Στείλε τις στιλιστικές σου ερωτήσεις και η fashion editor θα σου απαντήσει!

Πόσες φορές δεν έχεις αναρωτηθεί αν αυτό που φοράς είναι ok αν τα παπούτσια που πήρες ταιριάζουν με το περσινό σου φόρεμα αν το top που εχεις στην ντουλάπα φοριέται και φέτος και πολλά ακόμη ερωτήματα στιλιστικά. Εδώ στο Τlife όλα αυτά θα γίνουν παρελθόν αφού μπορείς να στείλεις ότι σε απασχολεί για το προσωπικό σου style ακόμη και  με φωτογραφίες στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα!

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα, άνοιξε την ντουλάπα σου και στείλε ότι απορία έχεις για να ανανεώσεις το style εύκολα!

Ερώτηση 1
Γεια σας κορίτσια της μόδας! Τέλη Σεπτεμβρίου παντρεύεται η αδερφή μου. Έχω αγοράσει ήδη φόρεμα ( παρακαλώ μην δημοσιευτεί) και παπούτσια και θα ήθελα τη βοήθειά σας για το υπόλοιπο styling! Δε θα ήθελα να δώσω αρχαιοελληνικό ύφος, οπότε σκέφτηκα το layering necklaces σε χρυσούς τόνους. Για τα υπόλοιπα κοσμήματα και τσαντάκι τι μου προτείνετε;

Απάντηση
Φίλη μας θα σου προτείναμε να αποφύγεις το layering με τα κολιέ αφού εκείνη η περιοχή είναι ήδη τονισμένη με το ντεκολτέ του φορέματος, και να προσθέσεις χρυσά σκουλαρίκια σε grecian chic style.

Eρώτηση 2

Καλησπέρα στο tlife! Έχω μία μακριά μαύρη φούστα και θέλω να τη βάλω με μπλουζάκι σε απόχρωση τερακότας. Τι κοσμήματα να φορέσω;

Aπάντηση

Φίλη μου κάνε ένα layering με χρυσά λεπτά κοσμήματα στο λαιμό ή συνδύασε ένα ζευγάρι χρυσούς medium size κρίκους.

Eρώτηση 3

Γειά σας ετοιμάζω βαλίτσα και δεν ξέρω τι να πάρω από αξεσουάρ μαζί μου.Βοήθεια!Θα πάω στην Σέριφο

Απάντηση

Φίλη μου δες αν θες το αφιέρωμα που έχω ετοιμάσει με τα αξεσουάρ των διακοπών και πάρε μία ιδέα για τα βασικά κομμάτια που πρέπει να βάλεις στην βαλίσα σου αφού βεβαίως συνδυάζονται και με το προσωπικό σου style.

Ερώτηση 4
Γεια σας, έχω έναν γάμο και θέλω να φορέσω μία μπλε ηλεκτρίκ φόρμα φαρδιά στο κάτω μέρος.Τι χρώμα γόβες μπορώ να φορέσω, έχω nude και κίτρινες αλλά δεν ξέρω ποιες ταιριάζουν καλύτερα.

Απάντηση
Φίλη μας φόρεσε τις nude γόβες καλύτερα και κράτησε ένα off white clutch για να έχεις ένα ισορροπημένο look και απέφυγε τον color block συνδυαμό με το κίτρινο και το μπλε για την περίσταση αυτή.

Ερώτηση 5

Έχω ήδη αγοράσει το φόρεμα, ένα μακρύ κρουαζε γαλάζιο φόρεμα (μην δημοσιευτεί). Έχω χάλκινα μαλλιά και πράσινα μάτια,  με τι κοσμήματα να το συνδυάσω και με τι παπούτσια.

Απάντηση
Φίλη μας συνδύασε το φόρεμά σου με πέδιλα ή και mules που είναι τάση επίσης φέτος,  για το χρώμα έχεις πολλές επιλογές -από nude, metallic αλλά και camel για πιο safe αποτέλεσμα. Τώρα σε κόσμημα μην βάλεις κάτι στο λαιμό αλλά προτίμησε σκουλαρίκια αφού σκέφτεσαι να πιάσεις τα μαλλιά σου

Ερώτηση 6

Καλημέρα, θα ήθελα να με βοηθήσετε στο τι να φορέσω στς 24 Σεπτέμβρη που έχω γάμο και βάπτιση. Είμαι 1,73 και κανονική (με αθλητικό κορμί). Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!! Επίσης είμαι 26 χρονών !

Απάντηση

Φίλη μας έχεις πολλές επιλογές ανάλογα τι φοράς συνήθως και με τι νιώθεις όμορφη. Μία πρόταση από εμάς είναι μια ολόσωμη φόρμα με πέδιλα για να μην φορέσεις φόρεμα που θα φοράνε όλες και θα κάνεις την διαφορά.Βεβαίως μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα σχέδια και να μου στείλεις ώστε να σου απαντήσω πιο συγκεκριμένα χωρίς να δημοσιευτούν οι φωτογραφίες σου.

 

And More