Resolution Denim: To τζιν που πάντα ονειρευόσουν από τα Gap!

Τα Gap υποδέχονται τη νέα Ανοιξιάτικη συλλογή τους, με μία επαναστατική σειρά τζιν μόνο για γυναίκες, την Resolution Denim, από ελαστικό ύφασμα για μια τέλεια και απείρως κολακευτική εφαρμογή. Το νέο resolution τζιν, είναι μαλακό και άνετο, ακολουθεί τη γραμμή του σώματος, ενώ παράλληλα ανορθώνει γοφούς και μηρούς. Είναι διαθέσιμο σε μια ποικιλία από washes και fit όπως True Skinny, High-Rise Skinny και Slim Straight. Το καινοτόμο ύφασμα υψηλής ελαστικότητας της Gap διατηρεί το σχήμα του όλη μέρα, για μια τέλεια εμφάνιση!

//

Παράλληλα, η νέα Ανοιξιάτικη Συλλογή διαθέτει μια πληθώρα τζιν για άντρες και γυναίκες της σειράς Denim1969 σε ποικιλία washes, fit και χρωμάτων. Μαζί με τη νέα συλλογή, τα Gap μας προσκαλούν με μια ξεχωριστή προσφορά. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δοκιμάσουμε οποιοδήποτε τζιν, resolution ή denim1969!

//

ΚΕΡΔΙΣΕ 10% ΕΚΠΤΩΣΗ
Για λίγες μόνο μέρες, όλοι όσοι επισκεφθούν τα καταστήματα GAP θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα κουπόνι 10% έκπτωση σε όλα τα είδη, απλά και μόνο δοκιμάζοντας ένα Gap τζιν!
Η προσφορά ισχύει από τις 16 Φεβρουαρίου και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, σε όλα τα καταστήματα Gap στην Ελλάδα, για όλα τα είδη, με την επίδειξη του κουπονιού που θα λάβετε από τον πωλητή του καταστήματος.

Read More

And More