Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση και η fashion editor θα απαντήσει σε όλα

Αν έχεις απορίες για το στιλ σου, αναρωτιέσαι αν όσα έχεις στην ντουλάπα σου είναι όλα στην μόδα φέτος ή θες ένα update στην γκαρνταρόμπα σου με την γνώμη ενός ειδικού, τότε διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά, για κομμάτια που σκέφτεσαι αν πρέπι  να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Γεια σας έχω ένα ζευγάρι καφέ cowboy μπότες και θέλω να τις συνδυάσω με καρό φούστα. Ταιριάζουν ή όχι καλύτερα με παντελονι τζιν.

Απάντηση

Σίγουρα με τζιν ταιριάζουν άψογα αλλά φέτος οι cowboy boots φοριούνται με πολλά ακόμη ρούχα.Αν η φούστα σου είναι μίνι με πιέτες τότε τις φοράς άνετα με τις μπότες σου και ένα ωραίο πουλόβερ από πάνω που θα δώσει cozy style.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessie Bush (@jessie_bush)

Eρώτηση 2

Εχω από πέρσι που ήταν μεγάλη τάση ένα καπιτονέ χακί πανωφόρι.Φέτος όταν πιάσουν τα πολλά κρύα φοριέται ή δεν είναι στην μόδα.

Απάντηση

Βεβαίως και φοριέται διότι καταρχήν είναι ένα πολύ στιλάτο πανωφόρι.Να το χαρείς και αυτή την σεζόν λοιπόν, αν πιάσουν βεβαίως ποτέ τα πολλά κρύα!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Skye (@_jessicaskye)

Ερώτηση 3

Σε ένα πολιτικό γάμο σε μία εβδομάδα θα βάλω το φόρεμα της φωτογραφίας ( μην το ανεβάσετε). ‘Εχω ένα ζευγάρι γκρι γόβες που θέλω να τις συνδυάσω. Πιστεύεις ταιριάζουν;

Aπάντηση

Το μπλε βελούδινο φόρεμα σου ταιριάζει τέλεια με γκρι γόβες. Συνδύασε και ένα μαύρο παλτό και χρυσά σκουλαρίκια και θα έχεις ένα άψογο look.

Eρώτηση 4

Θέλω την γνώμη σας για ένα μεταλλικό τσαντάκι σε ασημένια απόχρωση. Το έχω βρει στην ντουλάπα από παλιά είναι πο΄λυ ωραίο σαν belt bag αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το κρατήσω πρωί ή μόνο βράδυ.

Απάντηση

Φίλη μου τα metallic φέτος είναι τάση και εννοείτε να το κρατήσεις και πρωί με τζιν και casual στιλ και να χαρείς αυτό το στιλα΄το αξεσουάρ που θα ανανεώσει τα καθημερινά σου look!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabrielle Caunesil Pozzoli (@gabriellecaunesil)

Eρώτηση 5

Σας στέλνω ένα παντελόνι κοτλέ από παλιά και θέλω να μου πείτε αν φοριέται και τώρα και πως το συνδυάζω.Παρακαλώ μην το δημοσιεύσετε.

Απάντηση

Φίλη μου το παντελόνι σου είναι πολύ ωραίο και ναι μπορείς να το φορέσεις και τώρα άνετα με διάφορα πουλόβερ και το παλτό σου σε χαλαρό πρωινό styling!Tα κοτλέ κομμάτια είναι πάντα μέσα στην μόδα τον χειμώνα κυρίως γιατί είναι ζεστά και πρακτικά.

 

 

And More