Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση και η fashion editor θα σου απαντήσει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα! Στείλε ότι απορία έχεις για το προσωπικό σου στιλ στο styling@tlife.gr και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει αμέσως σε όλα.

Μπορείς να φωτογραφίσεις τα κομμάτια που σε απασχολούν και να μας τα στείλεις μαζί με τις ερωτήσεις σου, ώστε η απάντηση που θα πάρεις από την fashion expert, να είναι πιο συγκεκριμένη. Μην περιμένεις άλλο, άνοιξε την ντουλάπα σου, δες τι δεν θες πια και στείλε όλες τις ερωτήσεις που σε απασχολούν!

Ερώτηση 1

Γεια σας από Λάρισα, έχω έναν γάμο σε 2 εβδομάδες και έχω διαλέξει ήδη αυτό το φόρεμα που σας στέλνω ( μην δημοσιευτεί). Θα ήθελα να μου προτείνετε πέδιλα, τι χρώμα και τι στιλ.

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου είναι τέλειο για την περίσταση και τα πέδιλα που πρέπει να βάλεις είναι λευκά, όχι με πολύ ψηλό τακούνι, ιδανικά τετράγωνο και τετράγωνη μύτη επίσης. Είναι ένα σχέδιο που φέτος είναι huge τάση, οπότε θεωρώ ότι αν δεν έχεις, θα βρεις πολλές επιλογές και σε χαμηλές τιμές παντού.

Pinterest

Ερώτηση 2

Έχω βρει στην ντουλάπα ένα παλιά λευκό παντελόνι που όμως είναι αρκετά διάφανο. Μπορώ να το φορέσω με nude εσώρουχα ή θεωρείτε ότι πρέπει να το πετάξω.

Απάντηση

Φίλη μου τα περισσότερα λευκά παντελόνια έχουν αυτό το θέμα και δύσκολα διορθώνεται ακόμη και με τα σωστά nude εσώρουχα. Από την στιγμή που σε απασχολεί, απέφυγε να το βάλεις και απόκτησε το επόμενο λευκό παντελόνι σου σε αυτές τις εκπτώσεις, που δεν θα σε φέρνει σε δύσκολη θέση.

Pinterest

Ερώτηση 3

Το μαγιό μου έχει αλλάξει σχήμα, μάλλον φάρδυνε και μου κάνει στο πίσω μέρος σαν φούσκωμα. Να το πάω σε μοδίστρα να το φτιάξει;

Aπάντηση

Όχι φίλη μου, από την στιγμή που το μαγιό σου άλλαξε σχήμα, χαλάρωσε και σου κάνει διάφορα προβλήματα στην εφαρμογή, είναι η ώρα να το αποχωριστείς. Άλλωστε τώρα με τις εκπτώσεις και πριν τις διακοπές, είναι η καλύτερη στιγμή να αποκτήσεις ένα καινούργιο που θα σου πηγαίνει άψογα.

Pinterest

Ερώτηση 4

Έχω από πέρσι ένα λευκό μπροντερί φόρεμα με όλη την πλάτη έξω. Χωρίς σουτιέν το φοράω στο νησί και μου πάει, αλλά σκέφτομαι στην πόλη μήπως είναι too match.

Aπάντηση

Φίλη μου μπορείς να δοκιμάσεις να το βάλεις στην πόλη με cups που είναι αυτοκόλλητα και αντικαθιστούν άψογα  το σουτιέν αφήνοντας όλη την πλάτη έξω. Δοκίμασε τα για να χαρείς το φόρεμα σου και στην πόλη με αυτοπεποίθηση.

Pinterest

Ερώτηση 5

Με μία floral κίτρινη floral φούστα μπορώ να την φορέσω με άλλο floral top ή δεν ταιριάζει;

Aπάντηση

Φίλη μου τα mix prints είναι πολύ ωραία στιλιστική τάση και μου αρέσει πολύ. Βεβαίως και μπορείς, αρκεί να ταιριάζουν τα δύο σχέδιο και το αποτέλεσμα να φαίνεται όμορφο. Διαφορετικά υπάρχει πάντα ο safe συνδυασμός με μονόχρωμα top, που  θα αναδείξουν τα χρώματα της φούστας σου.

Pinterest

 

 

 

 

And More