Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση και η fashion editor θα απαντήσει σε όλα

Oι απορίες για το προσωπικό στιλ δεν σταματούν ποτέ, αφού δεν σταματούν και οι τάσεις που ακολουθείς και το επηρεάζουν συνεχώς. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα, αφού μπορείς να στείλεις την απορία σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα. Αν σε απασχολεί τι θα φορέσεις σε έναν γάμο, αν δεν είσαι σίγουρη για κάποια κομμάτια που έχεις καιρό στην ντουλάπα, αν θες να αγοράσεις κάτι αλλά θες να το ξανασκεφτείς, τότε η στήλη αυτή είναι πολύ χρήσιμη για σένα. Στείλε την ερώτηση σου και φωτογραφίες από τα κόμματα που σε απασχολούν ( δημοσιεύουμε μόνο αν θες) και θα έχεις αμέσως απάντηση από έναν ειδικό. Τέλειο;

Ερώτηση 1

Καλησπέρα σας είμαι 64 ετών και έχω νορμάλ σώμα με λίγο κοιλίτσα και κάπως αγύμναστα μπράτσα. Μου αρέσουν τα τιραντέ κομμάτια και τα εξώπλατα, επιτρέπονται στην ηλικία μου; Eυχαριστώ πολύ.

Απάντηση

Καλησπέρα και σε σένα φίλη μου, το θέμα με τα τιραντέ κα εξώπλατα κομμάτια δεν αφορά  κυρίως την σφριγηλότατα του σώματος και το πόσο γυμνασμένες είμαστε σε αυτά τα σημεία. Με το πέρασμα του χρόνου ειδικά τα μπράτσα χάνουν το σχήμα τους και αν δεν είναι γυμνασμένα δεν είναι ωραία με τιραντάκια. Το ίδιο ισχύει και με την πλάτη, απλά εκεί μπορείς να το «κλέψεις» με λιγότερο άνοιγμα. Πρόταση μου είναι να αποφύγεις τα τιραντάκια και να επενδύσεις σε σχέδια με μανίκια αέρινα για να μην σε δυσκολεύουν τώρα το καλοκαίρι και στα ρούχα που έχουν έξω πλάτη να διαλέγεις αυτά με το πιο μικρό άνοιγμα για πι safe look!

Ερώτηση 2

Χρειάζομαι την άποψη σου Σοφία. Τον Αύγουστο βαφτίζει η αδερφή μου , και έχω επιλέξει το συγκεκριμένο φόρεμα (παρακαλώ να μην δημοσιευτεί το φόρεμα ) , θα μ αρέσε να το φορέσω με μια από τις επισυναπτόμενες γόβες. Τι μου προτείνεις εσυ , θα πήγαινε γόβα η πέδιλο καλύτερα και σε τι απόχρωση να κοιτάξω

Απάντηση

Κωνσταντίνα μου δεν έχεις στείλει τις φωτογραφίες για το φόρεμα που έχεις, παρά μόνο μία εικόνα με την γόβα (μωβ)  που σκέφτεσαι να συνδυάσεις. Ξαναστείλε το mail σου με τις επισυναπτόμενες εικόνες για να σου απαντήσω

Ερώτηση 3

Την επόμενη εβδομάδα είναι η ορκωμοσία της σχολής μου τι θα μπορούσα να βάλω; Είμαι 1,65 και 55 κιλά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση

Συγχαρητήρια για το πτυχίο σου, την ημέρα αυτή συνήθως η επιλογή είναι ένα όμορφο φόρεμα σε χρώμα και ύφος που μας ταιριάζει ή ένα σύνολο με παντελόνι και σοφιστικέ top. Γενικά αποφεύγουμε τα sexy look, τα πολλά χρώματα, τα πολύ mini και έχουμε στο μυαλό μας ότι αυτή την φωτογραφία θα τη βλέπουμε για πάντα, οπότε διάεξε classic κομμάτια. Δεν ξέρω καθόλου το προσωπικό σου στιλ αλλά να θες να δοκιμάσεις κάποια σύνολα σε αυτή την λογική, σίγουρα θα βρεις κάτι που θα σου ταιριάζει και αρμόζει στην περίσταση.

@ralphlauren

Ερώτηση 4

Γεια σας και από εμένα, εχω αγοράσει ένα broderie λευκο φόρεμα που είναι διάφανο και θέλω να το βάλω στην πόλη τι μου προτείνετε.

Aπάντηση

Φίλη μου μπορείς να φορέσεις από μέσα ένα nude ειδικό μικρό φόρεμα σαν μακρί φανελάκι, που συνήθως αγοράζεις στα καταστήματα με εσώρουχα ή και στις μεγάλες αλυσίδες και θα έχεις το μη διάφανο αποτέλεσμα που θες.

Pinterest

Ερώτηση 5

Θα ήθελα να φορέσω το μαγιό μου μαύρο ολόσωμο με τζιν, αλλά δεν ξέρω αν το λίκρα ύφασμα του πάει.

Απάντηση

Φίλη μας το λίκρα ύφασμα με το τζιν δεν θα έλεγα ότι είναι ότι πιο summer, βέβαια πολλές φορές βλέπουμε μαγιό φορεμένα σαν top αλλά κυρίως μετά από την θάλασσα με αέρινα κομμάτια φούστες ή και σορτσάκια. Θα σου πρότεινα να επιλέξεις ένα body σε βαμβακερό ύφασμα για το τζιν σου αν έχεις, αλλιώς ένα μαύρο tank top, διαφορετικά θα φαίνεται ότι φοράς το μαγιό σου και δεν είμαι σίγουρη για το αποτέλεσμα.

Pinterest

 

And More