Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση και η fashion editor θα σου απαντήσει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα! Η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, απαντάει σε όλες σου τις απορίες. Στείλε την ερώτησή σου στο styling@tlife.gr και πολύ σύντομα θα πάρεις τις σωστές συμβουλές από μία fashion expert.Τέλειο;

Ερώτηση  1

Καλημέρα σας, αναρωτιέμαι αν μπορώ να φορέσω τώρα μία λευκή σατέν φούστα που έχω και αν ναι πως να την συνδυάσω.Με μπότες πάει; Περιμένω την απάντηση σας.

Απάντηση

Βεβαίως και μπορείς να την φορέσεις την σατέν λευκή φούστα σου τώρα και μάλιστα με μπότες όπως γράφεις. Συνδύασε την με γήινες αποχρώσεις στο top και φόρεσε την με μπότες μαύρες δερμάτινες ή και καφέ.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lydia Tomlinson – Daily Style (@lydiajanetomlinson)

Eρώτηση 2

Έχω ένα καρό σακάκι που δείχνει αρκετά vintage, εκτός από πουκάμισα και t shirt αν θέλω να το βάλω με πουλόβερ μπορώ ή θα δείχνει αρκετά «παιδικό» το styling;

Απάντηση

Τα vintage σακάκια δείχνουν τέλεια με πουλόβερ και σίγουρα θα το φορέσεις και περισσότερες φορές με ένα «ζεστό» κομμάτι όπως το πλεκτό. Δοκίμασε το και μάλιστα βάλε και έντονο χρώμα στο look σου δημιουργώντας ένα φθινοπωρινό look με έμπνευση.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanne 💋 (@jeannedamas)

Ερώτηση 3

Γεια σου Σοφία, έχω αγοράσει ένα φόρεμα βελούδινο σε μπλε χρώμα ( σου στέλνω φωτογραφία αλλά μην την βάλετε παρακαλώ) και σκέφτομαι να το βάλω στην βάφτιση της ανιψιάς μου το επόμενο ΣΚ. Με τι παπούτσια να το συνδυάσω και τι πανωφόρι;

Aπάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου είναι πολύ κομψό για την περίσταση και θα σου πρότεινα να το συνδυάσεις με mary janes και ένα ωραίο παλτό από πάνω εφόσον σε λίγες εβδομάδες το κρύο θα απαιτεί ένα κανονικό πανωφόρι. Οι mary janes ταιριάζουν στο ύφος του βελούδο αφού και τα δύο κομμάτια έχουν μία vintage αίσθηση και θα δημιουργήσεις ένα όμορφο look αν τα συνδυάσεις.

Eρώτηση 4

Καλησπέρα, θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι, σκέφτομαι να αγοράσω ένα κουστούμι, έχω ήδη ένα μαύρο και ένα μπεζ και αναρωτιέμαι να πάρω ένα γκρι ή ένα άλλο χρώμα.Τι μου προτείνετε.

Απάντηση

Φίλη μου αν η δουλειά σου απαιτεί κουστούμι τότε καλό θα ήταν ναι να επενδύσεις σε ένα βασικό χρώμα όπως το γκρι που ήδη σκέφτεσαι. Διαφορετικά μπορείς να αγοράσεις ένα πιο fashion κομμάτι όπως ένα choco brown κουστούμι που φέτος είναι τάση και θα εντυπωσιάσεις. Σκέψου το και αποφάσιε πάντα με βάση τις ανάγκες της γκαρνταρόμπας σου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Ερώτηση 5

Έχω κάλεσμα πρωί σε πολιτικό γάμο και σκέφτομαι να βάλω δερμάτινη φούστα πλισέ με λευκό ρομαντικό top και γόβες.Πάει δέρμα το πρώι σε ένα τέτοιο κάλεσμα ή να βάλω κάτι άλλο;

Aπάντηση

Μπορείς να βάλεις την δερμάτινη φούστα σου, εφόσον την συνδύάσεις με τον τρόπο που σκέφτεσαι δηλαδή με το ρομαντικό πουκάμισο και τις γόβες διότι έτσι της δίνεις ένα daily ύφος που αρμόζει στην ώρα και στην περίσταση.

Ερώτηση 6

Θέλω να βάλω μία vinyl  μίνι φούστα πρωί και δεν ξέρω πως να την συνδυάσω. Εχετε να μου πείτε μερικές ιδέες;

Aπάντηση

Φίλη μου η vinyl φούστα είναι ένα κομμάτι edge που όμως τα τελευταία χρόνια έχει απενεχοποιηθεί και τα it girls την φοράνε συνέχεια με basic top. Δοκίμασε να την βάλεις με ένα t shirt και σακάκι  ενώ σε παπούτσια chynky boots ή sneakers θα δώσουν στο κομμάτι αυτό ένα πιο cool ύφος.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selin Yağcıoğlu (@selinyagcioglu)

And More