“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.


Ερώτηση
Συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Βαπτίζουμε τη μικρή μας τον Ιούνιο, μεσημεριανή ώρα. Είμαι γύρω στο 1.70 και 60 κιλά, με λίγη κοιλίτσα που έμεινε από τη γέννα. Έχω ένα αφόρετο κομμάτι στη ντουλάπα μου και αναρωτιόμουν αν θα ταίριαζε στην περίπτωση. Σκέφτομαι μία ρομαντική τουνίκ που όμως δεν ξέρω τι να φορέσω εσωτερικά και με τι παπούτσι να το ταιριάξω. Σκεφτόμουν κάτι σε χρυσό ή μπρονζέ πέδιλο. Θα ήθελα τη γνώμη σας!
Σας ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας πολύ καλή η επιλογή της ρομαντική τουνίκ για πρωινή βάφτιση. Συνδύασέ την με μια παντελόνα και ένα top που θα πέφτει χαλαρά από πάνω και θα καλύπτει τα επίμαχα σημεία, ενώ σε παπούτσι μπορείς άνετα να συνδυάσεις το όλο σύνολο με bronze πέδιλα και όχι χρυσά για πιο safe αποτέλεσμα.


Ερώτηση
Καλησπέρα σας. Αρχές Σεπτεμβρίου παντρεύεται ο αδερφός μου και εχω δίλλημα αναφορικά με το χρώμα του φορέματος μου. Έχω αποφασίσει πως θα είναι maxi. Κόκκινο ή κίτρινο; Τι θα μου προτείνατε; Τι χρωμα παπούτσια να επιλέξω;
Σας ευχαριστώ πολυ… Μαρία

Aπάντηση
Μαρία το κόκκινο είναι πολύ δυνατή επιλογή. Εντυπωσιακό και chic! Δεν θα δυσκολευτείς να βρεις σε maxi γραμμή. Δοκίμασε διάφορα και αν θες στείλε μας φωτό για να μπορούμε να σε βοηθήσουμε και για τα παπούτσια. Αν και σε γενικές γραμμές τα silver αξεσουάρ δένουν τέλεια με το κόκκινο φόρεμα.

Ερώτηση
Αγαπημένο Tlife,
Χρειάζομαι ακόμη μια φορά τα φώτα σου και ίσως είναι η σημαντικότερη φορά! Είναι τα πρώτα γενέθλια του γιου μου σε λίγες μέρες και ψάχνω να δω τι θα βάλω. Θα είναι απόγευμα και θα έχει αρκετό κόσμο. Είναι σημαντικό για εμένα να είμαι προσεγμένη και κομψή γιατί είναι δύσκολο να είσαι όσο περιποιημένη θα ήθελες με όλες τις υποχρεώσεις και ένα μωρό. Προσανατολίζομαι σε jean, με sneakers (θέλω να βάλω flat γιατί θα είναι σε ανοιχτό χώρο και δεν θα ταίριαζε κάτι πιο επίσημο), ένα ωραίο top και άσπρο blazer. Ήθελα να μου πείτε τι νομίζετε γι’ αυτό σαν επιλογή και αν όντως βρω κάτι τέτοιο, με τι accessories θα το συνδυάζατε εσείς; Συγκεκριμένα σκουλαρίκια, μαλλιά κτλ. Συνήθως προτιμώ τα ίσια, πιο ήσυχα μαλλιά. Είμαι 31 έτους, μελαχρινή, 1,60, 70 κιλά. Νιώθω αρκετή ανασφάλεια για τα κιλά μου γιατί ακόμη έχω περιττά και γι’ αυτό δεν νιώθω ότι μπορώ να προβάλω κάποιο συγκεκριμένο σημείο του σώματος μου γιατί τα κιλά είναι κατανεμημένα παντού, γι’ αυτό το blazer θα ήταν μια καλή επιλογή για να καμουφλάρει (πέραν του ότι τα λατρεύω γενικά). Σίγουρα υπάρχουν τρόποι και κομμάτια που μπορούν να με κολακέψουν. Σε αυτά χρειάζομαι βοήθεια. Απλά σε ένα τέτοιο στυλ, θα με βοηθούσε να μου πείτε ποιό συγκεκριμένο κόψιμο blazer θα μου προτείνατε και αντίστοιχα τι είδους top και jean, για να ταιριάζουν σαν concept. Αν μου προτείνετε κάτι άλλο που νομίζετε θα κολακεύει καλύτερα σας ακούω! (Φωτογραφίες θα βοηθούσαν). Ευχαριστώ πάρα πολύ και περιμένω με αγωνία σύντομα την απάντηση σας!

