Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση και η fashion editor θα σου απαντήσει σε όλα!

Αν έχεις απορίες για το προσωπικό στιλ, αν δεν είσαι σίγουρη για κάποια κομμάτια στην ντουλάπα σου, αν έκανες μία αγορά και σκέφτεσαι πως θα την ενσωματώσεις τέλεια με τα ρούχα σου, αν θες βοήθεια με τα item που θα φορέσεις αυτή την σεζόν τότε σου έχω τέλεια νέα! Στείλε ότι απορία έχεις στο styling@tlife.gr και η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσεις γρήγορα σε όλα! Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Τέλειo;

Ερώτηση 1

Καλημέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας! Θα γίνω νονά στις 24/10 και έχω πάρει ένα φόρεμα μακρύ σε μπορντό χρώμα σας στέλνω video μην δημοσιευτεί παρακαλώ. Θα ήθελα να μου πείτε με τι αξεσουάρ και παπούτσια θα ταίριαζε, καθώς και μακιγιάζ, μαλλιά αν είναι δυνατόν. Γενικά ένα στιλ που θα είναι πιο κοντά σε μένα. Σας στέλνω να δείτε και το φόρεμα και περιμένω απαντήσεις. Σας ευχαριστώ!

Aπάντηση

To φόρεμα σου είναι πολύ όμορφο και σου πάει πολύ! Προτείνω να το συνδυάσεις με χρυσά αξεσουάρ, πέδιλα και σκουλαρίκια για να δώσεις χρώμα και να φτιάξεις τα μαλλιά σου σε χαλαρές μπούκλες όμορφα χτενισμένα χωρίς υπερβολές, κότσους ή πολύ styling και λακ!

Ερώτηση 2

Γειά σας και πάλι. Έχω από παλιότερο event αυτό το κοστούμι και θα ήθελα να μου πείτε αν θα ταίριαζε για τον γάμο στο νησί. Έχω πρόσφατα αποκτήσει και αυτά τα πέδιλα .Νομίζεται ότι ταιριάζουν και αν ναι τι θα ταίριαζε για το κοστούμι, μπλούζα ή πουκάμισο; Eευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα οι φωτογραφίες να μην δημοσιευτούν.

Απάντηση

Φίλη μου το κουστούμι δεν είναι και η πρώτη μας επιλογή για έναν γάμο σε νησί, παρόλα αυτά επειδή φθινοπωριάζει σιγά σιγά και το χρώμα του είναι γαλάζιο ταιριάζει και θα έλεγα ότι θα είναι και μια εναλλακτικά ωραία πρόταση. Από μέσα μην βάλεις πουκάμισο και του δώσεις office style αλλά ένα αέρινο top σε λευκό χρώμα.

Ερώτηση 3

Είμαι η μαμά στη βάφτιση και έχω επιλέξει αυτό το φόρεμα,  με κόκκινο κραγιόν και μαζεμένα μαλλιά σε χαλαρό πιάσιμο. Τι παπούτσια (όχι ψηλά) και αξεσουάρ ταιριάζουν και τι χρώματα;

Απάντηση

Πολύ ωραία επιλογή, για παπούτσια μπορείς να φορέσεις λευκά χρυσά ή και nude πέδιλα αν έχεις ενώ σε κόσμημα ένα ζευγάρι σκουλαρίκια χρυσά με πέτρες στα χρώματα του ρούχου είναι τέλεια επιλογή!

Eρώτηση 4

Καλημέρα και καλή εβδομάδα για το γραφείο μου τώρα το φθινόπωρο έχω αυτά τα πέδιλα ( μην τα βάλετε παρακαλώ) πιστεύετε μπορώ να τα φοράω με midi φορέματα και κουστούμια ή είναι βραδινά.

Απάντηση

Όχι φίλη μου τα πέδιλα σου είναι ξεκάθαρα βραδινά και δεν ταιριάζουν με το daily chic ύφος που οφείλουμε να έχουμε σε γραφείο με office dress code. Θα βρεις πολλά σχέδια στην αγορά για να συνδυάσεις τα ρούχα της δουλειά σου με τετράγωνο ίσως τακούνι και γήινες αποχρώσεις ή κλασικά χρώματα που πάνε με όλα!

 

@rosiehw

Ερώτηση 5

Γεια σου Σοφία, έχω ένα φόρεμα από πέρσι  μακρύ λευκό σε αρχαιοελληνικό ύφος και ροζ χρώμα. Θα το βάλω σε γάμο το επόμενο ΣΚ και σκέφτομαι να συνδυάσω πέδιλα σε nude χρώμα και όχι σανδάλια. Σου αρέσει η επιλογή μου.

Απάντηση

Αν τα πέδιλα σου είναι σε minimal ύφος τότε ναι μπορείς άνετα να ολοκληρώσεις το σύνολο σου με αυτά!

Ερώτηση 6

Θα ήθελα να μου πείτε αν φέτος είναι μόδα τα δερμάτινα ρούχα και ιδιαίτερα οι δερμάτινες βερμούδες έχω μία από πέρσι σε πράσινο χρώμα.

Απάντηση

Βεβαίως και είναι μόδα τα δερμάτινα ρούχα εφόσον το δέρμα είναι σταθερή αξία στα χειμερινά trends!Tην βερμούδα σου μπορείς να την χαρείς και φέτος και από τώρα να θες σε χαλαρό στιλ με t shirt και sneakers.

Pinterest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

And More