Ραντεβού: Ακολούθησε τα styling tips που σου δίνουν οι διάσημες για να τον …κατακτήσεις!

Πρώτο ραντεβού, δείπνο, ποτό σε μπαρ: όλες αυτές οι συναντήσεις με τον αγαπημένο σου ή τον μελλοντικό εραστή σου έχουν ένα κώδικα που αν δεν τηρήσεις δεν θα…προχωρήσεις. Οπότε το τι θα φορέσεις είναι πάντα κρίσιμο ζήτημα, καθώς και τι μηνύματα στέλνει αυτό που φοράς. Άλλωστε οι στιλιστικές επιλογές δείχνουν πολλά για την προσωπικότητα και την αισθητική του κάθε ανθρώπου. Είναι μία απόφαση και το τι θα φορέσεις που την παίρνουμε καθημερινά άλλοτε με περισσότερη αγωνία κι άλλοτε ως ρουτίνα, αφού πρέπει κάτι να φορέσεις για να βγεις έξω από το σπίτι σου. Φαντάσου, λοιπόν, τι γίνεται όταν ο προορισμός που έχεις να πας περιέχει… άντρα! Είναι εκείνες οι στιγμές που απλά ό,τι κι αν έχεις μέσα στην ντουλάπα σου, όσο καλά κι αν γνωρίζεις από μόδα, όσο στιλάτη κι αν είσαι, την εμπλοκή σου θα την πάθεις. Φρόντισε να γνωρίζεις από πριν το είδος του ραντεβού! Είναι για φαγητό; Είναι για Club; Για θέατρο; Φρόντισε να προσαρμόσεις την πιο «εκπληκτική» εμφάνιση σου στις περιστάσεις! Και φυσικά μείνε μακριά από κάθε υπερβολή.

Για στο κάνω ακόμη πιο εύκολο, θα σου μιλήσω με εικόνες και μάλιστα με διάσημες εικόνες από γυναίκες που θαυμάζεις. Σήμερα το style class για το date look γίνεται από τις star και τα tips που θα σου δώσουν είναι πολύτιμα. Πάμε να δούμε μαζί λοιπόν τα πιο σημαντικά do και don’ts για άψογα date look!

Do!Το σημείο που φαίνεται περισσότερο την βραδιά που θα βγεις με τον αγαπημένο σου είναι το πάνω μέρος του σώματος σου: πρόσωπο, ώμοι, χέρια. Η Bella Hadid σε συμβουλεύει να επιλέξεις ένα top η φόρεμα με ανοιχτό σχέδιο, ώστε να αποκαλύψεις το σώμα σου και να προσθέσεις λάμψη με κοσμήματα! Τα μαλλιά και το μακιγιάζ πρέπει να παίρνουν δέκα χωρίς υπερβολές, αλλά με τέτοιο τρόπο, ώστε να δείχνεις όμορφη και κομψή.

Don’t! Τα διάφανα top δεν είναι η σωστή επιλογή, γιατί δεν αφήνουν τίποτα στην φαντασία και εμείς θέλουμε να τον ιντριγκάρουμε στην αρχή και όχι να τα πούμε…όλα στο πρώτο ραντεβού! Σίγουρα θα το συνδυάσεις αργότερα με ψηλόμεσο παντελόνι, όπως η Hailey Bieber!

 

Do!To φόρεμα είναι μία τέλεια επιλογή για την περίσταση και ναι το μαύρο είναι safe, αλλά και ένα αέρινο silk dress σε pastel απόχρωση είναι τόσο chic sexy εμφάνιση, που σίγουρα θα σε απογειώσει. Σε μία τέτοια περίπτωση, κρατάς αφαιρετικό το υπόλοιπο look και ακολουθείς τους κανόνες της Gwyneth Paltrow με λαμπερό μακιγιάζ και καθόλου κοσμήματα.

