Στείλε τις στιλιστικές σου ερωτήσεις και η fashion editor θα σου απαντήσει!

Καιρός για ανανέωση, ετοιμάζεσαι για διακοπές ή απλά ψάχνεις τα look της εβδομάδας!Το φόρεμα αυτό είναι και φέτος τάση, τα περσινά μου σανδάλια φοριούνται και φέτος, τι μαγιό άραγε είναι τώρα στην μόδα;Έχεις απορίες και εμείς σου έχουμε τις απαντήσεις.

Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσεις. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό στιλίστα για ότι σε απασχολεί.

Ερώτηση 1

Καλημέρα σας,
Πρόκειται να βαπτίσω το παιδί μου αρχές Σεπτεμβρίου, σε κτήμα –  πρωινή ώρα.Ήθελα να σας ρωτήσω τι θα μπορούσα να φορέσω (αν μπορούσατε να μου δώσετε κάποιες ολοκληρωμένες  προτάσεις- ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ- θα προτιμούσα  κάποιο φόρεμα)Είμαι 36 ετών με ύψος 1,67 και 55 κιλά.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Aπάντηση
Φίλη μου σε πρώτη φάση αποφάσισε τι θες να φορέσεις δηλαδή αν θες να βάλεις φόρεμα φούστα ή παντελόνι ενδεχομένως, μετά πήγαινε σε κάποια μαγαζιά και δοκίμασε κάποια κομμάτια να δεις τι σου πάει πως νιώθεις αν σου αρέσουν.Δεν μπορώ να σε βοηθήσω τόσο πρακτικά μέσα από την στήλη αν εσύ δεν κάνεις πρώτα κάποια βήματα. Στην συνέχεια αφού καταλήξεις σε κάποιες επιλογές στείλε φωτογραφίες πάλι εδώ και θα γίνω πιο συγκεκριμένη ( χωρίς να δημοσιευτούν). Ιδανικά για μία τέτοια περίσταση ένα ωραίο midi φόρεμα σε pastel χρώμα και ένα ζευγάρι πέδιλα είναι ία πολύ chic επιλογή για να ξεκινήσεις από κάπου και τα ξαναλέμε.
Ερώτηση 2
Γεια σας, έχω αυτό το φόρεμα, με τι ύφους και χρώματος τσάντα και παπούτσια εκτός φλατ μπορώ να το συνδυάσω;

Απάντηση

Φίλη μου μπορείς να το συνδυάσεις με πέδιλα σε απλή γραμμή και τετράγωνο τακούνι, σε λευκό ή camel χρώμα και μία shoulder bag ή ψάθινη τσάντα για χαλαρά σύνολα πόλης!

Eρώτηση 3

Έχω ένα καπέλο υφασμάτινο με λουλούδια και θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να το φορέσω μέσα στην πόλη.

Απάντηση

Φίλη μου τα λουλούδια στο καπέλο είναι ένα print που ταιριάζει σε πιο holiday looks, συνδύασε το στην παραλία ή στις διακπές σου και για μέσα στην πόλη προτίμησε πιο minimal επιλογές! Δες και το αφιέρωμα μας στα καπέλα και πάρε νέες ιδέες.

Ερώτηση 4

Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να φορέσω τώρα τα loafers μου που είναι δερμάτινα ή πλέον δεν είναι σωστό λόγο ζέστης;

Απάντηση

Φίλη μου τα loafers φοριούνται άνετα και τώρα αρκεί εσύ να μην ζεσταίνεσαι, μία εμφάνιση με loaferes shorts και ένα ωραίο top, είναι πολύ κομψή επιλογή για καλοκαίρι!

Eρώτηση 5

Ψάχνω ένα ωραίο μαύρο ολόσωμο μαγιό αλλά έχω μεγάλο στήθος που να πάνω να δοκιμάσω;

Απάντηση

Η εταιρεία που θα βρεις ωραία σχέδια αλλά και μοναδική στήριξη είναι η Triumph, εκεί τα σχέδια και η ποιότητα θα σε καλύψουν και σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Eρώτηση 6

Θέλω να πάρω σαγιονάρες για την παραλία τι χρώμα να διαλέξω

Aπάντηση

Φίλη μου αν θες την γνώμη μου το λευκό είναι ένα τέλειο χρώμα που θα αναδείξει και τα περισσότερα σύνολα σου στην παραλία αλλά θα τις βάλεις και βράδυ αν θες με ένα minimal σύνολο για ποτό στο νησί.

Ερώτηση 7
Γεια σας!!! Θα ήθελα την άποψή σας για την κάτωθι απορία μου: Στα τέλη του Σεπτέμβρη θα παραστώ στον γάμο της αδερφής μου και αγόρασα ένα φόρεμα λευκό, κλος μέχρι λίγο πάνω από το γόνατο, ανοιχτό στην πλάτη και στα πλάγια έχει δαντέλα. Με τι παπούτσια και αξεσουάρ μπορώ να το συνδυάσω;

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να βάλεις σίγουρα γόβες και για πιο chic αποτέλεσμα κάνε ένα συνδυασμό με nude γόβες και χρυσά αξεσουάρ. Φρόντισε να πιάσεις τα μαλλιά σου και να αναδείξεις έτσι την πλάτη του φορέματος.

And More