Reese Whitherspoon: Η πιο καλοντυμένη celebrity για το 2015 σύμφωνα με το περιοδικό People!

H Ρίς Γουίδερσπουν αναδείχθηκε από το περιοδικό People η πιο καλοντυμένη προσωπικότητα για το 2015.
Η Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια, που έχει κερδίσει το βραβείο Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία για την ζωή του Τζόνι Κας Walk The Line, ηγείται μιας λίστας που περιλαμβάνει αστέρες της μεγάλης οθόνης όπως η Τζούλιαν Μουρ, η Κέιτ Χάντσον αλλά και η 15χρονη πρωταγωνίστρια της ταινίας Mad Men Κίρναν Σίπκα.
Η 39χρονη Ουίδερσπουν δείχνει να γνωρίζει καλά –και να υποστηρίζει ενδυματολογικά– τι της αρέσει (όπως για παράδειγμα τις φωτεινές αποχρώσεις και τις καθαρές γραμμές), αλλά και τι δεν της αρέσει (όπως τα ογκώδη φορέματα ή τα κοντά τοπ).

«Θα έμοιαζε με μανιτάρι» δήλωσε στο περιοδικό People σε ερώτηση που αφορούσε τέτοιου είδυς ενδυματολογικό στιλ, προσθέτοντας ότι το ύψος της (1,58 μ.) αποτελεί μια «επιβάρυνση» για εκείνη σε ό,τι αφορά τις επιλογές της στη μόδα.
«Λέω πάντα στον στιλίστα μου ότι είναι δύσκολο να ντύνεις μικρόσωμα κορίτσια».

Συπτωματικά η Γουίδερσπουν ήταν μεταξύ των γυναικών που ηγήθηκαν της εκστρατείας #AskHerMore που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Όσκαρ για το 2015 κατά την οποία προτρέπονταν οι δημοσιογράφοι να κάνουν στις ηθοποιούς στο κόκκινο χαλί περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τη δουλειά τους στις ταινίες παρά τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Η ηθοποιός πολύ συχνά κερδίζει τις καλύτερες εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί, ενώ μεταξύ των καλύτερων εμφανίσεών της είναι ένα βραδινό gown του Τομ Φορντ που επέλεξε για την φετινή βραδιά των Όσκαρ, ένα ασημί στράπλες φόρεμα με την υπογραφή του Κάλβιν Κλάιν που φόρεσε στις Χρυσές Σφαίρες και μια τουαλέτα του Τζόρτζιο Αρμάνι με την οποία εντυπωσίασε στα βραβεία SAG.

Read More

And More