Στείλε τις στιλιστικές σου απορίες και θα σου απαντήσουμε σε όλα

Σε απασχολούν στιλιστικά ζητήματα;Δεν ξέρεις πως να συνδυάσεις τα ρούχα με τα αξεσουάρ σου, τα νέα σου κομμάτια με τα παλιά, τα χρώματα και τα υφάσματα; Tώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα, στείλε ότι ερώτηση έχεις για το προσωπικό σου στιλ στο styling@tlife.gr και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα!

Τέλειο;

Ερώτηση 1
Καλημέρα. Ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να συνδυάσω αυτή την εποχή το πρωί shirt dress σε γαλάζια απόχρωση με μπεζ καουμπόικες μπότες. Αν ναι, με τι χρώμα καλσόν; Επίσης τι μπορώ να φορέσω για ζακέτα. Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Φίλη μας το συγκεκριμένο φόρεμα είναι πιο καλοκαιρινό και σαν χρώμα και σαν ύφος. Δεν μπορείς να το συνδυάσεις πλέον, αλλά σίγουρα θα το χαρείς από την άνοιξη και μετά.

Ερώτηση 2
Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω πώς θα μπορούσα να συνδυάσω μία tweed φούστα για μια καλή περίσταση. Με τι χρώμα και στιλ μπλούζας, τι χρώμα καλσόν και παπούτσι ; Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να την συνδυάσεις με λευκό ρομαντικό top ή με ένα ωραίο wool ζιβάγκο, οπάκ μαύρο καλσόν και μποτάκια. Επίσης μπορείς να την συνδυάσεις χωρίς καλσόν και πέδιλα στις γιορτινές σου εμφανίσεις ή με διάφανο μαύρο καλσόν που είναι πολύ ωραία επιλογή για πιο επίσημα look.

Pinterest

Ερώτηση 3
Γεια σας! Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο πως να φορέσω ένα maxi φόρεμα με animal print σε καφέ απόχρωση. Τι παπούτσια,τι κοσμήματα και αξεσουάρ να βάλω; Πως να μακιγιαριστώ; Θα με βοηθούσαν πολύ οι φωτογραφίες. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Φίλη μας κι εμάς θα μας βοηθούσε μία φωτογραφία από το φόρεμά σου, παρόλα αυτά θα σου προτείνουμε να το σετάρεις με chunky Chelsea boots που είναι huge τάση και θα βρεις παντού. Σε κοσμήματα επέλεξε medium size hoops σε χρυσή απόχρωση ή layering με χρυσά κολιέ και κράτησε μία μαύρη shoulder bag. Για make up μπες στην στήλη beauty και πάρε fresh ideas!

Pinterest

Ερώτηση 4
Καλησπέρα. Θέλω να συνδυάσω μαύρο δερμάτινο jacket με jean παντελόνι, μουσταρδί πουλόβερ και από μέσα μπορντό πουκαμίσα. Ταιριάζουν κόκκινες γόβες;

Απάντηση
Φίλη μας κρατάς τα εξής από το σύνολό σου: το jacket, το πουλόβερ και το jean. Συνδυάζεις chunky Chelsea boots για να γίνει πιο fresh και δεν φοράς πουκαμίσα από μέσα.

Ερώτηση 5
Καλησπέρα. Έχω επιλέξει (για καλή βραδινή περίσταση) μαύρο κοντό φόρεμα με V άνοιγμα μπροστά και midi γραμμή, τσαντάκι μπορντό – ροζ με ασημί αλυσίδα. Χρειάζομαι βοήθεια με τα παπούτσια και τα κοσμήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας αν ο καιρός το επιτρέπει, συνδύασέ το με μαύρα minimal πέδιλα και ένα ζευγάρι silver hoops σε μικρό μέγεθος!

Pinterest

Ερώτηση 6
Έχω ένα υφασμάτινο παντελόνι μαύρο σε στιλ zip culotte. Με τι είδους μπλούζα θα μπορούσα να το συνδυάσω (εκτός από πουκάμισο); Και επίσης, μιας και έχει κρύο ακόμη, τι πανωφόρι θα μπορούσα να βάλω; Με το κοντό δερμάτινο κρυώνω ακόμη.

Απάντηση
Φίλη μας το παντελόνι σου ταιριάζει τέλεια με λεπτό πλεκτό, ώστε να μπαίνει και από μέσα, και να δείξει και το σχέδιο του παντελονιού, ενώ σε σε πανωφόρι μπορείς να σετάρεις ένα παλτό σε ίσια γραμμή, όχι όμως πολύ μακρύ, και σε χρώμα ώστε να ξεφύγεις από το αναμενόμενο μαύρο!

Pinterest

 



And More