Στείλε τις στιλιστικές σου ερωτήσεις και η fashion editor θα απαντήσει σε όλα

Βρισκόμαστε στην Ηoliday season, θέλεις να οργανώσεις τα party look σου, θες να ανανεώσεις τα πανωφόρια σου, σκέφτεσαι αν τα χειμερινά που έχεις είναι όλα στην μόδα φέτος ή θες ένα update στην γκαρνταρόμπα σου. Οι απορίες είναι πολλές. Αλλά μην ανησυχείς.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά, για κομμάτια που σκέφτεσαι αν πρέπι  να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω με τι παπούτσια και  πανωφόρι μπορώ να φορέσω midi πλεκτο φορεμα. Έχω ύψος 1,61cm.Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση

Φίλη μου θα το συνδυάσεις με μπότες και ένα παλτό σε ουδέτερο χρώμα για safe εμφανίσεις τώρα τον χειμώνα. Αν θες μπορείς να προσθέσεις και μία ζώνη για τέλειο new shape.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annabel Rosendahl (@annabelrosendahl)

Eρώτηση 2

Γεια σας έχω βρει το φόρεμα για το Ρεβεγιόν, ένα ασημένιο ντραπέ μίντι στράπλες σχέδιο και θα το συνδυάσω με καλσόν αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι πάει το καλσόν με τα ασημένια πέδιλα που σκέφτομαι να βάλω.Τι λέτε;

Aπάντηση

Βεβαίως και ταιριάζει και είναι και super τάση. Φόρεσε το καλσόν σου με τα πέδιλα σου και θα έχεις ένα τέλειο festy σύνολο! Να περάσεις τέλεια.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Ερώτηση 3

Γεια σας, έχω ένα ζευγάρι μαύρες slingback γόβες με χαμηλό τακούνι και ήθελα να ρωτήσω αν ταιριάζουν σε γιορτινό κάλεσμα ή πρέπει να βάλω μόνο ψηλοτάκουνα.

Απάντηση

Να βάλεις τις slingback γόβες σου!Είναι στιλάτες και ταιριάζουν σε ένα τέτοιο κάλεσμα.Συνδύασε τις με ένα κομψό φόρεμα και θα είσια τέλεια.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rivière Sieber (@ariviere)

Eρώτηση 4

Εχω διαλέξει να φορέσω σε ένα πάρτι μέσα στις γιορτές μία παγιετέ φούσα με ένα στραπλες top! Tι πανωφόρι να συνδυάσω;

Aπάντηση

Φίλη μου μπορείς να βάλεις ενα κλασικό παλτό ή ένα ωραίο σακάκι και να δημιουργη΄σεις ένα party look με τέλειο στιλ. Εγώ θα προτιμούσα το σακάκι αρκεί να μην μένεις σε πολη με πολύ κρύο!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanette (@_jeanettemadsen_)

Ερώτηση 5

Καλησπέρα σας, Πώς θα μπορούσα να συνδυάσω ένα διχτυωτό καλσόν; Επίσης, πιο κολακευτικό για το σώμα είναι με πιο μικρό ή λίγο πιο μεγάλο δίχτυ;

Απάντηση

Φίλη μας το μυστικό για να δώσεις ένα daily ύφος στο δικτυωτό καλσόν είναι να το συνδυάσεις με πουλόβερ, πουκάμισο και πρωινά παπούτσια. Ιδανικά φόρεσε το με μαύρη φούστα ή shorts, ρομαντικό πουκάμισο και μποτάκια.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Ερώτηση 6

Καλησπέρα στο tlife! Έχω μία μακριά μαύρη φούστα και θέλω να τη βάλω με μπλουζάκι σε απόχρωση τερακότας. Τι κοσμήματα να φορέσω;

Aπάντηση

Φίλη μου κάνε ένα layering με χρυσά λεπτά κοσμήματα στο λαιμό ή συνδύασε ένα ζευγάρι χρυσούς medium size κρίκους.

 

 

 

 

 

And More