Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση και η fashion editor θα σου απαντήσει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα! Η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, απαντάει σε όλες σου τις απορίες. Στείλε την ερώτησή σου στο styling@tlife.gr και πολύ σύντομα θα πάρεις τις σωστές συμβουλές από μία fashion expert.Τέλειο;

Ερώτηση 1

Αγαπητή φίλη έχω μια βάφτιση αρχές Οκτωβρίου στην Χαλκιδική, σκεφτόμουν να φορέσω ένα λευκό παντελόνι με φασα στο πλάι από ανεπαίσθητες πούλιες, επίσης λευκές και λάστιχο στην μέση και στα ποδια. Σκεφτόμουν να το συνδιασω με λευκό μεταξωτό πουκάμισο (από μέσα ή από έξω το πουκάμισο;) ή την πουκάμισα της φωτογραφίας. Το θέμα μου είναι τι πανωφόρι να βάλω ειδικά με την μακριά πουκαμίσα (ίσως χρειαστεί) και με τι παπούτσια και τσάντα να το βάλω, δεν θέλω total white.Θα ταίριαζε μια τσάντα της φωτογραφίας; Έχω και πέδιλα σε παρόμοιο χρώμα.Θα ήθελα κάτι σε τσάντα και παπούτσια εντυπωσιακό για να κάνει ξεχωριστό το look όχι παγιετα και στρας φυσικά. Δεν θέλω να καταλήξω στην κλασσική επιλογή ενός φορέματος. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

 

Απάντηση

Καλησπέρα και σε σένα φίλη μου το σύνολο με το παντελόνι και το μεταξωτό πουκάμισο (από μέσα) είναι τέλεια για την περίσταση και η τσάντα που έχεις ταιριάζει τέλεια με το look. Aν έχεις και πέδιλα στην ίδια απόχρωση τέλεια, τώρα για το πανωφόρι ένα σακάκι ριγμένο στους ώμους ταιριάζει με αυτό το masculine σύνολο μόνο.Ας ελπίσουμε ο καιρός να είναι καλός!

Ερώτηση 2

Καλημέρα σας, είμαι 48 χρόνων και έχω ύψος 1.55,και είμαι 63 κιλά. Τον Οκτώβριο παντρεύεται η ανιψιά μου σε νησί και θα ήθελα να μου προτείνετε τι θα μπορούσα να φορέσω.

Απάντηση

Στο νησί τον Οκτώβριο θα πρέπει να ντυθείς με γήινες αποχρώσεις και ζεστά. Δεν ξέρω καθόλου το στιλ σου για να σου απαντήσω πολύ συγκεκριμένα, παρόλα αυτά μπορείς να δοκιμάσεις κάποια φορέματα σε χρώματα πιο γήινα και πιο ζεστά υφάσματα για να έχεις ένα σωστό look. Eπίσης τα παντελόνια με πουκάμισα είναι πολύ δυνατά γαι το νησί και οι ολόσωμες φόρμες.Πρέπει απλά να έχεις στο μυαό σου ότι δεν είναι καλοκαίρι και να διαλέξεις πιο φθινοπωρινά look. Aν θες μπορείς να μου στείλεις κάποιες φωτό με σύνολα που δοκίμασες ( δεν θα δημοσιευτούν) και θα σε βοηθήσω και πιο συγκεκριμένα. Καλή επιτυχία.

Ερώτηση 3

Γεια σου Σοφία! 

Έχω την παρακάτω μιντι φούστα (να μην δημοσιευτεί παρακαλώ) και δεν ξέρω με τι παπούτσια και τι top (χρώμα) να την συνδυάσω, για χειμώνα και για καλοκαίρι. Τι προτείνεις; Ευχαριστώ πολύ!

Aπάντηση

Η φούστα σου (με κρόσσια σε μωβ απόχρωση) μπορεί να συνδυαστεί με ένα όμορφο λευκό πουκάμισο για όλες τις εποχές σε ένα all time classic style που φοράς όλο το χρόνο!Δοκίμασε το.

Ερώτηση 4

Καλησπέρα σας, έχω πάρει ένα κοραλί μακρύ φόρεμα, τι με συμβουλεύετε να φορέσω από πάνω αν κάνει κρύο!

Απάντηση

Φίλη μου δεν έχω καθόλου εικόνα για το ύφος του φορέματος σου για να σου απαντήσω πιο συγκεκριμένα, παρόλα αυτά ένα denim ή ένα leather jacket είναι τέλεια για αυτή την εποχή πάνω από  ένα φόρεμα.

Ερώτηση 5

Γεια σας και πάλι! Ευχαριστούμε για τις πολύ χρήσιμες συμβουλές σας! Έχω το συγκεκριμένο γιλέκο και θα ήθελα να ρωτήσω ένα μπορώ να το φορέσω στο γραφείο με ένα πουκάμισο ίσως από μέσα λόγω της διαφάνειας που έχει στην πλάτη. Ή δεν  είναι κατάλληλο  για  γραφείο;

Aπάντηση

Το σχέδιο που έχει το γιλέκο πίσω είναι λίγο άκυρο για το γραφείο.Παρόλα αυτά μπορείς να το φορέσεις με ένα χαλαρό παντελόνι ή ένα τζιν εφόσον το γιλέκο φέτος είναι must have στα top του φθινοπώρου.

And More