“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.


Ερώτηση

Kαλησπέρα. Γίνομαι νονά το καλοκαίρι (Ιούνιο ή Σεπτέμβριο) και δεν ξέρω τι να φορέσω. Έχω αρκετά παραπάνω κιλά, αν και είμαι ψηλή. Είμαι 1.72. Τι να φορέσω για να μην δείχνω σαν “μπόμπος”; Ευχαριστώ!!

Απάντηση
Φίλη μας, μην αγχώνεσαι! Τα παραπάνω κιλά είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλές γυναίκες και είναι κάτι που διορθώνεται. Για να είσαι άνετη και κομψή σίγουρα διάλεξε κάτι που νιώθεις άνετα, για παράδειγμα μία παντελόνα και ένα top που αγκαλιάζει το σώμα σου, σε απόχρωση όχι ανοιχτή (μπλε ή γκρι) και δώσε λάμψη στο σύνολο με κοσμήματα. Αν θες δοκίμασε κάποια σύνολα και στείλε μας φωτό να σε βοηθήσουμε πιο συγκεκριμένα.( Δεν θα δημοσιευτούν).

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ. Γίνομαι νονά αρχές Μαΐου και σκέφτομαι να φορεσω tutu φούστα. Είμαι 25 χρονών, ύψος 1,62 και 57 κιλά. Βρήκα μια tutu μπεζ (με μαύρη φάσα στην μέση) και μία ακόμη μπλε ρουά (μαύρη φάσα και αυτή) και δεν ξέρω ποια να διαλέξω. ‘Όπως επίσης θα ήθελα να μου πείτε και τι μπλουζάκι, γόβες και αξεσουάρ ταιριάζουν. Σαν μήκος μου είναι εντάξει. Τα μαλλιά μου τα έχω έντονα κόκκινα και η επιδερμίδα μου είναι ελαφρώς μελαμψή. Α! Να σημειώσω ότι η βάπτιση είναι 11π.μ. Ευχαριστώ!!

Απάντηση
Καλησπέρα και σε εσένα φίλη μας. Μας αρέσει η επιλογή της tutu και επειδή είναι Μάιο το event ψηφίζουμε την beige σίγουρα. Συνδύασε την με λευκό top, με ή χωρίς μανίκι, και ολοκλήρωσε το σύνολο με χρυσά αξεσουάρ και metallic pumps!

Ερώτηση
Καλημέρα σας. Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Πήρα ένα ασημί φόρεμα wrap maxi και δεν ξέρω με τι παπούτσι να το συνδυάσω. Έχω ένα πέδιλο μαύρο 10ποντο μπαρέτα και ένα φούξια λουστρίνι peep toe, ανοιχτό πίσω. Πείτε μου παρακαλώ τη γνώμη σας άμεσα.

Απάντηση
Φίλη μας, προτίμησε το μαύρο πέδιλο για πιο safe αποτέλεσμα και κράτησε μαύρο ή silver clutch bag. Μην κάνεις υπερβολές με κοσμήματα και μαλλιά. Ιδανικά συνδύασε ασημένιους μικρούς κρίκους και τα μαλλιά σου χαλαρά κάτω.

Ερώτηση
Γεια σας! Είμαι 39 ετών, με κανονικό σωματότυπο. Σε βάφτιση, που θα είμαι καλεσμένη το Πάσχα, θα φορέσω το φόρεμα της φωτογραφίας (ροζ με μπλε leopard prints). Για πανωφόρι μπορώ να φορέσω μπλε καπαρντίνα; Τι παπούτσια να βάλω και πώς να κάνω τα μαλλιά μου; Παρακαλώ, να μην δημοσιευθούν οι φωτογραφίες! Ευχαριστώ και σας φιλώ.

Aπάντηση
Βεβαίως και μπορείς να φορέσεις μπλε καμπαρντίνα με το φόρεμα σου. Σε παπούτσι διάλεξε μία nude γόβα και τα μαλλιά σου χτένισέ τα σε κυματισμούς που είναι οκ για πρωί!

Eρώτηση
Καλησπέρα σας. Τέλος Απριλίου βαφτίζω την μπέμπα μου και θέλω να μου πείτε αν ο συνδυασμός φούστα-τοπ που έχω διαλέξει είναι ταιριαστός. Επίσης τι αξεσουάρ να βάλω; Ένα εντυπωσιακό κοντό κολιέ θα ήταν υπερβολή; Από γόβα έχω suede δερμάτινες nude (προς μπεζ όχι ροζ). Σας ευχαριστώ πολύ

Απάντηση
Φίλη μας πολύ ωραίος ο συνδυασμός που έχεις κάνει. Μην προσθέσεις κολιέ σε αυτό το σύνολο γιατί είναι αρκετά εντυπωσιακό. Φυσικά μπορείς να φορέσεις τις suede nude γόβες σου.

Ερώτηση
Συγχαρητήρια για την στήλη σας. Θα ήθελα να με ενημερώσετε αν το επισυναπτόμενο φόρεμα μπορεί να φορεθεί και το Καλοκαίρι. Ευχαριστώ!



Aπάντηση

Φίλη μας, εννοείται πως μπορείς να φορέσεις το φόρεμα σου και το Καλοκαίρι με platform sandals και ωραίο silver cuff στο χέρι.

Eρώτηση
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη στήλη σας. Το Μάιο βαπτίζω την κόρη μου κι έχω επιλέξει να φορέσω ένα φόρεμα σε μπλε απόχρωση, στενό επάνω και ανοιχτό κάτω σε άλφα γραμμή με φουρό από μέσα. Με τι κοσμήματα και τσαντάκι θα μου προτείνατε να το φορέσω; Επίσης έχω ένα πέδιλο και θα ήθελα να μου πείτε εάν ταιριάζει. Σας το στέλνω φωτό. Αν όχι, τι χρώμα παπούτσια θα μου προτείνατε. Ευχαριστώ πολύ.


Aπάντηση

Φίλη μας, με το μπλε σου φόρεμα ταιριάζουν τα πέδιλα σου. Μπορείς να κρατήσεις ένα blue-nude clutch και να συνδυάσεις ένα ωραίο κόσμημα στο λαιμό σε αυτά τα χρώματα.

And More