Replay: Σέξι και αισθησιακή η νέα καμπάνια με πρωταγωνίστρια την Alessandra Ambrosio! Δες το video

REPLAY : ΣΕΞΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗ

Πώς αλλιώς να περιγράψει κανείς τη νέα καμπάνια των REPLAY με πρωταγωνίστρια την Alessandra Ambrosio σε πόζες που κόβουν την ανάσα και τους παίκτες της Barcelona Neymar Jr., Gerard Piqué, Luis Suarez, Andrés Iniesta and Ivan Rakitić, όπως δεν τους έχετε ξαναδεί;

Με ένα εκρηκτικό video – μείγμα σαγήνης και δυναμισμού, τα REPLAY σε προκαλούν :

STRETCH YOUR LIMIΤS!

Η Replay φέρνει την επανάσταση στο stretch-denim

Η Replay αλλάζει τους κανόνες στο denim. Με τη νέα, πρωτοποριακή συλλογή Replay Hyperflex, φέρνει το stretch denim στα …όριά του.

100% ελαστικότητα, μοναδική εφαρμογή, ικανότητα να «σμιλεύει» το σώμα και απόλυτη άνεση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Replay Hyperflex. Έτσι, το Replay Hyperflex προσφέρει απόλυτη άνεση στις κινήσεις, διατηρεί πάντα το σχήμα του – δεν θα χαλαρώσει και δε θα χάσει ποτέ την φόρμα του, όσο και αν φορεθεί ή πλυθεί – ενώ αφήνει μια αίσθηση πολυτέλειας.

Όσο για το ύφασμά του, αυτό αποτελεί ένα μείγμα Lycra και συνθετικό υλικό ενώ το εξωτερικό του στρώμα από βαμβακερό ύφασμα δίνει στο τζιν το αυθεντικό του denim look. Τα εξωτερικά στρώματα προστατεύουν το Lycra από τη φθορά εξασφαλίζοντας μεγάλη αντοχή στις πλύσεις και, συνεπώς, διατήρηση της ελαστικότητάς του.

Η συλλογή Replay Hyperflex θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα Οκτωβρίου σε όλα τα Replay Stores.

#stretchyourlimits

Read More

And More