Στείλε τη στιλιστική σου ερώτηση και η fashion editor θα σου απαντήσει σε όλα

Πόσες φορές δεν έχεις απορίες για το στιλ σου, για τους συνδυασμούς σου, τις αγορές που έκανες ή τα ρούχα που θες να αποχωριστείς. Τώρα έχεις και εσύ τον δικό σου προσωπικό στιλίστα, στείλε ό,τι σε απασχολεί στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα.

Ερώτηση 1

Τέλος Ιουλίου βαφτίζω το μωράκι μου, το πρωί 10.30 και μετά έχουμε ένα μικρό τραπέζι σε ένα beach bar. Έχω δυσκολευτεί με το τι να φορέσω, γιατί θέλω ένα ντύσιμο απλό και οπωσδήποτε ίσια άνετα παπούτσια. Τι θα λέγατε εάν τολμούσα birkenstock με ένα girly φόρεμα σαν αυτό που σας επισυνάπτω; Please κάντε μου καμία πρόταση γιατί έχω μπερδευτεί. Είμαι 30 χρονών, 1.78 ύψος και 68 κιλά. Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμά σου συνδυάζεται άψογα με σανδάλια, που και αυτά είναι flat αλλά όχι τόσο casual όσο οι Birkenstock. Έτσι θα έχεις το χαλαρό στιλάτο ύφος που θες, χωρίς να κάνεις καμία έκπτωση στην άνεσή σου.

Ερώτηση 2

Καλησπέρα, 10 Οκτωβρίου παντρεύεται η κολλητή μου, δεν ξέρω τι ακριβώς να βάλω, το ψάχνω και το σκέφτομαι πολύ, μια ιδέα είναι για το παρακάτω φόρεμα με χρυσό ή ροζ χρυσό πέδιλο και ζώνη επίσης της ίδιας απόχρωσης, όπως θα ναι τα πέδιλα.
Είναι καλή επιλογή;

Απάντηση

Φίλη μας το φόρεμα είναι πολύ ωραίο για την περίσταση και το χρώμα ιδανικό για εκείνη την εποχή. Επίσης τα χρυσά πέδιλα μαζί με τη ζώνη θα ολοκληρώσουν άψογα το ντύσιμό σου και θα είσαι πολύ κομψή.

Ερώτηση 3

Καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλή σας για το τι να φορέσω σε γάμο. Παντρεύεται 10 Οκτωβρίου η κολλητή μου και δεν ξέρω τι να φορέσω.

Απάντηση

Φίλη μου δεν έχω καμία πληροφορία για εσένα, για το στιλ σου  και τι φοράς συνήθως, για να σου δώσω μία συγκεκριμένη πρόταση. Στους γάμους τα φορέματα είναι η καλύτερη λύση ανάλογα με το στιλ της καθεμίας. Μπορείς να δοκιμάσεις μερικά σχέδια και να μου στείλεις φωτογραφίες και να δούμε μαζί τι σου πάει περισσότερο.

Ερώτηση 4

Έχω αυτό το oversized πανωφόρι. Δεν ξέρω πώς να το συνδυάσω. Να πω μόνο ότι, λόγω και καθημερινότητας και εργασίας, φοράω συνήθως sneakers. Ευχαριστώ.

 

Aπάντηση

Φίλη μου το jacket αυτό ταιριάζει άψογα με τζιν μπλε και λευκό και τα αγαπημένα σου sneakers. Eπίσης με πλισέ μαύρη φούστα θα μου άρεσε πολύ ή πάνω από μονόχρωμα tank φορέματα.

Ερώτηση 5

Αγαπημένη μας γεια σου, θέλω την βοήθεια σου ξανά, μου αρέσουν οι φούστες που σου έχω στείλει πιο κάτω, είμαι 1.55 και αδύνατη με λίγο πιο γυμνασμένες γάμπες, ποια από τις δύο να προτιμήσω; Πέρα από βράδυ με ένα πέδιλο πως μπορώ να της φορέσω και πρωί; Έχω σκεφτεί και με mules με λίγο χοντρό τακούνι όχι πολύ ψηλό για πρωί.

 

 

Απάντηση

Φίλη μου και οι δύο είναι πολύ ωραίες και στο σωστό μήκος για το δικό σου σωματότυπο. Εγώ θα διάλεγα την ανοιχτόχρωμη, με το σκίσιμο μπροστά για σένα. Το πρωί μπορείς να τη συνδυάσεις πολύ σωστά με mules  ή πέδιλα με τετράγωνο τακούνι για άνεση και στιλ.

 

 

 

And More