Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση και η fashion editor θα σου απαντήσει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα, στείλε ότι σε απασχολεί για τα ρούχα σου, τους συνδυασμούς σου, τις νέες αγορές σου, στο styling@tlife.gr και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα! Μπορείς να στείλεις και φωτογραφίες και αν θες να μην δημοσιευτούν. Άνοιξε την ντουλάπα σου και κάνε τώρα το ξεκαθάρισμα που θες για το φθινόπωρο, ενώ για ότι δεν είσαι σίγουρη εμείς είμαστε εδώ!

Ερώτηση 1

Θα ήθελα την βοήθεια σας. Μέσα στον Οκτώβρη θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία μου. Έχω σκεφτεί να φορέσω ένα άσπρο φόρεμα. Όμως προβληματίζομαι για το παπούτσι και το πανωφόρι. Όσον αφορά το παπούτσι σκέφτομαι ένα πέδιλο μαύρο (όχι ιδιαίτερα ψηλό). Τι έχετε να μου προτείνετε; 

Απάντηση

Γεια σου φίλη μου, το πέδιλο είναι all time classic αν και εφόσον ο καιρός το επιτρέπει εκείνη την ημέρα αλλιώς μπορείς και με μία γόβα να ολοκληρώσεις όμορφα το σύνολο σου.Σε πανωφόρι ένα blazer θα ταιριάζει ωραία και θα δώσει στο σύνολο το σοφιστκέ ύφος που θες.Συγχαρητήρια και για το πτυχίο σου.

Ερώτηση 2

Γειά σας έχω γουέστερν μποτάκια σε μαύρο χρώμα και σκέφτομαι να τα βάλω με λευκό τζιν πιστεύεται ότι ταιριάζουν;

Απάντηση

Βεβαίως και ταιριάζουν και θα σου δείξω και ένα σύνολο για να έχεις και έμπνευση πως να τα συνδυάσεις .Ιδανικά  τώρα βάλε μία μαρινιέρα και ένα ελαφρύ πλεκτό για να ολοκληρώσεις τέλεια το look σου.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amy Appleton Dreyer (@stepsofstyle)

Eρώτηση 3

Καλημέρα Σοφία, έχω μία κοτλέ φούστα και θέλω να την συνδυάσω σε πρωινό στιλ!Είναι μαύρη με κουμπιά μπροστά μέχρι το γόνατο.Τι λες να βάλω;

Απάντηση

Θα σου πρότεινα να την φορέσεις με ένα ωραίο λευκό πουκάμισο και  μπότες μέχρι το γόνατο, οπότε περίμενε λίγο καιρό ακόμη για να την συνδυάσεις όπως πρέπει σε fall στιλάτο σύνολο.

Eρώτηση 4

Πως μπορώ να φορέσω τώρα το λευκό μου παντελόνι το πρωί στο γραφείο μου;

Απάντηση

Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί, εγώ θα σου πρότεινα με γήινες αποχρώσεις, με ένα χακί ή μπεζ σακάκι και ενα basic top, ενώ σε παπούτσια Loafers ή μπαλαρίνες είναι τέλειες.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Hill (@emmahill)

Eρώτηση 5

Kαλησπέρα έχω ένα μπουστάκι όλο δαντέλα δεν είναι see through και είδα μία εμφάνιση που ανέβασες με την Dakota Johnson και μου άρεσε πολύ και θέλω να το τολμήσω  και τι να βάλω σε πανωφόρι;

Photo by Monica Schipper/Getty Images for Netflix

Απάντηση

Ναι αυτή η εμφάνιση της Dakota ήταν τέλεια. Να το φορέσεις με μαύρο παντελόνι και ένα ωραίο σακάκι συνδυάζονται σε μία εμφάνιση θηλυκότητα και ανδρόγυνο στιλ!

 

And More