Στείλε τις στιλιστικές σου ερωτήσεις και η fashion editor θα απαντήσει σε ολα

Πλησιάζουν οι γιορτές, θέλεις να οργανώσεις τα party look σου, θες να ανανεώσεις τα πανωφόρια σου, σκέφτεσαι αν τα χειμερινά που έχεις είναι όλα στην μόδα φέτος ή θες ένα update στην γκαρνταρόμπα σου. Οι απορίες είναι πολλές. Αλλά μην ανησυχείς.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά, για κομμάτια που σκέφτεσαι αν πρέπι  να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Αγαπημένη γεια σου, λοιπόν αυτές της μέρες που ήταν το black Friday αγόρασα μπλέιζερ σε over size γραμμή σε μαύρο χρώμα και κοτλέ υφή. Θα φοριέται γενικά του χρόνου η τσάμπα τα χρήματα που έδωσα. Σε ευχαριστώ πολύ με έχεις βοηθήσει πάρα πολλές φορές.

Απάντηση

Φίλη μου το κοτλέ σαν ύφασμα είναι διαχρονικό και φοριέται όλες τις σεζόν πέρα από τάσεις  αν το συνδυάσεις σωστά με τζιν ή με γήινους τόνους. Ειδικά φέτος με το preppy look να είναι τάση θα το φορέσεις αρκετά. Μην αγχώνεσαι και θα χαρείς την αγορά πάρα πολύ και με τέλειο στιλ.

Ερώτηση 2

Γεια σου Σοφία, μου χάρισε η μαμά μου ένα σακάκι pied de poule και εγώ το φοράω μόνο με τζιν, με τι άλλο μπορώ για να το χαρώ περισσότερο;

Aπάντηση

Φίλη μου το κομμάτι αυτό είναι πολύ chic θα σου πρότεινα να το φορέσεις  με φούστες σε midi γραμμή ή μίνι και φορέματα δίνοντας του περισσότερες «ευκαιρίες», εφόσον  ταιριάζει με πολλά σύνολα και αξίζει να το χαρείς.

Ερώτηση 3

Καλησπέρα. Έχω ένα μαύρο φόρεμα, κοντό, βραδινό. Με τι καλσόν να το φορέσω;

Απάντηση
Φίλη μας φέτος σε καλσόν είναι μεγάλη τάση και τα σχέδια που θα βρεις για ένα μαύρο φόρεμα πάρα πολλά. Δες το σχετικό αφιέρωμα και ανακάλυψε το δικό σου αγαπημένο. Για safe αποτέλεσμα το διάφανο και το πουά είναι τέλεια για το φόρεμα σου.

Ερώτηση 4

Καλησπέρα σας, θέλω να ρωτήσω το εξής, τώρα τον χειμώνα με τα loafers τώρα τον χειμώνα τα  φοράμε με κάλτσες ή καλτσάκια;

Απάντηση

Γεια σου φίλη μας, με τα loafers μπορείς να συνδυάσεις κάλτσες κανονικά και μάλιστα τα it girls τα φοράνε από την αρχή της σεζόν έτσι κάνοντας το ένα huge trend. Δοκίμασε το και εσύ!Τώρα τον χειμώνα με τα μίνι κομμάτια μπορείς να βάλεις καλσόν και κάλτσάκια με τα loafers σου, οπως κάνει η Chiara Ferragni.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Ερώτηση  5

Καλησπέρα θέλω να αγοράσω μπότες για κάθε μέρα όχι μόνο για βραδινές εμφανίσεις. Τι σχέδιο μου προτείνεις;

Aπάντηση

Φίλη μου θα σου πρότεινα ένα ζευγάρι δερμάτινες μαύρες μπότες με τετράγωνο τακούνι και στρογγυλεμένη μύτη για να τις χαρείς με όλα τα daily look σου. Θα βρεις σε πολλές οικονομικές αλυσίδες σχέδια σε λογικές τιμές. Δες και το άρθρο με τις μπότες και πάρε extra ιδέες.

Ερώτηση  6

Σοφία σου στέλνω ένα φόρεμα που σκέφτομαι να βάλω σε γάμο πολιτικό φίλης σε 2 εβδομάδες. Έχω ένα παλτό σε γκρι χρώμα και αναρωτιέμαι αν ταιριάζει. Παρακαλώ μην βάλετε την φωτογραφία.

Απάντηση

Ταιριάζει τέλεια το γκρι παλτό με το κόκκινο φόρεμα που έχεις διαλέξει και αν θες θα σου πρότεινα αντί για  γόβες να ολοκληρώσεις το σύνολο σου με knee boots δίνοντας ένα stylish twist στο outfit σου.

And More