ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλημέρα, εχω τον γάμο της ανιψιάς μου το Σάββατο 24/6 σε εξωκλήσι στο βουνο, και επέλεξα να φορέσω το παντελόνι και τα παπούτσια της φωτό. Είναι σωστός συνδυασμός ή όχι;;; Με τι μπλούζα να συνδυάσω το παντελόνι;
Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας τα παπούτσια είναι αρκετά urban για το εξωκλήσι αλλά πιο ταιριαστά από ένα στιλέτο. Συνδύασε το παντελόνι με ένα lingerie top σε λευκό χρώμα.

Ερώτηση
Καλημέρα, διάβασα τη στήλη σας και είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Θα ήθελα να με βοηθήσετε και εμένα σε κάτι. Αγόρασα το παρακάτω crop top αλλά δεν ξέρω με τη σουτιέν να το βάλω αφού η πλάτη ειναι τελείως ανοιχτή. Είμαι 15 χρόνων. Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Φίλη μας πραγματικά αυτό το top δεν παίρνει σουτιέν γιατί είναι και κοφτό μπροστά και με ανοιχτή πλάτη οπότε θα πρέπει για το καλύτερο αποτέλεσμα να αποφύγεις το σουτιέν.

Ερώτηση
Καλησπέρα είμαι η Τόνια και στις 10 Ιουλίου γίνομαι νονά σε αγοράκι με ρούχα και διακόσμηση άσπρο και μπλε ναυτικό σκούρο. Η βάφτιση είναι το μεσημεράκι σε ένα εκκλησάκι.
Έχω αγοράσει ενα λευκό φόρεμα μακρύ αεράτο χωρίς στρασάκια η μπιχλιμπίδια και ένα σετ από μία μαύρη ψηλόμεση φούστα κλος ως το γόνατο και μπουστάκι πουά λευκό με μαύρες βούλες. Διχάζομαι ποιο από τα δύο να φορέσω. Αν και μάλλον τελικά πάω προς το σετ φούστα μπουστάκι.
Θέλω τη γνώμη σας για το ποιο από τα 2. Και αν τελικά καταλήξουμε στο μπουστάκι με φούστα με τι να τα συνδυάσω?Δεν ξέρω τι κοσμήματα ταιριάζουν και τι παπούτσι. Να βάλω παπούτσια ασπρόμαυρα που έχω ή καποιο αλλο στιλ -παπούτσι π.χ. μεταλλικό χρώμα πέδιλο ή χρωματιστό να σπάσει το άσπρο μαύρο? Στο σώμα μου ταιριάζουν και τα 2, είμαι αδύνατη και ψηλή και τα μαλλιά μου είναι κοντό καρέ χάλκινο και θα το κάνω ελαφριά μπούκλα. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Φίλη μας εννοείται οτι η φούστα και το τοπ είναι πιο ενδιαφέρων συνδυασμός και ναι μας βρίσκεις σύμφωνες να το φορέσεις.Τώρα αφού το όλο σύνολο είναι μαύρο-άσπρο μπορείς να παίξεις με κάποιο χρώμα στο παπούτσι π.χ. παστέλ ροζ και από κόσμημα καθόλου στο λαιμό αλλά ένα ωραίο ζευγάρι πέρλες σκουλαρίκια ή ένα βραχιόλι.

Ερώτηση
Καλησπέρα, αρχές του Ιουλίου παντρεύεται η αδελφή του άντρα μου και έχω πάρει την παρακάτω παντελόνα. Με τι τοπ να την συνδυάσω, με τι παπούτσια και τι αξεσουάρ??? Ευχαριστώ….

Απάντηση
Φίλη μας κάνε πιο βραδινή την παντελόνα σου με μαύρο αέρινο τοπ, κολιέ στο λαιμό χρυσό με λίγο απο τα χρώματα του print και πέδιλα με block heel που ειναι μεγάλη τάση και θα βρεις παντού.Τέλος σε clutch κράτησε ένα μαλακό δερμάτινο σε μαύρο ή κοραλί.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές που μας δίνετε πάντα!
Αγόρασα αυτό το φόρεμα σε κρεμ για τον πολιτικό μου γάμο τον Σεπτέμβρη. Ζω στην Ολλανδία, οπότε θα χρειαστώ λογικά ζακέτα ή κάποιο ελαφρύ μπουφάν.Τι θα μου προτείνατε;
Επίσης είμαι αρκετά ψηλή (1,76) και ο αρραβωνιαστικός μου είναι στο ίδιο ύψος οπότε δε θέλω να φορέσω ψηλοτάκουνα παπούτσια. Με τι θα μπορούσα να το συνδυάσω; Σας ευχαριστώ πολύ!



Απάντηση

Φίλη μας θα συνδυάσεις το φόρεμα σου ένα ωραίο μαντό σε απόχρωση κοντά στο φόρεμα σου (όχι ζακέτα ή μπουφαν) και για παπούτσια μπορείς άνετα να δεις διάφορα σχέδια σε medium block heel για να μην έχετε διαφορά ύψους με τον σύντροφό σου.

Ερώτηση
Γειά σας.Είμαι 1,58h 56kg και έχω πολύ χοντρές γάμπες. Επίσης φοράω flat shoes. Είμαι 36 ετών και κάθε καλοκαίρι είναι το ”χειρότερό μου” καθώς δεν μπορώ να φορέσω τίποτα που να αφήνει ακάλυπτα τα δυσανάλογα πόδια μου σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα μου, καταλήγοντας στα all time classics jeans. Αν και τα ερωτήματα που απαντάτε είναι συνήθως συνδυαστικού ύφους, θα σας παρακαλούσα να μου δώστε ένα γενικό πλάνο με τι θα μπορούσα να φοράω. Έχω πολύ λεπτή μέση, καθόλου κοιλιά, μικρό στήθος, κανονική περιφέρεια (με πτωτικές τάσεις του πισω μέρους….χιχι..)
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Απάντηση

Φίλη μας μπορείς να τονίζεις τα δυνατά σου σημεία όπως όλες μας και να καλύπτεις με τρικ τα επίμαχα.Θα μπορούσες αν θέλεις να έρθεις και να κάνεις ενα makeover και να δούμε από κοντα τι σε κολακεύει τώρα το καλοκαίρι (μπες στην σελίδα fashion Tlife -makeover ). Σε γενικές γραμμές προτίμησε άερινα κομμάτια π.χ. παντελόνες, φούστες μακριές, φορέματα που είναι ωραία στο πάνω μέρος στενά και ανοίγουν προς τα κάτω.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας, θέλω να με βοηθήσετε αν μπορείτε, στις 10/7 γίνομαι νονά και η βάπτιση θα γίνει σε βουνό. Αγόρασα τα παρακάτω παπούτσια και θέλω να μου πείτε με τι μπορώ να τα φορέσω πέρα από τούλινη φούστα..!!

Απάντηση
Φίλη μας τα παπούτσια σου ειναι λίγο χειμερινά σαν σχέδιο και σαν print παρόλα αυτά αν θες να τα βάλεις στο βουνό στην βάφτιση τότε απόφυγε σίγουρα την τούλινη φούστα και προτίμησε κατι πιο androgyne π.χ. ένα cropped παντελόνι και λευκό τοπ. Δώσε λάμψη στο black & white σύνολο σου με χρυσά κοσμήματα.

And More