Στείλε τις στιλιστικές σου ερωτήσεις και η fashion editor θα απαντήσει σε όλα

Πλησιάζουν οι γιορτές, θέλεις να οργανώσεις τα party look σου, θες να ανανεώσεις τα πανωφόρια σου, σκέφτεσαι αν τα χειμερινά που έχεις είναι όλα στην μόδα φέτος ή θες ένα update στην γκαρνταρόμπα σου. Οι απορίες είναι πολλές. Αλλά μην ανησυχείς.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά, για κομμάτια που σκέφτεσαι αν πρέπι  να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Oι συμβουλές σας είναι εκπληκτικές και σωτήριες! Η δική μου ερώτηση είναι η εξής: Έχω μία βελούδινη παντελόνα στο χρώμα magenta και δεν ξέρω πως να την συνδυάσω το βράδυ της πρωτοχρονιάς.Είμαι καλεσμένη σε ένα μαγαζί και δεν έχω βρει με τι να την συνδυάσω από πάνω, ούτε παπούτσι, ούτε αξεσουάρ. Επίσης για κάτι πιο καθημερινό με τι θα μπορούσε να συνδυαστεί;Ευχαριστώ πολύ, Κατερίνα.

 Απάντηση

Φίλη μου θα μπορούσες να την συνδυάσεις με ένα λευκό πουκάμισο και ένα εντυπωσιακό κολιέ ή σκουλαρίκια πέδιλα και boxy clutch σε μαύρο χρώμα. Στιλάτο και ιδανικό για πάρτι σύνολο που θα αναδείξει υπέροχα το χρώμα της παντελόνας σου.Σε πιο καθημερινό στιλ θα την φορούσα με ζιβάγκο σε λευκό χρώμα και μποτίνια.

Ερώτηση 2

Είμαι καλεσμένη σε πάρτι γενεθλίων σε σπίτι με dress code black tie. Τι θα πρέπει να φορέσω; Αποκλειστικά μακρύ φόρεμα;

Ευχαριστώ, Σοφία

Απάντηση

Φίλη μου «Βlack Τie» σημαίνει… μακρύ φόρεμα. Είναι ένα κάλεσμα με επίσημο ένδυμα άρα το maxi επιβάλεται.  Ωστόσο, αν αποφασίσεις να φορέσεις ένα midi φόρεμα σε στιλάτο ύφος με ένα όμορφο κλασικό χρώμα φόρεμα δεν σημαίνει ότι είσαι λάθος. Για όσες επίσης δεν προτιμούν τα φορέματα υπάρχει και το all time ανδρόγυνο «Le Smoking» look, το οποίο συνδυάζεται με ψηλές γόβες και επίσης είναι ok για την περίσταση.

Ερώτηση 3

Καλησπέρα σας θα ήθελα την  γνώμη σας. Έχω αγοράσει ένα μπλε φόρεμα, ένα λευκό σακάκι και χρυσή ζώνη, μαύρες γόβες και μαύρο τσαντάκι με χρυσή λεπτομέρεια .Ποια είναι η γνώμη σας για τον συνδυασμό αυτό.Θα φορεθεί σε βάπτιση.Σας ευχαριστώ

 

 

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σε συνδυασμό με το λευκό σακάκι είναι λίγο εκτός εποχής διότι τώρα κάνει κρύο και σίγουρα δεν θα επιλέξουμε ένα λευκό σακάκι για πανωφόρι. Θα σου πρότεινα να κρατήσεις το φόρεμα με την ζώνη και να τα συνδυάσεις με μαύρο παλτό αν έχεις και μαύρες γόβες. Για να μην κάνεις και extra αγορές.Καλή επιτυχία.

Ερώτηση 4

Θέλω να συνδυάσω ένα μαύρο κουστούμι με tiny sequin top πιστεύετε είναι too mutch. Θα το βάλω σε ένα πάρτι  πριν την πρωτοχρονιά.

Απάντηση

Φίλη μου το tiny sequin top ακα το σουτιέν με λαμπερές λεπτομέρειες είναι μεγάλη τάση και πρόταση για τα φετινά party look. Αν το πάρτι που θα πας έχει αυτό το dress code δηλαδή δεν είναι σε κάποια σπίτι και οι υπόλοιπο όλοι έρθουν πιο casual ντυμένοι τότε ναι μπορείς να το επιλέξεις. Μπορείς να πάρεις κάποιες extra πληροφορίες πριν πας για να είσαι σίγουρη.

Ερώτηση 5

Γεια σου Σοφία, έχω μία vinyl φούστα και θέλω να την συνδυάσω πιο πρωί με πιο casual style. Tι μου προτείνεις.

Aπάντηση

Η vinyl φούστα είναι μεγάλη τάση αυτή την σεζόν και φοριέται το πρωί με χαλαρά πουλόβερ ή ζιβάγκο καλσόν και μποτάκια μπότες ή loafers. Εννοείτε να την φορέσεις και να την χαρείς όλη μέρα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Ερώτηση 6

Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας ρωτήσω για ένα βελούδινο φόρεμα σε μπλε χρώμα που σκέφτομαι να βάλω στο ρεβεγιόν. Να το συνδυάσω με μαύρες ή με χρυσές γόβες. Μην βάλετε την φωτογραφία που σας στέλνω.

Απάντηση

Θα σου πρότεινα να φορέσεις το φόρεμα σου με μαύρες γόβες διότι το σχέδιο που έχει ταιριάζει περισσότερο με ένα κλασικό σχέδιο και να συνδυάσεις τις χρυσές σε ένα άλλο party look.

And More