα σου με μπότες είναι τέλειο στιλ και από πάνω ένα ωραίο wrap παλτό για το κρύο.

Ερώτηση 3

Aγόρασα ένα μπουφάν σε σκούρο μπλε χρώμα αλλά σχεδόν όλα τα παντελόνια μου είναι μαύρα και δεν μου αρέσει καθόλου ο συνδυασμός γιατί θεωρώ πως δεν ταιριάζουν τα χρώματα. Ωστόσο το σχέδιο μου αρέσει πάρα πολύ. Δε μπορώ να πω πως δε μου αρέσει το χρώμα αλλά με προβληματίζει το πως θα φαίνεται με τα ρούχα μου.

Απάντηση
Φίλη μου o συνδυασμός μαύρο με μπλε είναι πάρα πολύ stylish και να μην σε αγχώνει καθόλου αν ταιριάζουν μεταξύ τους ρούχα με αυτές τις αποχρώσεις. Φόρεσε το μπουφάν σου με total black σύνολα άλλωστε αυτός ο χρωματικός συνδυαμός είναι ο αγαπημένος του Giorgio Armani αυτός κάτι ξέρει!

Ερώτηση 4

Eχω φλατ over the knee μποτες και σκέφτομαι να τις βάλω με πουά καλσόν. Πιστεύεται ταιριάζουν ή να βάλω οπακ καλύτερα.

Απάντηση

Να τις βάλεις με πουά καλσόν βεβαίως και ταιριάζουν και θα δώσιες στο σύνολο σου μία θυληκή πινελία που θα το απογειώσει.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MERCER7 | Slow Fashion (@mercer7official)

Ερώτηση 5

΄Eχω μία γούνα της μαμάς μου vintage και θέλω να αρχίσω να την φοράω κάθε μέρα είναι μέχρι τους γοφούς καφέ. Να το κάνω ή θα είναι too much.

Aπάντηση

Βεβαίως και να την φοράς είναι πολύ ωραία επιλογή ακόμη και με jean.H γούνα πλέον έχει γίνει ένα καθημερινό πανωφόρι και δεν υπάρχει λόγος να την έχεις στην ντουλάπα σου.

Eρώτηση 6

Καλησπέρα σας θα ήθελα να μου πείτε αν το φόρεμα που σας στέλνω ( μην το ανεβάσετε) μπορώ να το βάλω σε βάφτιση πρωί με γόβες καφέ.

Απάντηση

Φίλη μου το καρό φόρεμα σου ταιριάζει τέλεια με καφέ γόβες και ένα ωραίο μαύρο παλτό. Δώσε λάμψη με χρυσά σκουλαρίκια και ένα ωραίο μπλε clutch αν έχεις.

 

 

And More