“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Καλησπέρα! Θα ήθελα να συνδυάσω τη φούστα της φωτογραφίας για ένα γάμο τον Νοέμβριο. Σκεφτόμουν ένα ανθρακί top και nude πέδιλα ή ανθρακί γόβες. Σε σακάκι θα βάλω ένα μπεζ. Θέλετε να μου προτείνετε κάτι άλλο;

Απάντηση
Φίλη μας θα σου προτείναμε να επιλέξεις ένα άλλο χρώμα top για να φωτίσεις λίγο το σύνολό σου, αφού και η φούστα σου έχει σκούρο χρώμα! Ιδανικά βάλε ένα λευκό, συνδύασε μαύρες γόβες (που σίγουρα έχεις) και απόφυγε το μπεζ σακάκι. Μπορείς να ρίξεις στους ώμους ένα κλασικό μαύρο παλτό! Δώσε extra λάμψη με χρυσό κολιέ και λαμπερό make up.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Έχω μια απορία σχετικά με ένα ζευγάρι πέδιλα που έχω. Στις 12 Νοεμβρίου είναι ο γάμος της ξαδέρφης μου και θα φορέσω ένα μαύρο φόρεμα που φτάνει κάτω από το γόνατο. Φοριούνται τα suede πέδιλά μου ή να αγοράσω γόβες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αλεξάνδρα

Απάντηση
Φίλη μας τα suede πέδιλα είναι all season shoes και αν δεν κρυώνεις τότε ναι σίγουρα μπορείς να τα φορέσεις.

Ερώτηση
Καλημέρα. Θέλω να πάω σε γάμο με ένα κοντό, στενό φόρεμα, ασπρόμαυρο με ανάγλυφα σχέδια μπροστά, μαύρο πίσω. Έχω μπλε και λεμονί γόβες. Ταιριάζει ένα από τα δύο;
Γωγώ

Απάντηση
Καλημέρα Γωγώ! Δυστυχώς και οι δύο επιλογές σου δεν ταιριάζουν με το ρούχο σου. Μπορείς να βάλεις όμως ένα ζευγάρι black ankle boots που σίγουρα έχεις ή αν όχι θα βρεις παντού σε οικονομική τιμή και super σχέδιο.

Ερώτηση
Γεια σας! Ονομάζομαι Θεοδώρα, είμαι 48 χρονών, το ύψος μου είναι 1.70 και 70 κιλά. Τι θα προτείνατε για συνάντηση συμφοιτητών; Η συνάντηση θα γίνει το Νοέμβριο οπότε θέλω ένα ολοκληρωμένο look! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Θεοδώρα, βασικά φρόντισε να είσαι άνετη εκείνη την ημέρα αφού θα συναντήσεις φίλους από τα παλιά και επίσης φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου. Διάλεξε κάτι που σου πάει, δηλαδή κάτι που θα σε κάνε να νιώθεις όμορφη. Φόρεμα, φούστα, παντελόνι… σκέψου και στη συνέχεια δημιούργησε ένα σύνολο. Μην αγχώνεσαι και διάλεξε ρούχα που σε κολακεύουν και νιώθεις ωραία μέσα σε αυτά. Ιδανικά ένα παντελόνι και ωραίο top είναι μία πολύ καλή λύση αλλά και ένα midi φόρεμα επίσης είναι super. Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Ερώτηση
Καλησπέρα είμαι αυτό το σαββατοκύριακο καλεσμένη σε ένα γάμο στην βόρεια Ελλάδα. Σκεφτόμουν να βάλω μία ψηλόμεση μπορντό παντελόνα με λευκό αμάνικο πουκάμισο και μαύρες γόβες. Τι πανωφόρι να βάλω;

Aπάντηση
Φίλη μας, αυτήν την περίοδο άνετα μπορείς να βάλεις ακόμη και το μαύρο σου παλτό. Αν νομίζεις ότι θα είναι too much, τότε και ένα blazer σε μαύρο χρώμα θα είναι τέλειο. Μάθε πριν φύγεις τι καιρό θα έχει και αποφάσισε.

Ερώτηση
Ήθελα να ρωτήσω με ποιον τρόπο μπορώ να φορέσω λευκή γούνινη ζακέτα για καθημερινές εμφανίσεις. Με μαύρο φόρεμα, opaque καλσόν και cowboy boots; Η ζακέτα είναι μέχρι το ύψος της μέσης.

Απάντηση
Φίλη μας η λευκή γούνινη ζακέτα πάει τέλεια με denim σύνολα, δηλαδή: το jean σου, basic top (μαύρο, γκρι, λευκό) και flat booties. Mε το φόρεμα σου μπορείς να τη συνδυάσεις, αλλά απόφυγε τις cowboy boots και συνδύασε απλά ankle boots.

Ερώτηση
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη δουλειά σας. Είμαι 30 χρονών και έχω φυσιολογικές αναλογίες. Έχω αγοράσει αυτό το φόρεμα σε μαύρο χρώμα και αναρωτιέμαι αν μπορώ να το φορέσω σαν καλεσμένη σε γάμο. Αν όχι, που θα μπορούσα να το βάλω και πως μπορώ να το συνδυάσω για να σπάσω την μαυρίλα;

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου μπορείς να το βάλεις σε γάμο αλλά μην το φορτώσεις με κοσμήματα γιατί έχει την εντυπωσιακή πλάτη και αυτό αρκεί! ‘Ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια είναι αρκετά για το σύνολό σου.

Ερώτηση
Γεια σας. Τέλος του μήνα έχω να πάω σε ένα γάμο. Έχω αγοράσει μια βυσσινί παντελόνα αλλά δεν ξέρω με τι μπλουζάκι και σακάκι να τη συνδυάσω! Παρακαλώ βοηθήστε με….

Απάντηση
Φίλη μας, διάλεξε ένα basic top (μαύρο ή λευκό – ανάλογα τα χρώματά σου) και δώσε λάμψη με ένα κολιέ που θα έχει το χρώμα της παντελόνας. Τώρα σε πανωφόρι, μπορείς να βάλεις τα πάντα (από παλτό μέχρι και γούνα) ανάλογα τον καιρό!

Ερώτηση
Έχω ένα μπλε σκούρο βελούδινο maxi φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι. Εκτός από το αναμενόμενο μαύρο πέδιλο ή γόβα, τι άλλο χρώμα παπούτσι θα μπορούσα να βάλω; Είναι για επίσημη περίσταση. Μεταλλική ασημί ή χρυσή γόβα ταιριάζει; Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Φίλη μας, η ασημένια γόβα ταιριάζει πάρα πολύ στο μπλε φόρεμα και θα δώσει και την fashion detail που θες στο σύνολό σου.

And More