Στείλε τις στιλιστικές ερωτήσεις σου και εμείς θα σου απαντήσουμε αμέσως!

Ετοιμαζόμαστε για το ρεβεγιόν και τις γιορτές που φέτος όλα είναι διαφορετικά και ίσως δεν ξέρεις τι να επιλέξεις σε αυτή την περίεργη συνθήκη, αφού ούτε πάρτι, ούτε έξοδοι θα γίνουν, αλλά όλοι θα μείνουμε σπίτι. Τι φοράμε, πως τα συνδυάζουμε, αλλά και ότι άλλη απορία έχεις τώρα μπορείς να μας την στείλεις στο styling@tlife.gr.  

Εμεις θα σε βοηθήσουμε σε ότι σε απασχολεί, είτε για τα εορταστικά σου σύνολα, είτε για το προσωπικό σου στιλ. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα όπως οι celebrities!

Ερώτηση 1

Καλησπέρα σας, Πώς θα μπορούσα να συνδυάσω ένα διχτυωτό καλσόν; Επίσης, πιο κολακευτικό για το σώμα είναι με πιο μικρό ή λίγο πιο μεγάλο δίχτυ;

Απάντηση

Φίλη μας το μυστικό για να δώσεις ένα daily ύφος στο δικτυωτό καλσόν είναι να το συνδυάσεις με πουλόβερ, πουκάμισο και πρωινά παπούτσια. Ιδανικά φόρεσε το με μαύρη φούστα ή shorts, ρομαντικό πουκάμισο και ankle boots.

Ερώτηση 2

Καλησπέρα στο tlife! Έχω μία μακριά μαύρη φούστα και θέλω να τη βάλω με μπλουζάκι σε απόχρωση τερακότας. Τι κοσμήματα να φορέσω;

Aπάντηση

Φίλη μου κάνε ένα layering με χρυσά λεπτά κοσμήματα στο λαιμό ή συνδύασε ένα ζευγάρι χρυσούς medium size κρίκους.

Eρώτηση 3

Mε δερμάτινη mini φούστα σε μαύρο χρώμα τι καλσόν φοράμε για βραδινή έξοδο; Ευχαριστώ.

Απάντηση

Φίλη μου μπορείς να συνδυάσεις ένα διάφανο καλσόν που είναι και μεγάλη τάση ώστε να δείξει πιο ωραίο το αποτέλεσμα και να αναδείξεις και τα πόδια σου.

Ερώτηση 4

΄Eχω μία γούνα της μαμάς μου vintage και θέλω να αρχίσω να την φοράω κάθε μέρα είναι μέχρι τους γοφούς καφέ. Να το κάνω ή θα είναι too much.

Aπάντηση

Βεβαίως και να την φοράς είναι πολύ ωραία επιλογή ακόμη και με jean. Φόρεσε την με όλα τα τζιν σου σε όλα τα χρώματα με πουλόερ και μποτάκια ή αρβιλάκια και βάλτην στην καθημερινότητα σου.

 Ερώτηση 5

Καλησπέρα, η ξαδέρφη μου παντρεύεται το Μάιο αν όλα πάνε καλά, και έχω επιλέξει ένα κόκκινο midi δαντελένιο φόρεμα με ντεκολτέ σε σχήμα “καρδιά”. Τι χρώμα αξεσουάρ να επιλέξω;

Aπάντηση
Φίλη μας, δημιούργησε ένα Dolce & Cabbana style, συνδυάζοντας το κόκκινο φόρεμά σου με μαύρα πέδιλα και μαύρη τσάντα. Mην προσθέσεις κοσμήματα, αλλά φόρεσε ένα ωραίο κόκκινο κραγιόν -αν σου πηγαίνει αυτή η απόχρωση.

Ερώτηση 6

Γεια σας. Έχω ένα λευκό φόρεμα με ψηλό γιακά, κοντομάνικο σε Α γραμμή. Το μήκος του είναι κάτω από το γόνατο. Θα το συνδυάσω με μαύρη γόβα. Τι χρώμα καλσόν να βάλω.

Aπάντηση
Φίλη μας με το φόρεμά σου συνδύασε μαύρο οπάκ καλσόν και τις γόβες που μας περιγράφεις. Αν και με την Α γραμμή θα είναι ωραίο με μπότες και μία ζώνη στη μέση.

Eρώτηση 7

Καλησπέρα! Έχω ένα τούλινο μαύρο φόρεμα, midi με nude φόδρα και λεπτή τιράντα. Δεν ξέρω με τι πανωφόρι να συνδυάσω από πάνω. Θέλω να το φορέσω στις γιορτές. Σκέφτηκα να το φορέσω με τζιν κοντό jacket. Μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας;

Aπάντηση
Φίλη μας θα ήταν ωραίο να είχαμε μία εικόνα από το φόρεμα σου ώστε να σου δώσουμε σαφείς οδηγίες, παρόλα αυτά θα πούμε όχι στο denim jacket για τον γάμο και θα σου προτείναμε να συνδυάσεις ένα σακάκι ριγμένο στου ώμους για πιο safe αποτέλεσμα

 

 

 

And More