Απάντηση
Φίλη μας δεν θα πρέπει να έχεις τόσο στρες για τα κιλά σου. Είναι κάτι που διορθώνεται (αν και εφόσον το θες) ή που καλύπτεται με τα σωστά ρούχα. Μας αρέσει πολύ το look που έχεις επιλέξει γιατί είναι fresh & cool για μία νέα μαμά ! Επέλεξε ένα σακάκι σε χαλαρή γραμμή, όχι πολύ μεσάτο και σίγουρα μακρύ, ιδανικά να καλύπτει και τους γλουτούς. Μην υπερβάλεις σε κοσμήματα και μακιγιάζ και φρόντισε τα μαλλιά σου να είναι καλοχτενισμένα. Άλλωστε θα είναι απόγευμα…

Eρώτηση
Καλησπέρα. Θα γίνω νονά κι έχω επιλέξει μια μακριά τούλινη φούστα σε γκρι ανοιχτό με λευκό τοπ. Σκεφτόμουν να το συνδυάσω με ασημί πέδιλα. Εσείς τι θα μου προτείνατε σε άλλη απόχρωση πέδιλου καθώς και σε κολιέ; Μπορώ να στείλω κάπου φωτό; Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας ο συνδυασμός σου είναι super. Μπορείς να προσθέσεις ένα κολιέ με χρώμα αν θες ενώ το πέδιλο σου είναι μια χαρά! Αν θες στείλε μας φωτό στο styling@tlife.gr .


Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια!
Έχω αγοράσει ένα μπλε φόρεμα με full skirt κόψιμο και άσπρα polka dots και θα ήθελα να μου πείτε με τι παπούτσια τσάντα αξεσουάρ να το συνδυάσω για πρωινή βάφτιση στην Αθήνα. Μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις φοριέται ή μπορώ να το φορέσω γενικότερα πρωί – απόγευμα; (αν μπορείτε φωτό για παπούτσια – τσάντα που ταιριάζει). Έκανα την αγορά γιατί μου αρέσει αυτό το style αλλά τελικά δεν ξέρω αν θα το ευχαριστηθώ!

Απάντηση
Πολύ ωραία επιλογή το φόρεμα αυτό σε ρετρό γραμμή. Στην βάφτιση στην Αθήνα συνδύασε το με ένα clutch bag και peep toes ή ankle strap λευκές γόβες. Μπορείς όμως να το χαρείς και όλο τα καλοκαίρι με πλατφόρμες σε πιο χαλαρό styling για ένα ποτό στην πόλη.


Ερώτηση
Μου αρέσει αυτή η ολόσωμη φόρμα και θα ήθελα να μου πείτε αν ταιριάζει σε πρωινή βάφτιση. Πιστεύετε ότι μπορεί να φορεθεί με πλατφόρμα ή φλατ σανδαλια σε νησί;

Απάντηση
Η στενή γραμμή της φόρμας και τα sexy cuts στην κοιλιά δεν την κάνουν σωστή επιλογή για μία βάφτιση. Είναι super για πιο urban looks, για ποτό με πέδιλα και όχι για island look με πλατφόρμες και σανδάλια.

Ερώτηση
Βαφτίζω τον μπέμπη μου αρχές Ιουνίου. Έχω ύψος 1,65 και είμαι 62 κιλά (έχω περιφέρεια). Τι μου προτείνετε να φορέσω;

Απάντηση
Σε μία βάφτιση ένα φόρεμα cocktail, δηλαδή σε midi γραμμή, όχι στενό με pastel αποχρώσεις, είναι πολύ καλή επιλογή ή μετά μία παντελόνα που κολακεύει τους περισσότερους σωματότυπους με ένα ωραίο top. Aν θέλεις στείλε μας φωτό με κάποιες επιλογές σου για να σε βοηθήσουμε πιο συγκεκριμένα!

Ερώτηση
Καλησπέρα. Oνομάζομαι Κατερίνα και στην προκειμένη φάση νομίζω πως οι συμβουλές σας μου είναι απαραίτητες. Είμαι 1.78 και 99.8 κιλά. ‘Εχω τεράστιες φυσικές πλάτες που σε συνδυασμό με το στήθος κάνω μπαμ, μεγάλη κοιλιά με σχετικα αδύνατα πόδια, συγκριτικά με το υπόλοιπο κορμί!Τι θα μπορούσε να με σουλουπώσει;
Ευχαριστώ

Απάντηση
Φίλη μας όλες έχουμε κάποια σημεία στο σώμα μας που νιώθουμε άβολα και κάποια άλλα πιο δυνατά. Προσπαθούμε να καλύπτουμε τα επίμαχα σημεία και να τονίζουμε τα δυνατά. Μπορείς να επιλέγεις για το πάνω μέρος του σώματος σου γραμμές χαλαρές, όχι στενά, όχι κοντά και σίγουρα μακριά από έντονα χρώματα και πολλά print, και να αναδεικνύεις τα πόδια σου με στενά παντελόνια ανοιχτόχρωμα ή και mini φούστες.

Κράτα το

And More