Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση και η fashion editor θα σου απαντήσει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα! Η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, απαντάει σε όλες σου τις απορίες. Στείλε την ερώτησή σου στο styling@tlife.gr και πολύ σύντομα θα πάρεις τις σωστές συμβουλές από μία fashion expert.Τέλειο;

Ερώτηση 1
Καλησπέρα! Έχω ένα τούλινο μαύρο φόρεμα, midi με nude φόδρα και λεπτή τιράντα. Δεν ξέρω με τι πανωφόρι να συνδυάσω από πάνω. Θέλω να το φορέσω σε γάμο τώρα. Σκέφτηκα να το φορέσω με τζιν κοντό jacket. Μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας;

Aπάντηση
Φίλη μας θα ήταν ωραίο να είχαμε μία εικόνα από το φόρεμα σου ώστε να σου δώσουμε σαφείς οδηγίες, παρόλα αυτά θα πούμε όχι στο denim jacket για τον γάμο και θα σου προτείναμε να συνδυάσεις ένα σακάκι ριγμένο στου ώμους για πιο safe αποτέλεσμα.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

Ερώτηση 2
Καλησπέρα. Έχω ένα μαύρο φόρεμα, κοντό, βραδινό. Με τι καλσόν να το φορέσω και τι παπούτσια; Ευχαριστώ

Απάντηση
Φίλη μας φέτος σε καλσόν είναι μεγάλη τάση τα διάφανα. Τώρα ανάλογα το ύφος του ρούχου σου μπορείς να συνδυάσεις ankle boots, πέδιλα ή over the knee boots που είναι όλες σωστές επιλογές για night look.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

Ερώτηση 3

Καλησπέρα. Είμαι καλεσμένη σε έκθεση ζωγραφικής μέσα Φεβρουαρίου και δεν ξέρω τι να φορέσω ,τι θα ταίριαζε σε μια τέτοια περίσταση ; Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση

Φίλη μας μπορείς να φορέσεις ακόμη και ένα jean με ένα ωραίο top, ένα κουστούμι που θα ταίριαζε σε μία τέτοια περίσταση,ένα ωραίο φόρεμα ή μία ωραία φούστα με μπότες!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica de La Villardière (@monicaainleydlv)

Ερώτηση 4

Θέλω να φορέσω ένα ζευγάρι party shoes για το ρεβεγιόν τι να προτιμήσω πέδιλα ή γόβα θα φοράω ένα maxi black φόρεμα όλο δαντέλα.

Απάντηση

Φίλη μου πέδιλα θα συνδυάσεις με αυτό το look και θα έχεις μία απόλυτα chic X-mas εμφάνιση! Καλές γιορτές!

Ερώτηση 5

Έχω ένα πράσινο βελούδινο φόρεμα κοντό και θέλω να μου πείτε με τι παπούτσια να το συνδυάσω για την ορκωμοσία μου που θα γίνει πρωί. Γόβα η μποτάκια και από τι υλικό;

Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση

Για το πρωί μπoρείς να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι suede ankle booties και να έχεις ένα chic look. Oλοκλήρωσε το σύνολο σου με οπακ καλσόν.

Ερώτηση 6
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα σας παρακαλώ την βοήθειά σας. Σε βάφτιση του ανιψιού μου διάλεξα να φορέσω μια camel pencil φούστα και camel γόβες.Tο ερώτημα είναι άσπρο ή μαύρο πουκάμισο.

Απάντηση
Φίλη μας για την περίσταση θα προτιμούσαμε το λευκό πουκάμισο που θα δώσει πιο ωραίο αποτέλεσμα στο πρωινό σου σύνολο. Συνδύασε και χρυσά κοσμήματα για ακόμη πιο stylish αποτέλεσμα.

 

And More