Ρεβεγιόν! Τι να φορέσεις ανάλογα με το στυλ σου, ώστε να κάνεις την καλύτερη εντύπωση

Έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις και που θα πας στο ρεβεγιόν;

Αν ξέρεις από τώρα το πρόγραμμά σου δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα άλλο γιατί εμείς σε βοηθάμε να φορέσεις το σωστό look που θα σε κάνει να νιώσεις μοναδική. Η κάθε περίσταση θέλει και το ανάλογο style, έτσι δημιούργησα έναν οδηγό αγοράς που χωρίζεται σε τρία διαφορετικά στιλ που μπορούν να σε προσαρμοστούν σε τρία διαφορετικά occasions. Για παράδειγμα, έχεις κανονίσει να πας σε κάποιο φιλικό σπίτι; Τότε η εμφάνισή σου πρέπει να έχει casual chic ύφος. Πρέπει να περευρεθείς σε κάποιο καλό εστιατόριο; Τότε το look σου πρέπει να έχει glam αισθητική. Αν από την άλλη έχεις αποφασίσει να κάνεις την αλλαγή του χρόνου σε κάποιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, τότε το style σου πρέπει να είναι ultra sexy και εντυπωσιακό.

Casual

Μπορεί το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν να απαιτεί πολλές φορές μοναδικές εμφανίσεις σε festive style, αυτό όμως μπορείς να το πετύχεις ακόμα και με μια casual chic εμφάνιση. Για παράδειγμα, μπορείς να διατηρήσεις απλό το πάνω μέρος με ένα πουλόβερ ή ένα ζιβάγκο και το bottom σου να είναι μια metallic skirt ή ένα βελούδινο παντελόνι. Για extra λάμψη “παίξε” με τα αξεσουάρ, πρόσθεσε χρώμα και θα βγεις κερδισμένη.

Δες τι επιλογές έχεις

Glam

Είναι το στιλ που μονοπωλεί το ενδιαφέρον και ξεκάθαρα είναι ιδανικό για εσένα που έχεις να δώσεις το παρών σε μια special occasion. Παγιέτες, μεταλλικά στοιχεία, φορέματα που θυμίζουν σταρ του Χόλιγουντ είναι όλα όσα αναζητάς. Εδώ θα βρεις το βασικό κομμάτι της εμφάνισής σου και τα αξεσουάρ που θα “χτίσουν” ένα festive αποτέλεσμα

Δες τι επιλογές έχεις

Sexy

Σε μια sexy γιορτινή εμφάνιση τα πόδια μένουν “εκτεθειμένα”, μιας και οι μίνι φούστες ή φορέματα έχουν την τιμητική τους. Το συγκεκριμένο look συνδυάζεται με γούνινο πανωφόρι που φέρνει στη επιφάνεια τη θηλυκότητα, ψηλοτάκουνα πέδιλα, εντυπωσιακά κοσμήματα και clutch που θα σε μεταμορφώσουν στην απόλυτη femme fatale της βραδιάς.

Δες τι επιλογές έχεις

Read More

And More