“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας, έχω να πάω σε έναν γάμο τον Αύγουστο. Έχω ήδη αγοράσει το φόρεμα, ένα μακρύ κρουαζε γαλάζιο φόρεμα (το επισυνάπτω). Έχω χάλκινα μαλλιά και πράσινα μάτια. με τι κοσμήματα να το συνδυάσω και με τι παπούτσια. Τα μαλλιά σκέφτομαι να τα πιάσω πάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Απάντηση
Φίλη μας συνδύασε το φόρεμά σου με block heel sandals που είναι μεγάλη τάση και θα βρεις παντού, για το χρώμα έχεις πολλές επιλογές -από nude, metallic, ακόμη και κάποια pastel απόχρωση οπως ροζ ή το χρώμα της μέντας. Τώρα σε κόσμημα μην βάλεις κάτι στο λαιμό αλλά προτίμησε σκουλαρίκια αφού σκέφτεσαι να πιάσεις τα μαλλιά σου.

Ερώτηση
Γεια σας! Με λένε Τζίνα και είμαι 35 χρονών.Το Σεπτέμβριο βαφτίζω την κόρη μου και προβληματίστηκα πολύ για το τι να φορέσω. Αφού έψαξα αρκετά βρήκα δυο φορέματα που μου άρεσαν περισσότερο, ένα κοραλι μάξι με φαρδιά ζώνη στη μέση (δεν έχω φώτο) και το ιβουάρ δαντελένιο στη φωτογραφία. Επειδή το ντεκολτέ είναι πολύ ανοιχτό σκέφτηκα να το κλείσω λίγο με μια λωρίδα από τούλι ίδιο με αυτό του φορέματος. Το μήκος του φορέματος φτάνει λίγο πάνω από τον αστράγαλο.Θα ήθελα τη γνώμη σας για ποιο από τα δύο να επιλέξω.Τι αξεσουάρ και παπούτσια μου προτείνετε?Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας το λευκό φόρεμα που μας έστειλες είναι λίγο σαν νυφικό -θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον αν είχε αλλο μήκος π.χ. midi γιατί θα θύμιζε retro dress. Το κοραλί πάλι δεν μας το έχεις στείλει αλλα δείχνει safe επιλογή. Σου προτείνουμε αφού έχεις χρόνο να κοιτάξεις κάτι σε πιo day look, δηλαδή όχι maxi αλλά midi ή chic mini και να ξαναμιλήσουμε.

Ερώτηση
Γεια σας, 30 Οκτωβρίου παντρεύεται ο αδελφός μου. Είμαι 74 κιλά (προσπαθώ να χάσω και άλλα), 1.65 ύψος με σωματότυπο αχλάδι και κοκκινομάλλα με μαλλί μέχρι τη μέση της πλάτης. Επειδή σε 3 μήνες θα έχει αλλάξει λίγο η εποχή θα ήθελα να με βοηθήσετε τι στιλ φορέματος θα με κολάκευε, τι μακιγιάζ και χτένισμα. μήπως θα πρέπει να φορέσαω καλσόν; Περιμένω την απάντησή σας με αγωνία! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας είναι πολύ νωρίς ακόμη να σκέφτεσαι τι θα βάλεις τέλος Οκτωβρίου, κυρίως γιατί είσαι σε μία μεταβατική φάση με το σώμα σου. Θα σου προτείναμε να συνεχίσεις την προσπάθεια σου και να ξαναμιλήσουμε τέλος Σεπτεμβρίου που θα έχεις κάποιο αποτέλεσμα και σίγουρα θα είναι ξεκάθαρες και οι χειμερινές τάσεις.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια.. Χρειάζομαι επειγόντως τη συμβουλή σας. Έχω να πάω στη βάπτιση του παιδιού της αδερφής του συντρόφου μου που θα γίνει νονός και πιθανόν να στέκομαι κι εγώ δίπλα του στο μυστήριο.. Σκέφτομαι να αγοράσω το φόρεμα που επισυνάπτω αλλά δεν ξέρω πιο χρώμα είναι καλύτερο για την περίσταση. Είναι οκ το φόρεμα αυτό για τη βάπτιση; Ποιο χρώμα να επιλέξω (μου ταιριάζουν και τα 2) και με τι αξεσουάρ και παπούτσια να το συνδυάσω; Σκέφτομαι χρυσά κρεμαστά σκουλαρίκια και χρυσά ή nude πέδιλα ή πλατφόρμες… Είμαι 1.65 60 κιλά και τα μαλλιά μου είναι χάλκινα ανοιχτά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Χριστίνα

Απάντηση
Φίλη μας λόγω του χρώματος των μαλλιών σου απόφυγε το κόκκινο και προτίμησε το λευκό που είναι πιο fresh και θα σε κολακεύει. Συνδύασέ το με πλατφόρμες metallic gold ή nude και σκουλαρίκια οπως έχεις σκεφτεί.

Ερώτηση
Καλημέρα, χρειάζομαι την στιλιστική σας γνώμη. Σας στέλνω μια φωτογραφία και θέλω να μου πείτε τι κάλτσα πηγαίνει;;

Απάντηση
Kαλησπέρα θα φορέσεις τα παπούτσια σου χωρίς κάλτσες είναι το σωστό styling για summer look. Δες και την φωτό μας.

And More