ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα με λένε Νατάσα και είμαι 29 ετών. Θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να φορέσω ένα κόκκινο φόρεμα pencil μέχρι το γόνατο, λεπτό τιραντάκι και V. Σκεφτόμουν με μαύρες γόβες και καλσόν στο χρώμα του δέρματος.. Απλά δεν ξέρω τι πανωφόρι γιατί έχει λεπτό τιραντάκι και έχει αρκετό κρύο εδώ.. Φοριέται τέτοια εποχή το κόκκινο εκτός εορτών.. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Νατάσα φόρεσε το φόρεμα σου χωρίς καλσόν, με γόβες και από πάνω ένα ωραίο σακάκι σε tuxedo ύφος όχι πολύ μακρύ.

Ερώτηση
Καλημέρα! Έχω δει ένα ζευγάρι μποτάκια ψηλά sneakers και θα ήθελα την συμβουλή σας σχετικά με τους τρόπους που θα μπορούσαν να φορεθούν, αν π.χ. ταιριάζουν με κολάν, φούστες κτλ., όπως επίσης και για το εάν θα φοριούνται και για τις επόμενες χρονιές ή θα είναι μόνο για 1-2 σεζόν και μετά θα θεωρούνται ντεμοντέ. Σας στέλνω και φωτογραφία τους για να καταλάβετε ακριβως περί τίνος πρόκειται.
Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την δουλειά σας!

Απάντηση
Φίλη μας τα platform sneakers είναι μεγάλη τάση τις τελευταίες σεζόν και δείχνει να φοριέται ακόμη γιατί ειναι άνετα και δίνουν ύψος.Τώρα μπορείς να τα φορέσεις με πολλούς τρόπους- με κολάν σίγουρα και urban athletic style με παντελόνια άνετα, με ολόσωμες φόρμες και με όλα τα denim σύνολα σου, ενώ για φορέματα και φούστες θέλουν μία προσοχή για να είναι σωστά συνδυασμένα. Σίγουρα όχι με midi στιλ, προτίμησε πιο sporty γραμμές και minimal σχέδια για να δείχνουν όμορφα.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας, θα ήθελα να μάθω παρακαλώ επειδή ξέρω πως δεν μπορώ να αγοράσω στην Ελλάδα Christian Louboutin γόβες διότι δεν υπάρχει κατάστημα – διορθώστε με αν κάνω λάθος – και επειδή είδα τις σχετικές γόβες εδώ – πως εάν θέλω μπορώ να αγοράσω ενα ζευγάρι. Σας ευχαριστώ πολύ, με εκτίμηση Στέλλα.

Aπάντηση
Στέλλα τα Christian Louboutin θα τα βρεις στην Αθήνα στα καταστήματα Enny Monaco. Σου γράφουμε παρακάτω τις διευθύνσεις.

Enny Monaco Boutiques
– Ηροδότου 23, Κολωνάκι τηλ. 210 7290805

– Λαοδίκης 41, Γλυφάδα τηλ. 210 8940153

– Στρατήγη 9, Ν. Ψυχικό τηλ. 6725691

Eρώτηση
Γεια σας έχω ενα κόκκινο φόρεμα κοντό, με τι χρωμα καλσόν θα το φορέσω και τι παπούτσια; Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε το μακιγιάζ και το χτένισμα. Τα μαλλιά μου είναι μέχρι τους ώμους και έχω λεπτή τρίχα και σχετικά λίγα μαλλιά. Πρόκειται για βραδυνή επίσημη εμφάνιση.

Απάντηση
Φίλη μας το κόκκινο φόρεμα ειδικά αν είναι κοντό δείχνει πολύ chic χωρίς καλσόν, σίγουρα δεν θα σου προτείναμε μαύρο γιατί θα δείχνει άσχημα αλλα αν επιμένεις μπορείς να πάρεις ένα στο χρώμα του δέρματος αλλα να μην γυαλίζει. Tώρα σε παπούτσια δεν εχουμε εικόνα του φορέματος καθόλου οπότε δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε πολύ συγκεκριμένα πάντως ένα ζευγάρι ankle boots ταιριάζουν στις περισσότερες περιπτώσεις. Τα μαλλιά σου μπορείς να τα χτενίσεις με ελαφρύ κυμματισμό για να πάρουν όγκο και χωρίστρα στο πλάι για θηλυκότητα ενώ στο μακιγάζ προτείνουμε nude χείλη και έντονα μάτια.

Ερώτηση
Γεια σας! Θα είμαι νονά σε βάφτιση τον Μάιο και το μόνο που έχω στο μυαλό είναι ότι θα ήθελα να βάλω κόκκινο κραγιόν και να έχω τα μαλλιά μου πιασμένα πάνω (για πρακτικούς λόγους, κυρίως, έχω μακριά μαλλιά). Έχω σωματότυπο αχλάδι, είμαι 1,65, 75 κιλά. Τι φορέματα μου προτείνετε και σε ποια χρώματα; Ευχαριστώ,
Άντρεα

Απάντηση
Φίλη μας θα μπορούσες να βάλεις μία παντελόνα ψηλόμεση σε άερινη γραμμή και ένα τοπ με χρώμα απο πάνω ή και ένα φόρεμα με μεγάλο κολιέ και πλατφόρμες για εξτρα ύψος. Τώρα σε χρώματα παντελόνα μαύρη ή navy blue για safe αποτέλεσμα και ή black & white τοπ με χρωματιστό κολιέ για αντίθεση ή παστέλ top και χρυσό κολιέ.

Ερώτηση

Γεια σας. Αγόρασα την ολόσωμη φόρμα που σας επισυνάπτω. Είμαι 38 ετών με κανονικό σωματότυπο και θέλω να μου προτείνετε παπούτσια, πανωφόρι, αξεσουάρ για απογευματινή έξοδο. Ευχαριστώ πολύ!!

Απάντηση
Πολύ ωραία αγορά, μπορείς να φορέσεις την φόρμα σου για απογευματινή έξοδο με leather jacket ένα φουλάρι και ankle boots ή για πιο βράδυ με blazer κολιέ και γόβες.


And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164