Don’t!Τα φορέματα με sexy cuts και open back σχέδιο είναι ακαταμάχητα, αλλά, πίστεψε με δεν θα σε βοηθήσουν στο πρώτο ραντεβού!Όλη την ώρα θα αναρωτιέσαι αν όλα είναι στην…θέση τους, θα πρέπει να έχεις το νου σου μην γίνει κάποιο ατύχημα και γενικά δεν θα χαλαρώσεις ποτέ! Κράτησε αυτό το υπέροχο φόρεμα για αργότερα, όταν θα έχεις λιγότερο άγχος και απόλαυσέ το σε μία night out με τον αγαπημένο σου για ποτό ή χορό!

Do!Δώσε ένταση στην εικόνα σου επιλέγοντας, λευκό χρώμα και ώμους έξω ενώ ένα half up πιάσιμο στα μαλλιά, όπως η Jennifer Lopez θα αναδείξει τέλεια τα χαρακτηριστικά σου. Τα σκουλαρίκια είναι must και η πιο στιλάτη επιλογή είναι οι κρίκοι!

Don’t!Τα μεγάλα τσόκερ σε συνδυασμό με αβυσσαλέο ντεκολτέ δεν είναι εμφάνιση για πρώτο ραντεβού! Άφησε λίγο χρόνο για τόσο extreme details. Θα τον έχεις σίγουρα αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μας!

Do!Ένα τέλειο σύνολο για dinner out, εφαρμοστό top με κόσμημα για να δώσει λάμψη και μία chic φούστα σε midi μήκος με leg cut για να υπάρχει ένα sexy στοιχείο, η Irina το συνδυάζει με small bag και classic γόβες! Σίγουρη επιτυχία!

Don’t!Εδώ τα πράγματα είναι κάπως δύσκολα. Καλεσμένη σε δείπνο και πας με δερμάτινο φόρεμα και μπότες, δεν θα έλεγα ότι είμαστε so chic!Και τα δύο κομμάτια δεν είναι σωστή επιλογή για πρώτα ραντεβού, μπορείς να συνδυάσεις ένα από τα δύο ξεχωριστά και να τα χαρείς στην συνέχεια της σχέσης σου!

Do! Αν το κάλεσμα του είναι επίσημο σε κάποιο κονσέρτο ή δείπνο σε πολυτελές εστιατόριο, διάλεξε σίγουρα ένα maxi φόρεμα για chic αποτέλεσμα. Η Kate Moss το έκανε με τον πιο τέλειο τρόπο φόρεσε ένα berry και το συνδύασε με fur coat και free style μαλλιά!Υπέροχη εμφάνιση που παίρνει δέκα!

Don’t!Απέφυγε τα έντονα print και ειδικά τα animal print.To ξέρω ότι τα αγαπάς και εγώ μαζί σου είμαι όμως θα τραβήξουν το βλέμμα του και εμείς θέλουμε εκείνο το βράδυ να κοιτάζει μόνο εσένα!Κράτησε το φόρεμα σου για αργότερα σε ένα summer dinner out θα το χαρείς και με το παραπάνω, όπως η Andriana Lima στην φωτογραφία μας!

Do!Αξεπέραστο και πάντα κομψό το black dress θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε ένα ραντεβού και δεν θα κάνεις κανένα λάθος. Maxi midi ή chic mini θα έχεις άψογη εμφάνιση και αν ακολουθήσεις το style της Beckham με ένα ωραίο σχέδιο στο πάνω μέρος, μαλλιά πιασμένα και χρυσά κοσμήματα θα κάνεις μία αξέχαστη εμφάνιση.

Don’t!Ακόμη και στην Kendall Jenner ένα τέτοιο σύνολο δείχνει λάθος. Μην διανοηθείς να το συνδυάσεις ειδικά σε πρώτο ραντεβού αφού το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό και σίγουρα όχι αυτό που θέλουμε. Γενικά, μείνε μακριά από animal print και άφησε τα για πιο μετά.

 

 

 

Read More

And More