Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση και η fashion editor θα σου απαντήσει σε όλα!

Αν έχεις απορίες για το προσωπικό στιλ, αν δεν είσαι σίγουρη για κάποια κομμάτια στην ντουλάπα σου, αν έκανες μία αγορά και σκέφτεσαι πως θα την ενσωματώσεις τέλεια με τα ρούχα σου, αν θες βοήθεια με τα item που θα φορέσεις αυτή την σεζόν τότε σου έχω τέλεια νέα! Στείλε ότι απορία έχεις στο styling@tlife.gr και η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσεις γρήγορα σε όλα! Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Τέλειo;

Eρώτηση 1

Καλησπέρα σας. Είμαι η Εύα! Ήθελα να ζητήσω την βοήθειά σας καθώς μία φίλη μου παντρεύεται στην Νότια Ιταλία στις 30 Σεπτεμβρίου 2021. Έχω αγοράσει ένα ροζ κοστούμι της Βoss  και αναρωτιόμουν αν είναι καλή ιδέα για ένα τέτοιο γεγονός. Επιπλέον σκέφτηκα να το συνδύασω με μαύρο lingerie μπλουζάκι σε περίπτωση που βγάζω το σακάκι και μαύρα πέδιλα. Θα είχατε ίσως κάποια άλλη πρόταση; Επίσης, με τι τσάντα θα μπορούσα να το συνδυάσω; Μήπως δεν αποτελεί τόσο κλασσική επιλογή; Σας ευχαριστώ πολύ! Ξέχασα να σας αναφέρω πως είμαι 31 και 1.73 ύψος. Βάρος φυσιολογικό για το ύψος. Επιπλέον, δεν ξέρω αν απαιτείται κάτι περαιτέρω σε αξεσουάρ. Σας ευχαριστώ και πάλι πολύ.

Aπάντηση

Φίλη μου το κουστούμι σου είναι πολύ στιλάτη εμφάνιση για τον γάμο στην Ιταλία και μην το σκέφτεσαι καθόλου αυτό να βάλεις. Απλά προτίμησε να συνδυάσεις από μέσα ένα μπεζ ή λευκό lingerie top καλύτερα για να δώσεις «φως» στο σύνολο σου. Σε αξεσουάρ ένα ζευγάρι chunky κρίκοι θα ταίριαζαν ωραία ενώ σε τσάντα ένα clutch σε μπεζ χρώμα είναι μια χαρά.

Eρώτηση 2

Σοφία γεια σου!Είμαι 1.55 και αδύνατη, δεν έχω βάλει ποτέ μπότες παρά μόνο μποτάκια αστραγάλου με τακούνι η φλατ, εγώ που είμαι κοντούλα τι μπότες θα μπορούσα φέτος να επενδύσω έτσι ώστε να μην καταπίνουν τα μικρά μου πόδια, η δεν κάνουν για μένα; Θα ήθελα πολύ να με βοηθήσεις! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Απάντηση

Φίλη μου οι μπότες πλέον έχουν πολλά σχέδια, μπορείς να βρεις μέχρι την γάμπα που είναι πιο ιδανική για petite σιλουέτες, ή με τετράγωνο τακούνι και πιο 60s στιλ που επίσης θα σου πηγαίνουν. Αυτό που προτείνω εγώ μέσα από αυτή την στήλη είναι να δοκιμάζεται τα σχέδια που σας αρέσουν και να βλέπετε στον καθρέφτη πως φαίνονται στο σώμα σας.Μπορείς επίσης να μου στείλεις μερικές φωτογραφίες και να σου απαντήσω πιο συγκεκριμένα χωρίς να δημουσιευτούν.

Ερώτηση 3

Γειά σας, έχω ένα γάμο αρχές Οκτωβρίου νωρίς το απόγευμα με τραπέζι σε κτήμα, θέλω να φορέσω αυτό το φόρεμα με χρυσό πέδιλο και μαύρο clutch; Είναι σωστή επιλογή;

Aπάντηση

Βεβαίως και είναι καλή επιλογή το φόρεμα σου όπως και τα αξεσουάρ που έχεις επιλέξει και μου γράφεις!Θα είσαι μία κούκλα.

Ερώτηση 4

Θα ήθελα να φορέσω τζιν με μπότες, δηλαδή να το βάλω από μέσα. Μπότες western τύπου, πιστεύετε ταιριάζουν ή είμαι εκτός μόδας;

Απάντηση

Ναι να το κάνεις είναι τέλειο αρκεί να μην είναι πολύ φαρδύ το τζιν σου ώστε να έχεις ένα ωραίο αποτέλεσμα. Ιδανικά συνδύασε τα ένα ωραίο κορμάκι ή ένα πουκάμισο.

@isabelmarant

Eρώτηση 5

Eίμαι καλεσμένη σε βάφτιση τέλος του μήνα και δεν ξέρω τι να βάλω.Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Απάντηση

Φίλη μου επειδή οι περισσότερες ερωτήσεις σε αυτή την στήλη αυτό τον μήνα είναι για βάφτιση έκανα ένα μεγάλο θέμα με πολλά σύνολα για να δείτε τι φοράμε σε μία τέτοια περίσταση. Κάνε κλικ εδώ και δες μερικά outfits που είναι σωστά για ένα πρωινό κάλεσμα όπως η βάφτιση.

 

 

And More