Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση και η fashion editor θα σου απαντήσει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα! Η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, απαντάει σε όλες σου τις απορίες. Στείλε την ερώτησή σου στο styling@tlife.gr και πολύ σύντομα θα πάρεις τις σωστές συμβουλές από μία fashion expert.Τέλειο;

Ερώτηση 1
Καλημέρα. Στην δουλειά μου φοράω  μπλε σκούρο κοστούμι ή μπλε ταγιέρ, με λευκό πουκάμισο. Θα ήθελα να ρωτήσω με τι παπούτσια (χρώμα και στυλ) να τα συνδυάζω, και με τι χρώμα πανωφόρι τώρα που είναι χειμώνας.

Απάντηση
Φίλη μας με το μπλε ταιριάζει ωραία το γκρι σαν χρώμα για office look. Μία κλασική γκρι γόβα θα ήταν κομψή με το σύνολό σου αλλά και οι κλασικές camel θα σε βολέψουν σίγουρα. Τώρα σε πανωφόρι, μπορείς να συνδυάσεις ένα γκρι κλασικό παλτό που θα δώσει σοφιστικέ ύφος στο look σου.

Ερώτηση 2
Καλησπέρα. Έχω ένα ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατο σε γκρι καστόρι. Με τι χρώμα καλσόν μπορώ να τις φοράω εκτός από μαύρο (όταν δεν τις φοράω με μαύρα ρούχα); Αν θέλω να τις βάλω με γκρι για παράδειγμα; Έχω προβληματιστεί… Σας ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας για να τις συνδυάσεις σωστά με γκρι ή άλλα σύνολα, ιδανικά θέλει μία απόχρωση κοντά στο χρώμα του δέρματος, ώστε να δείξει σωστό το σύνολο. Μπορείς να βρεις πλέον καλσόν στην απόχρωση του δέρματος που δεν γυαλίζουν καθόλου και είναι mat ώστε να τα φοράς και να φαίνεται σαν γυμνό το πόδι. Με το γκρι καλσόν το αποτέλεσμα δεν θα είναι τόσο κομψό.

Ερώτηση 3
Καταρχήν καλή χρονιά με πάρα πάρα πάρα πολλές ωραίες συμβουλές. Λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για ένα παπούτσι. Πήρα πρόσφατα τα συγκεκριμένα μποτάκια ( μην βάλετε φωτογραφία) γιατί πραγματικά τα λάτρεψα αλλά δεν είμαι σίγουρη όσον αφορά στο θέμα του styling. Δεν ξέρω δηλαδή με τι να τα συνδυάσω. Δεν ρωτάω για κάποια συγκεκριμένη περίσταση, απλά θα ήθελα μια ολοκληρωμένη άποψη για ένα dαy to night look.

Απάντηση
Φίλη μας τα μποτάκια σου είναι preppy style και συνδυάζονται κυρίως σε πρωινά σύνολα.
Μπορείς να τα συνδυάσεις με καρό παντελόνια, πουλόβερ και πουκάμισο από μέσα σε ένα style που θα θυμίζει λίγο κολέγιο, με τζιν σε ίδια γραμμή και κάπες, ή μίνι φορέματα σε πιο country style με ζακέτες και χοντρό καλσόν.

Ερώτηση 4
Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά. Χρειάζομαι τις στιλιστικές σας συμβουλές. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε τρόπους για να συνδυάσω το παλτό που σας επισυνάπτω ( μην δημοσιευτεί παρακαλώ) στις καθημερινές μου εμφανίσεις; Είμαι 23 ετών και εργάζομαι ως εκπαιδευτικός σε σχολείο.

Απάντηση
Φίλη μας το παλτό σου έχει ένα girly κομμάτι με πολύ ωραίο χρώμα. Το φοράς με παντελόνια σε crop γραμμή συνδυασμένο ιδανικά με γόβες μπαλαρίνες ή loafers. Αποφεύγεις μποτάκια sneakers. Aν θέλεις να το συνδυάσεις με φόρεμα ή φούστα πρέπει να δεις το μήκος του ρούχου, δηλαδή να μην είναι πολύ πιο μακρύ από το παλτό.

Eρώτηση 5

Γεια σας. Θα ήθελα να μου πείτε αν είναι στη μόδα η γούνα σε μπεζ καφέ χρώματα, λίγο κλασική και μέχρι την περιφέρεια.

Απάντηση
Φίλη μας η γούνα είναι πάντα στα hot πανωφόρια του χειμώνα και μας αρέσει ιδιαίτερα με denim σύνολα και μπότες. Αν έχεις ήδη μία μπορείς να την χαρείς, αν  όμως σκέφτεσαι να αγοράσεις, θα σου προτείναμε να πάρεις μία faux. Είναι και πιο φτηνή και πιο …οικολογική!

Pinterest

 

And More