“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Ξέρω πως είναι νωρίς, αλλά θέλω να μην τρέχω τελευταία στιγμή! Τα Χριστούγεννα θα πάμε σε κάποιο φιλικό σπίτι, δικών του φίλων, με τον σύντροφό μου. Πέρυσι, με ενημέρωσε τελευταία στιγμή! Και οκ, ναι μεν όλοι ήταν πολύ κουλ ντυμένοι, αλλά ένιωθα πολύ άβολα που δεν είχα κάτι καινούριο στην ντουλάπα μου. Αφήστε που είναι πολύ πιθανό να γνωρίσω την οικογένεια του! Οπότε, χρειάζομαι φόρεμα! Τι φοράω; Είμαι 27 χρονών, αδύνατη και μικροσκοπική, μελαχρινή, με σώμα κλεψύδρα. Σε ποιες εταιρείες να κοιτάξω; Η μέλλουσα πεθερά μου πάντα ντύνεται απλά, αλλά πολύ προσεγμένα και ακριβά. Λατρεύω τα φορέματα bandage, αλλά οι τιμές τους (ώστε να μην δείχνει δεύτερο) είναι απαγορευτικές για εμένα. Επίσης, τα φορέματα τύπου σακάκι με κουμπιά; Βρήκα ένα. Εσείς τι λέτε;
Σας ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας, βασικά θα πρέπει να μην έχεις τόσο άγχος για την περίσταση αυτή! Είναι ένα κάλεσμα σε party που όπως μας γράφεις όλοι πέρυσι ήταν πολύ cool ντυμένοι. Το φόρεμα είναι μία πολύ καλή πρόταση για την βραδιά εκείνη, αλλά όχι τύπου bandage ούτε το blazer dress που μας περιγράφεις σαν δεύτερη επιλογή! Ένα φόρεμα σε γραμμή που σε κολακεύει (εσύ ξέρεις) συνδυασμένο με ωραία παπούτσια και αξεσουάρ που θα δώσουν λάμψη θα είναι super look. Δοκίμασε στα BSB και στα Lynne που έχει πολλές επιλογές και κάθε εβδομάδα νέες παραλαβές.
Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις κάποια και να μας στείλεις φωτογραφίες για να σε καθοδηγήσουμε.
Καλή επιτυχία!

Ερώτηση
Γεια σας και συγχαρητήρια για την δουλειά σας. Βλέπω παντού στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων παντελόνια capri με λίγη καμπάνα στο κάτω μέρος. Είναι στη μόδα για φέτος; Φοριούνται το χειμώνα; Kαι αν ναι, με τι παπούτσι θα δείχνει ωραίο;

Απάντηση
Είναι μεγάλη τάση για φέτος αυτά τα παντελόνια και αν θες να τα φορέσεις σε cool styling ιδανικά φόρεσε τα με sock booties σαν την φωτογραφία!

Ερώτηση
Συγχαρητήρια για την στήλη σας! Έχω ένα ζευγάρι ankle boots μυτερά με κρόσσια, τα οποία με βολεύουν και τα αγαπώ ιδιαίτερα. Φοριούνται φέτος ή είναι τελείως out το κρόσσι σαν στοιχείο;

Aπάντηση
Φίλη μας φέτος όχι δεν είναι τάση τα κρόσσια και αν θες να είσαι in style απόφυγε να τα φορέσεις αυτή την σεζόν. Αλλά επειδή τα κρόσσια επανέρχονται συνέχεια, κράτησέ τα και σύντομα θα επανέλθουν.

Ερώτηση
Γεια σας! Είμαι 20 χρονών, 1,72 ύψος, σωματότυπος αχλάδι και έχω αγοράσει την παρακάτω μπλούζα. Θα ήθελα να μου προτείνετε τρόπους (συμπεριλαμβάνοντας κάτω μέρος και παπούτσια) για να μπορώ να τη φορέσω. Ευχαριστώ!

Aπάντηση
Ιδανικά φίλη μας φόρεσέ το με ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή, αλλά και το αγαπημένο σου classic jean και γόβες για casual style. Ή αν σε κολακεύει μία midi φούστα σε μαύρο χρώμα για πιο lady look!

Ερώτηση
Γεια σας. Αυτό το φόρεμα, εκτός από το oversized jacket της φωτογραφίας, με τι άλλο μπορεί να φορεθεί; Με ψηλά biker boots μπορεί να συνδυαστεί;

Aπάντηση
Φίλη μας, μπορείς να το φορέσεις με κλασικό leather jacket ή black minimal coat αλλά και με μία μακριά ζακέτα. Τα biker boots εννοείται ότι ταιριάζουν αν θες να δημιουργήσεις ένα cool grunge style!

And More