Yπάρχουν κάποιοι φρέσκοι τρόποι να φορέσω το δερμάτινο jacket μου;

Το έχεις, το λατρεύεις και τώρα η ερώτηση είναι: Πως να το φορέσεις; Δες λοιπόν παρακάτω μερικούς φρέσκους τρόπους να φορέσεις το αγαπημένο σου δερμάτινο jacket!

1. Φόρεσε το αντί για το blazer σου στο γραφείο
/
Το αναμενόμενο outfit γραφείου είναι μια μπλούζα ή πουκάμισο με ένα παντελόνι ή φούστα και ένα blazer. Αντικαθιστώντας το blazer σου με ένα δερμάτινο jacket, αυτομάτως θα νιώσεις πολύ πιο άνετη και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση-δύο απαραίτητοι παράγοντες για το γραφείο.

2.Φόρεσε το πάνω από ένα maxi φόρεμα
/
Πολλές φορές μας είναι δύσκολο να φορέσουμε τα πιο καλοκαιρινά μας κομμάτια όπως τα maxi φορέματα μας, τους ψυχρότερους μήνες. Ταιριάζοντας τα όμως με ένα δερμάτινο jacket, διατηρείσαι και ζεστή και super stylish.

Mε sweatpants

Από τα sweatpants μέχρι τα πουλόβερ και τα sneakers, υποστηρίζουμε πλήρως το off duty style. Αν ολοκληρώσεις το look σου όμως και με έναδερμάτινο jacket-αμέσως θα το αναβαθμίσεις και θα δείξει πολύ πιο cool.

4.Δώσε του ένα preppy twist
/
Δώσε στο “σκληρό” αυτό κομμάτι ένα “preppy twist” συνδυάζοντας το με ένα πουκάμισο κουμπωμένο μέχρι επάνω και μια pencil φούστα ή ένα ίσιο παντελόνι και oxfords.

And More